Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

New World: MMORPG από την Amazon

26 May 2021 10:10 - 26 May 2021 10:11 #251540 by BigGreekGamer
Μικροσυναλλαγές στο New World της Amazo

Το community αντιδρά, oι  developers  αρνούνται το pay-to-win μοντέλο.

 Το MMORPG Νew World της Amazon Games βρίσκεται στην alpha έκδοση, ενώ προστίθενται νέες λειτουργίες. Μια από αυτές τις λειτουργίες φαίνεται να προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε πολλούς παίκτες, οι οποίοι πίστεψαν ότι για να πετύχει κάποιος στο παιχνίδι, πρέπει να επενδύσει πραγματικά χρηματικά ποσά.


Σε ένα πρόσφατο patch  του New World, το οποίο βρίσκεται σε alpha έκδοση, υπήρξε ένα shop εντός του παιχνιδιού. Το shop αυτό φέρεται να έφερε υποψίες στους παίκτες ότι για να κερδίσεις το παιχνίδι, έπρεπε να εξαγοράσεις την νίκη σου.


Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Rich Lawrence, Studio Director της Amazon, να παρέμβει και να εξηγήσει τις προθέσεις της παραγωγής. Ο Lawrence, με ανάρτηση στο site του παιχνιδιού στο Twitter, ξεκαθαρίζει ότι αυτός και η ομάδα του απορρίπτουν το pay-to-win μοντέλο. Εξηγεί ότι το shop δημιουργήθηκε για τους παίκτες που διατίθενται να αποκτήσουν αντικείμενα για το παιχνίδι. Ο Lawrence δήλωσε: "Το σχέδιo μας δεν είναι και ποτέ δεν ήταν, να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι τα αντικείμενα στο κατάστημα είναι απαραίτητα για να απολαύσετε το παιχνίδι. Όλοι θα μπορούν να έχουν την πλήρη εμπειρία παιχνιδιού, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν από το κατάστημα".Το στέλεχος της Amazon επιβεβαίωσε ότι τα είδη που θα βρίσκονται προς πώληση θα είναι cosmetics. Προς στιγμήν, εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρξουν αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι pay-to-win.Το New World θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Aug 2021 15:05 #254242 by Smoses
Το  MMO  της Amazon Games αναβάλλεται ξανά

Όσοι ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του MMORPG New World θα χρειαστεί να περιμένουν έναν μήνα παραπάνω, σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon. Ο λόγος για την καθυστέρηση αυτή ήταν το τεράστιο  feedback  που έλαβαν κατά την διάρκεια της closed beta.
Οι  developers  δήλωσαν τα εξής: “Θέλουμε το λανσάρισμα του New World να μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις βασιζόμενοι στο feedback που έχουμε λάβει. Επομένως, θα χρειαστούμε κάποιες επιπλέον εβδομάδες για να αντιμετωπίσουμε τα  bugs , να βελτιώσουμε την αστάθεια και να ραφινάρουμε το New World.”

Το New Word έχει λάβει αρκετές καθυστερήσεις και η προηγούμενη τελική ημερομηνία ήταν η 31 Αυγούστου. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η ημερομηνία κυκλοφορίας του New World μεταφέρθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 17:21 #254453 by Moose
Η EVGA θα αντικασταστήσει τις κάρτες δωρεάν

Η εταιρεία EVGA δήλωσε ότι θα αντικασταστήσει τις RTX 3090 που "κάηκαν" από το MMORPG New World. Παράλληλα, η Amazon Games Studios κυκλοφόρησε ένα hotfix, το οποίο βάζει ένα όριο στα frames ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζονται στα μενού, ώστε οι κάρτες να μην υπερθερμαίνονται.
Ευτυχώς που θα γίνουν αντικαταστάσεις σε κάρτες των 2.000+ ευρώ, αν και οι κάρτες βρίσκονταν ούτως ή άλλως εντός εγγύησης, οπότε η απάντηση ήταν αναμενόμενη.

Το MMORPG New World θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2021 19:37 #254927 by Moose
Open beta

Η Amazon ανακοίνωσε στην Gamescom 2021 ότι θα διοργανώσει μία open beta για το New World, το διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου.
Το New World θα κυκλοφορήσει για PC στις 28 Σεπτεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification