Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

World of Warcraft: Classic

13 Sep 2019 23:18 #226856 by Γιώργος Τζίτζιφας
Ακόμα είμαι στο 50-50 να το ξεκινήσω. Δεν θέλω να επαναλάβω τα καψίματα των 00s, αλλά απ' την άλλη θέλω να το ξαναζήσω...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:29 #226880 by Giorgos Tsolaridis
Οι αναζητήσεις για WoW πορνό εκτοξεύονται με το λανσάρισμα του WoW: Classic
Όσο περιμένεις στο queue μια ώρα...


Ναι, σωστά διαβάσατε τον τίτλο. Οι fans είναι πολύ “χαρούμενοι” που ξανα-κυκλοφόρησε το World of Warcraft: Classic και αυτό φαίνεται.

Οι servers για το WoW: Classic είναι γεμάτοι και όσοι κάποιο περιμένουν μια ώρα για να παίξουν, βρίσκουν άλλα πράγματα για να περάσουν την ώρα τους. Άλλοι παίζουν λίγο Dr Mario ή Pokemon Go, άλλοι scroll-άρουν στα social media, άλλοι κοιτάνε ειδήσεις στο GameWorld.gr. Μερικοί όμως προτιμούν να δουν λίγο πορνό και μίας και περιμένουν για WoW, γιατί να μην δουν λίγο “δράση” με Mage και Warlock.

Σύμφωνα με το PornHub Insights, οι αναζητήσεις σχετικά με το WoW στο PornHub κοντά στις μέρες του λανσαρίσματος του WoW: Classic, εκτινάχθηκαν στο 210%!
Οι παρωδίες πορνό με χαρακτήρες από video games δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχουν βγει για Overwatch, Fortnite και φυσικά World of Warcraft.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 21:05 #226934 by Giorgos Tsolaridis
Επιθέσεις DDoS στους servers του World of Warcraft Classic
Από Βρετανούς hackers.


Οι Αμερικάνικοι servers του World of Warcraft Classic χτυπήθηκαν από DDoS Attacks χθες το βράδυ. Την ευθύνη ανέλαβαν οι hackers UkDrillas, προφανώς προερχόμενοι από την Μ. Βρετανία.

Το αποτέλεσμα των DDos επιθέσεων ήταν πολλοί χρήστες να μην μπορούν να κάνουν login. Ευτυχώς οι servers πλέον επέστρεψαν εδώ και μερικές ώρες. Επίσης, το παραπάνω Twitter account έχει πλέον διαγραφεί. Οι DDoS επιθέσεις προκάλεσαν υψηλό latency και αποσυνδέσεις στους χρήστες.

Η Blizzard περιέγραψε τα παραπάνω γεγονότα και ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή που έδειξαν μέχρι να λυθεί το πρόβλημα

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2019 20:49 #227140 by Giorgos Tsolaridis
Συνελλήφθη ο Βρετανός που έκανε DDOS επίθεση στο World of Warcraft Classic
Η Blizzard θα κινηθεί νομικά. Έως και 10 χρόνια η μέγιστη ποινή.


Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας hacker πραγματοποίησε επιθέσεις DDoS στους servers του World of Warcraft Classic, δημιουργώντας μια σειρά προβλημάτων στην Blizzard για μερικές ημέρες.

Τελικά ο δράστης συνελλήφθη και πρόκειται για έναν Βρετανό, τον οποίο οι αρχές συνέλαβαν κάτω από άκρα μυστηρικότητα, μετά από καταγγελίες της Blizzard. Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ωστόσο αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που έλαβε την ευθύνη των επιθέσεων στο Twitter.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Blizzard. Στη Μ. Βρετανία η ποινή για τους hackers ανέρχεται σε έως και 10 χρόνια, ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 21:53 #227571 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: Visions of N'Zoth με Fox και Mechagnomes
Δύο νέες φυλές έρχονται.


Το νέο patch του World of Warcraft με τίτλο Visions of N'Zoth φέρνει τις φυλές των Fox και Mechagnomes.

Οι φυλές αυτές ήταν αφενός μεν οι αλεπούδες non-playable (τις είδαμε στο Battle for Azeroth), αφετέρου τα Mechagnomes αποτελούν ρομποτικές εκδόσεις των Gnomes. Αμφότερες ξεκλειδώνουν με το update 8.3.



Στο Visions of N’Zoth θα έχουμε την εξέλιξη της ιστορίας μεταξύ Horde και Alliance ενάντια στον elder god. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2019 09:55 #227753 by Giorgos Tsolaridis
Η Blizzard ανάγκασε ένα gay guild του World of Warcraft να αλλάξει όνομα
Λόγω πολλών reports από ομοφοβικούς παίκτες.


Σύμφωνα με το Ars Technica, το guild "GAY BOYS" αναγκάστηκε από την Blizzard να αλλάξει το όνομά του.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η Εξυπηρέτηση Πελατών της Blizzard είπε σε ένα email ότι η αλλαγή ονόματος είναι αποτέλεσμα πολλών reports από παίκτες που θεώρησαν το "GAY BOYS" ακατάλληλο. Το guild μετονομάστηκε σε “Guild ZFXPK". Στο ίδιο email αναφέρεται ότι "το θέμα θα διερευνηθεί", αλλά και ότι ο αρχηγός του guild θα δεχθεί προσωρινό ban μέχει να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ένα μέλος του guild απάντησε στην Blizzard μέσω email, λέγοντας ότι "αν ελέγχατε τα chat logs μου, θα βλέπατε πολλά μηνύματα από την εποχή της δημιουργίας του guild μέχρι σήμερα που να περιέχουν ομοφοβική γλώσσα και εκφράσεις μίσους. Αυτοί είναι εκείνοι που θεωρούν το όνομά μας 'ακατάλληλο'. Η ικανοποίηση της απαίτησής τους σημαίνει ότι ως εταιρία παίρνετε το μέρος τους, κάτι το οποίο, μετά από μια δεκαετία που παίζω τα games σας, μου προκαλεί έκπληξη. Αντιθέτως, το να πει κανείς ότι υπάρχει οτιδήποτε 'ακατάλληλο' στις λέξεις 'GAY' ή 'BOYS' είναι κάτι που είναι ακατάλληλο, ανώριμο και ρατσιστικό. Όσοι θεώρησαν το όνομά μας ακατάλληλο είναι εκείνοι που θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη, διότι έχουμε 2019 και έχουμε το δικαίωμα να υπάρχουμε ως community".

Η Blizzard επανέφερε το όνομα "GAY BOYS", λέγοντας σε ένα από τα μέλη ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει κανέναν από το να κάνει report το όνομα αυτό, καθώς μερικοί άνθρωποι το θεωρούν ακατάλληλο, αλλά όπως έγινε και τώρα, αν επαναληφθεί το περιστατικό θα μπορούν να επικοινωνήσουν για την επαναφορά του ονόματός τους ξανά.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση στο Twitter

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2019 19:54 #230350 by Giorgos Tsolaridis
Η NZXT φέρνει τις World of Warcraft PC cases
Δυο special σχέδια για mid-tower σύνολα.



Εκτός από τα εμβληματικά παιχνίδια του World of Warcraft, η NZXT κυκλοφορεί δυο special εκδόσεις μεσαίων PC πύργων.

Η σειρά των θηκών αυτών ονομάζεται NZXT H510 και φέρει ξεχωριστά και λεπτομερή χαρακτηρίστηκα για κάθε μια από τις εκδόσεις στις οποίες είναι διαθέσιμη. Οι εκδόσεις έχουν ξεχωριστά ονόματα, χρώματα και σήματα που θα κοσμούν το εξωτερικό του υπολογιστή σας. Οι H510 World of Warcraft Alliance και Horde Mid-Tower φέρουν τα Backlit Alliance και Horde σύμβολα, αποτελούνται από 1000 κομμάτια κατασκευής η κάθε μια, έχουν φιλικό προς τον χρηστή σχεδιασμό όσον αφορά την διευκόλυνση του χτίσιμο του εσωτερικού εξοπλισμού. Επιπλέον έχει 2 USB 3.1 και μια USB C θύρες στο μπροστινό τμήμα του πύργου. Είναι κατασκευασμένα με μέταλλο υψηλής ποιότητας, έχουν cable management, εύκολες και συμβατές εισόδους για κάθε υδρόψυξη, ενώ το πλαϊνό τμήμα κοσμείται από tempered glass.





Οι δυο συλλεκτικές tower cases της NZXT θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας για προ-παραγγελίες, ενώ προς τα τέλη του Ιανουαρίου υπολογίζεται ότι θα αρχίσουν οι stock πωλήσεις.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 14:07 - 24 Mar 2021 14:08 #248317 by Giorgos Tsolaridis
Δύο παίκτες στο World of Warcraft κατάφεραν να ρίξουν boss που αρχικά χρειαζόταν 40 άτομα για να πέσει Η ομάδα χρειάστηκε 57 λεπτά για να τα καταφέρει.

Το World of Warcraft Classic έχει αποδείξει πλέον ότι οι παίκτες του WoW στο σήμερα είναι κατά πολύ ικανότεροι από ότι παλαιότερα.

Για παράδειγμα το boss Onyxia, παλαιότερα χρειαζόταν ομάδα 40 ατόμων καλά οπλισμένων για να πέσει, ενώ στο σήμερα έχει ήδη πέσει με μία σειρά από εξευτελιστικούς τρόπους. Μία ομάδα με 32 warriors την κατέβασαν σε 54 δευτερόλεπτα, ενώ μία ομάδα 40 ατόμων την έριξε με γυμνούς χαρακτήρες. Η σημερινή είδηση όμως είναι ακόμα πιο τραβηγμένη, καθώς το κάποτε φοβερό και τρομερό boss, έπεσε από δύο μόνο άτομα.

Σύμφωνα με το WoWhead  πρόκειται για την πρώτη φορά που δύο μόνο άτομα κατάφεραν κάτι τέτοιο, ενώ σημειώνεται ότι τους πήρε 57 λεπτά. Οι δύο παίκτες είναι οι Gendisarray και Shiftus, ένας warrior και ένας priest, οι οποίοι συγχρόνισαν τα abilities και την χρήση των items τους τέλεια ώστε να παραμείνουν στην μάχη.  Κάντε κλικ εδώ  για να δείτε ολόκληρη την μάχη.

Η Onyxia δεν είναι πλέον δύσκολο boss για τα τωρινά δεδομένα του WoW, όμως 16 χρόνια πριν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες που θέλουν να ρίξουν την Onyxia είναι η τοποθέτηση του χαρακτήρα τους σε σχέση με το boss. Αυτό φυσικά κλήθηκαν να κάνουν και οι Gendisarray και Shiftus, οι οποίοι για 57 λεπτά συνεχόμενα έπρεπε να ρίχνουν σιγά σιγά το life της Onyxia καθώς διαχειρίζονται τους πόρους τους. Αν για παράδειγμα ο Shiftus έκανε ένα παραπάνω spell ενδεχομένως να μην είχαν αρκετό  mana  για να διατηρήσουν το hp του Gendisarray. Με ένα μικρό λάθος ολόκληρη η μάχη θα έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή.

Η Blizzard δήλωσε πρόσφατα ότι στο επερχόμενο Burning Crusade expansion τα raid bosses θα είναι όσο δύσκολα ήταν και στην πρώτη κυκλοφορία. Είναι περίπλοκο για να εξηγηθεί, αλλά η Blizzard είχε nerfάρει τα bosses του WoW σε ένα  patch  λίγο μετά την πρώτη κυκλοφορία του Burning Crusade, επειδή ήταν πολύ δύσκολα για τους παίκτες, βλέποντας όμως στο σήμερα το επίπεδο των παικτών, θα επαναφέρει το αρχικό επίπεδο δυσκολίας τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 00:50 - 28 Mar 2021 00:50 #248461 by Giorgos Tsolaridis
Οι παίκτες του World of Warcraft μπορούν να αγοράσουν μόνο δύο μήνες χρόνο παιχνιδιού Οι παίκτες είναι εξαγριωμένοι.

Η Blizzard ανακοίνωσε  σημαντικές αλλαγές  στο πως θα μπορούν οι παίκτες του World of Warcraft να αγοράζουν χρόνο για το παιχνίδι και απ' ότι φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που δυσανασχέτησαν με αυτές τις αλλαγές. Σε πρόσφατη ανάρτηση σε forum, ο community manager του World of Warcraft, Bornakk, ανακοίνωσε ότι στο μέλλον, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν μόνο το πακέτο 60 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράσετε τα πακέτα 30, 90 και 180 ημερών χρόνου παιχνιδιού για το World of Warcraft.

Η συγκεκριμένη αλλαγή δεν θα εφαρμοστεί στις συνδρομές, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να αγοράσετε 30, 90 ή 180 ημέρες συνδρομής. Ενώ οι συνδρομές είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να πάρετε πρόσβαση στο World of Warcraft πολλοί παίκτες προτιμούν την αγορά χρόνου παιχνιδιού αντί της συνδρομής, καθώς πρόκειται για την καλύτερη επιλογή για όσους δεν παίζουν με συνέπεια.

Οι 60 ημέρες χρόνου παιχνιδιού, είναι σύνηθες ανάμεσα στα περισσότερα MMORPG, όμως η αλλαγή φαίνεται πως αναστάτωσε αρκετούς παίκτες. Υπάρχουν ήδη περισσότερα από 500 σχόλια μεταξύ του επίσημου forum και ενός subreddit, όπου πολλοί παίκτες εκφράζουν την δυσανασχέτηση και σύγχυσή τους για την συγκεκριμένη αλλαγή.

Ένας redditor αναφέρει : "Δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την κίνηση που να ευνοεί τους παίκτες και τους συνδρομητές." Σε άλλα σχόλια υπάρχουν κατηγορίες προς την Blizzard για προσπάθεια αύξησης των εσόδων μέσω συνδρομών εξαναγκάζοντας τους παίκτες να αγοράσουν συνδρομές.  Ένας άλλος παίκτης αναφέρει : "Ο σκοπός αυτής της αλλαγής είναι ο εξαναγκασμός περισσότερων ανθρώπων να πρέπει να κάνουν συνδρομή. Έπειτα όταν σίγουρα παρατήσουν το παιχνίδι και ξεχάσουν την συνδρομή, θα βγάλουν ακόμα περισσότερα χρήματα από την αυτόματη ανανέωση συνδρομής."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 19:58 #250780 by Giorgos Tsolaridis
World of Warcraft: The Burning Crusade Classic: Hμερομηνία κυκλοφορίας Επιβεβαιώθηκε και επίσημα. 

Η Blizzard  επιβεβαίωσε και επίσημα  ότι το World of Warcraft: Burning Crusade θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification