Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

14 Oct 2021 13:42 #256383 by Giorgos Tsolaridis
Η Splash Damage εργάζεται σε νέο Sci-Fi τίτλο Το project δεν έχει όνομα ακόμα και στοχεύει στην προσέλκυση νέων υπαλλήλων.
 Η βρετανική εταιρεία ανάπτυξης Splash Damage ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο Sci-Fi τίτλο.



Eίναι ίσως περισσότερο γνωστή για όσα έχει κάνει για franchises άλλων εταιρειών, όπως η εργασία στο multiplayer για τα Gears of War 4 και 5 και η δημιουργία του Wolfenstein: Enemy Territory στις αρχές της ιστορίας του. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο πρωτότυπο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που θα προστεθεί στη λίστα των πρωτότυπων IPs της, συμπεριλαμβανομένων των Brink, Tempo και του περσινού αποκλειστικού παιχνιδιού Stadia Outcasters.

Το στούντιο παραδέχεται ότι δεν έχει να ανακοινώσει ακόμα πολλά πράγματα για το project -δεν έχει καν τίτλο- αλλά δήλωσε επίσης ότι ο κύριος λόγος για την πρόωρη ανακοίνωση είναι η προσέλκυση νέων υπαλλήλων για να εργαστούν στο project. Το μόνο που έχει κυκλοφορήσει για τον τίτλο μέχρι στιγμής είναι ένα concept  artwork   στο επίσημο site  που δείχνει έναν χαρακτήρα τύπου αστροναύτη φωτισμένο με κόκκινο χρώμα σε ένα σκοτεινό πλανητικό τοπίο.
 Η Splash Damage τείνει να ειδικεύεται σε FPS, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο νέος τίτλος θα ακολουθήσει αυτή την τάση. Μια αγγελία για έναν "developeronline υπηρεσιών" υποδηλώνει ότι θα υπάρχει μια online πτυχή, ενώ μια αναφορά στην αγγελία για έναν επικεφαλής σχεδιαστή επιπέδων ζητάει "εμπειρία στην εκτέλεση της ζωντανής φάσης ενός τίτλου ως υπηρεσία". Ο ρόλος για τις online υπηρεσίες ζητάει εμπειρία με τα PSN, XBox Live και Steam, ενώ άλλοι ρόλοι προτείνουν εμπειρία με την Unreal  Engine  4 και ανάπτυξη για πλατφόρμες Switch και κινητά. Oι λεπτομέρειες που αναφέρονται ίσως αφορούν το πρόσφατα ανακοινωμένο project και φαίνεται πιθανό ότι ο νέος τίτλος της Splash Damage θα δέχεται ενημερώσεις νέου περιεχομένου μετά την κυκλοφορία του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:44 #256978 by Giorgos Tsolaridis
Η Skydance New Media αναπτύσσει ένα νέο Action-Adventure με ήρωες της Marvel Επικεφαλής της ανάπτυξης είναι η βετεράνος των Uncharted, Amy Hennig.

 Η Skydance New Media, θυγατρική της Marvel, θα αναπτύξει ένα νέο Marvel game.

 Η Skydance New Media, της οποίας επικεφαλής είναι η Amy Hennig, σκηνοθέτης του Uncharted, θα αναπτύξει ένα “narrative-driven, blockbuster Action-Adventure” το οποίο θα αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία στο σύμπαν της Marvel. Η Henning  δήλωσε  τα εξής: “Το σύμπαν της Marvel είναι επιτομή όλης της δράσης, του μυστηρίου και της έντασης του Adventure  genre , κάτι που λατρεύω και μπορεί να μεταφερθεί τέλεια σε μια διαδραστική εμπειρία. Είναι τιμή μου να μπορώ να αφηγηθώ μια τέτοια ιστορία με όλο το χιούμορ και την πολυπλοκότητα που κάνει τους χαρακτήρες της Marvel τόσο αξιαγάπητους και relatable.”

 Ο επικεφαλής της Marvel Games, Jay Ong, δήλωσε τα εξής: “Η φιλοδοξία της Skydance New Media και το όραμα που έχουν για την δημιουργία μια πραγματικά πρωτοπόρας εμπειρίας στο σύμπαν της Marvel ήταν κάτι που φάνηκε έντονα από την πρώτη μας συνάντηση. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα με τους fans της Marvel την κατάλληλη στιγμή. ”

 Η Skydance New Media ανακοίνωσε ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα από  developers , οι οποίοι έχουν δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη Action και Adventure games. Το game που αναπτύσσει η Skydance New Media δεν είναι το μόνο Marvel game που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η Insomniac αναπτύσσει τα Spider-Man 2 και Wolverine για την Marvel.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:56 #257854 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο Todd Howard θα είναι executive producer



Ο Todd Howard δήλωσε ότι είναι executive producer στο Indiana Jones game. Απλά θα ελέγχει το project, αλλά δεν θα ασχολείται με αυτό σε καθημερινή βάση. Θα το τσεκάρει μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά τον μήνα για να δει πως πάει το development.
Το Indiana Jones θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες Xbox.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2022 03:36 #260264 by Nikos Georgopoulos
Το Pandemic: The Board Game αποσύρεται




Ο publisher δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις.

H Asmodee αποφάσισε να αφαιρέσει το Pandemic: The Board Game από το Steam χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Το συγκεκριμένο επιτραπέζιο video game αφορά την πανδημία. Θα αφαιρεθεί από το Xbox Live στις 31 Ιανουαρίου και από το Nintendo eShop στα τέλη Ιουλίου. Σε ερωτήματα διαφόρων gamers, η εταιρεια δεν θέλει καν να εξηγήσει γιατί το αφαιρεί από την αγορά. Η έκδοση για Android και iOS έχει επίσης αφαιρεθεί από τα αντίστοιχα stores.

Το video game βασίζεται στο ομώνυμο επιτραπέζιο της Z-Man Games. Αφαιρέθηκε από το Steam στις 6 Ιανουαρίου, χωρίς καμία ανακοίνωση. Όσοι το έχετε αγοράσει είστε οι μόνοι που μπορείτε να το κατεβάσετε. Η εταιρεια Asmodee δούλευε για το παιχνίδι για πάνω από τέσσερα χρόνια και δήλωσε μόνο ότι "η αφαίρεσή του δεν ήταν εύκολη απόφαση και έγινε με βαριά καρδιά για πολλούς λόγους που δεν μπορούμε να αναφέρουμε".

Κάτι επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι το Pandemic αφαιρέθηκε ακόμα και από τα games της Asmodee Digital και συγκεκριμένα την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Είναι αν η εταιρεία να μην θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι ανέπτυξε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως, υπάρχει μία online έκδοση του παιχνιδιού στο site Board Game Arena (σ.σ. όπου οι gamers μπορούν να βρουν gaming εκδόσεις επιτραπέζιων).

Το 2020 η Asmodee είχε ακυρώσει ένα giveaway του Pandemic στο Epic Games Store. Αναμενόταν δηλαδή να κυκλοφορήσει δωρεάν, λογικά για μία εβδομάδα. Μάλλον η διοίκηση της εταιρείας έχει ευαισθητοποιηθεί σε θέμα του κορωνοϊού Covid-19 και μετάνιωσε που ανέπτυξε το εν λόγω παιχνίδι. Βέβαια όταν ξεκίνησε η ανάπτυξή του...δεν υπήρχε καν ο κορωνοϊός Covid-19.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:54 #261035 by Nikos Georgopoulos
Στην Ιαπωνία φτιάχτηκε Βωμός για να προσευχόμαστε για gamers που έφυγαν από την ζωή




Βουδιστικού χαρακτήρα.

Βωμός προσευχής σε στυλ JRPG κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία για τους νεκρούς συγγενείς σας που αγαπούν το gaming.

Τα butsudan (仏壇) στην Ιαπωνία είναι μικρά ιερά που βρίσκονται σε βουδιστικούς ναούς και σπίτια. Ο κατασκευαστής butsudan Takumi Kougei, ο οποίος εδρεύει στο νομό Hyogo, συνεργάστηκε με μια εταιρεία cosplay props και μαχαιριών Lolita για αυτό το " Fantasy Butsudan Prayer Spot ". Το εξωτερικό του butsudan μοιάζει με τοίχο κάστρου, ενώ το εσωτερικό του υποτίθεται ότι μοιάζει με ένα φανταστικό δάσος που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα JRPG, ένα anime ή ένα manga.

Το τυπικό butsudan μπορεί να είναι διακοσμημένο με φύλλα χρυσού ή να έχει μια απλή επίστρωση λάκας. Οι άνθρωποι στην Ιαπωνία προσεύχονται στο butsudan για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Βούδα και στα μέλη της οικογένειας που έχουν πεθάνει. Τα αντικειμένα που τοποθετετούνται μέσα στο butsudan μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των βουδιστικών σεκτών. Μπορεί να υπάρχουν εικόνες ή αγάλματα του Βούδα ή μιας βουδιστικής θεότητας ή, όπως στην Jodo Shinshu, φωτογραφίες των αποθανόντων. Θυμίαμα καίγεται και υπάρχει ένα μικρό καμπανάκι που ονομάζεται rin και χτυπάει όταν λέμε προσευχές.

Στο οικογενειακό butsudan τοποθετούνται ακόμα και σνακ και αναψυκτικά που απολάμβαναν οι αποθανόντες συγγενείς. Τα μέλη της οικογένειάς που απολάμβαναν τα games ή ακόμα και τα anime και τα manga, αυτό το σημείο προσευχής Fantasy Butsudan μπορεί πραγματικά να είναι ένας κατάλληλος βωμός. Ο σχεδιασμός υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζει την έναρξη μιας "νέας περιπέτειας" στον υπερπέραν κόσμο, sύμφωνα με τον Takumi Kougei.

Ο Takumi Kougei επισημαίνει ότι είναι δυνατό να αφαιρεθεί το σπαθί και να αναδιαμορφωθεί το εσωτερικό του butsudan, για παράδειγμα, είναι δυνατόν να τοποθετηθεί στη θέση του ένα βουδιστικό άγαλμα ή μια αναμνηστική πλάκα και να προστεθούν τα απαραίτητα εξαρτήματα που συναντώνται στους οικογενειακούς βωμούς. Τα butsudan δεν είναι φθηνά και κοστίζουν 880.000 γιεν (6.804 ευρώ), το Fantasy Butsudan Prayer Spot δεν αποτελεί, από αυτή την άποψη, εξαίρεση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2022 23:54 #261359 by Nikos Georgopoulos
Gamer έφτιαξε μηχανισμό ισχυρών κραδασμών που τον τιμωρεί σκληρά σε κάθε σφαίρα ή σύγκρουση




Οθόνες, καρέκλες και γραφεία εκσφενδονίζονται.

Ένας χρήστης του Reddit μοιράζεται πλάνα από ένα setup, το οποίο τιμωρεί βάναυσα τον gamer, κάθε φορά που δέχεται σφαίρα ή σύγκρουση.

Όσοι παίζετε games και σκοτώνεστε, συνήθως ξαναπροσπαθείτε "στο χαλαρό" αφού δεν έχετε επιπτώσεις στην πραγματική σας ζωή. Ένας gamer είπε να το αλλάξει αυτό, καθώς δημιούργησε έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό για να ζείτε...ακριβώς ότι ζει κι ο χαρακτήρας σας στο παιχνίδι!

Ο Redditor shurg1 ανέβασε στο Reddit ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο απ' ότι φαίνεται έχει δημιουργήσει ένα setup, το οποίο είναι ικανό ακόμα και να τραυματίσει όποιον παίζει εκεί την στιγμή και αποτυγχάνει! Σύμφωνα με τον μηχανισμό που έφτιαξε, όταν ένας χαρακτήρας σας δέχεται σφαίρες, χτυπήματα ή το αυτοκίνητό του συγκρούεται, τότε αντίστοιχα το γραφείο και η καρέκλα του gamer ταρακουνιούνται με μεγάλη δύναμη!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύετε ακόμα και να τραυματιστείτε. Η οθόνη σας όπως θα δείτε μπορεί να πέσει από το γραφείο και να σπάσει. Γι' αυτό και στο setup αυτό χρησιμοποιούνται παλιές και φθηνές οθόνες. Μιας και σπάνε...πολύ συχνά! Για να προστατευτεί, ο εκάστοτε gamer μπορεί να φορέσει ακόμα και κράνος, μιας και καθώς αναπηδάει από την καρέκλα του...μαζί με την οθόνη του, μπορεί να στουκάρει το κεφάλι του πάνω της, κάτι που είναι επικίνδυνο.

Το βίντεο έχει λάβει πάνω από 5.600 likes και σίγουρα αυτός ο τρελός τύπος έχει δώσει ήδη ιδέες σε εταιρείες! Ελπίζουμε τέτοια projects να μην εξελιχθούν, γιατί κάποιοι gamers μπορεί να χτυπήσουν άσχημα ή ακόμα χειρότερα να φύγουν από κανένα παράθυρο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2022 23:53 #262299 by Nikos Georgopoulos
Οι Microsoft, Electronic Arts και Gearbox τάχθηκαν κατά νόμου του Τέξας της Αμερικής που θέλει να απαγορεύσει τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου



Ο νόμος τις θεωρεί "παιδική κακοποίηση".Η Microsoft, η EA και η Gearbox υπέγραψαν επιστολή κατά ενός νομοσχεδίου της πολιτείας του Τέξας των ΗΠΑ, τον οποίο θεωρούν ότι βλάπτει τους LGBTQ+.Ο νόμος συντάχθηκε από τον κυβερνήτη Greg Abbott και αφορά την συγκεκριμένη πολιτεία. Το νομοσχέδιο θέλει να διερευνήσει τις οικογένειες στις οποίες οι γονείς έδωσαν την συγκατάθεσή τους για εγχείρηση αλλαγής φύλου σε ανήλικο παιδί τους, με σκοπό να διερευνηθεί αν έχει υπάρξει παιδική κακοποίηση. Επίσης, το νομοσχέδιο έχει ως στόχο να "παγώσει" προσωρινά το ανήλικο τέκνο από το να λάβει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έως ότου διερευνηθεί η εκάστοτε υπόθεση.65 εταιρείες τάχθηκαν κατά του νόμου και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι τρεις συγκεκριμένες gaming εταιρείες. Η επιστολή των εταιρειών δημοσιεύθηκε στην The Dallas Morning News και καλεί «τους ηγέτες του δημοσίου στο Τέξας και σε ολόκληρη τη χώρα να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους να γράψουν τις διακρίσεις σε νόμο και πολιτική».Οι επιστολές σε συνεργασία με τις εταιρείες είναι πρωτοβουλία της LGBTQ οργάνωσης Human Rights Campaign . Η επιστολή ξεκινά με μια απλή διακήρυξη--"Οι διακρίσεις είναι κακές για τις επιχειρήσεις"--προτού επεξηγηθούν περαιτέρω πώς οι πολιτικές του Abbott επηρεάζουν τους εργαζόμενους του Τέξας. Η επιστολή αναφέρει: «Η πρόσφατη προσπάθεια ποινικοποίησης ενός γονέα επειδή βοήθησε το διεμφυλικό παιδί του να αποκτήσει πρόσβαση σε ιατρικά απαραίτητη, κατάλληλη για την ηλικία υγειονομική περίθαλψη στην πολιτεία του Τέξας έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες των εταιρειών μας. Αυτή η πολιτική δημιουργεί φόβο στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους, ειδικά εκείνες με τρανς παιδιά, που μπορεί τώρα να βρεθούν αντιμέτωπες με την επιλογή να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους, αλλά κινδυνεύουν να απομακρύνουν αυτά τα παιδιά από τις υπηρεσίες παιδικής προστασίας».Όπως επισημαίνεται από το Kotaku, πολλές από τις εταιρείες τεχνολογίας και gaming που υπέγραψαν την ανοιχτή επιστολή, όπως η EA, η Microsoft και η Gearbox, είναι μέλη του Texas Competes, ενός επιχειρηματικού δικτύου υπέρ των LGBTQ. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Texas Competes, Jessica Shortall, δήλωσε ότι «πολλές επιχειρήσεις του Τέξας παρακινούνται εν μέρει από τη διατήρηση ταλέντων». Η Shortall εξήγησε στη συνέχεια ότι πολιτικές όπως η πιο πρόσφατη του Abbott θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πιθανούς υπαλλήλους να απορρίψουν τις προσφορές εργασίας αντί να μετεγκατασταθούν στο Τέξας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2022 23:53 #262301 by Nikos Georgopoulos
Οι gamers έκαναν review bombing στο Domina στο Steam επειδή ο developer έγραψε σχόλιο κατά των μασκών



Είπε στα patch notes: "Βγάλτε τις γαμημένες μάσκες".Ο developer του indie game Domina έγραψε στα τελευταία patch notes του παιχνιδιού ένα σχόλιο για τον κορωνοϊό που ήταν άσχετο με το παιχνίδι, κάτι που έφερε ως αντίδραση review bombing από τους χρήστες του.Ο developer της Dolphin Barn Incorporated είπε συγκεκριμένα: "ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ" - Την επόμενη φορά που θα είστε στο παντοπωλείο, δοκιμάστε να δείξετε το πρόσωπό σας σε μια γυναίκα. Να είστε σίγουροι, χωρίς να φοβάστε τα ΨΕΜΑΤΑ -- μπορεί να βρείτε έτσι κοπέλα. Στις γυναίκες αρέσει η αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες δεν συμπαθούν τους μάγκες που καλύπτουν τα πρόσωπά τους από φόβο. Τι φοβάστε; Να πηδηχτείτε; Ωριμάστε.Αυτό προκάλεσε αρνητικά reviews τις τελευταίες ημέρες από ορισμένους gamers, οι οποίοι λένε ότι είτε το σχόλιό του δεν έπρεπε να έχει θέσει στα patch notes, είτε ότι προσπαθεί να περάσει πολιτικά μηνύματα μέσα από τα games του.Στους gamers δεν αρέσει να προσπαθούν οι εταιρείες ή οι indie developers να ασκήσουν πολιτική μέσα από τα games τους και αυτό φάνηκε άλλωστε από τα μαζικά σχόλια απ' την πλειοψηφία των χρηστών που εναντιώθηκαν στις εταιρείες που επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2022 17:57 #264015 by Nikos Georgopoulos
Πληροφορίες για το παιχνίδι του Kanye West



Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα για το video game που είχε παρουσιάσει ο Kanye West στον Shigeru Miyamoto. Στο παιχνίδι -αν κυκλοφορούσε- θα παίζαμε ως η μητέρα του Kanye West (Donda West) και θα πετούσαμε προς τον παράδεισο. Ο ράπερ έχει χάσει την μητέρα του to 2007 λόγω μίας πλαστικής επέμβασης που έκανε. Το soundtrack του παιχνιδιού το είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Kanye West.
Ο Miyamoto το βρήκε ενδιαφέρον. Ωστόσο, όταν το σκέφτεται μετά από καιρό γελάει, διότι σκέφτηκε ότι ένας ράπερ -όπως ο Kanye West- πρότεινε την δημιουργία παιχνιδιού στη Nintendo. Το παιχνίδι του θα ονομαζόταν "Only One" και θα το ανακοίνωνε τον Φεβρουάριο του 2016. Αναπτυσσόταν από την Encyclopedia Pictura, μία εταιρεία ανάπτυξης στο Los Angeles. Τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ, λογικά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης (αν και ο ίδιος ο ράπερ θα μπορούσε να το χρηματοδοτήσει). 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2022 21:03 #264040 by Nikos Georgopoulos
Πληροφορίες για το παιχνίδι του Kanye West



Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα για το video game που είχε παρουσιάσει ο Kanye West στον Shigeru Miyamoto. Στο παιχνίδι -αν κυκλοφορούσε- θα παίζαμε ως η μητέρα του Kanye West (Donda West) και θα πετούσαμε προς τον παράδεισο. Ο ράπερ έχει χάσει την μητέρα του to 2007 λόγω μίας πλαστικής επέμβασης που έκανε. Το soundtrack του παιχνιδιού το είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Kanye West.
Ο Miyamoto το βρήκε ενδιαφέρον. Ωστόσο, όταν το σκέφτεται μετά από καιρό γελάει, διότι σκέφτηκε ότι ένας ράπερ -όπως ο Kanye West- πρότεινε την δημιουργία παιχνιδιού στη Nintendo. Το παιχνίδι του θα ονομαζόταν "Only One" και θα το ανακοίνωνε τον Φεβρουάριο του 2016. Αναπτυσσόταν από την Encyclopedia Pictura, μία εταιρεία ανάπτυξης στο Los Angeles. Τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ, λογικά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης (αν και ο ίδιος ο ράπερ θα μπορούσε να το χρηματοδοτήσει). 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification