Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Microsoft: Γενική συζήτηση

10 May 2021 20:32 #250788 by BigGreekGamer
Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft, πήρε διαζύγιο στα 65 του Ήταν παντρεμένος για 27 χρόνια.
 Ο Bill Gates, πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του Melinda στα 65 του χρόνια. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 27 χρόνια.

 Κοινώς, ο Bill Gates πρώτα ίδρυσε την Microsoft το 1975 (μαζί με τον Paul Allen), στα 20 του και έπρεπε να περάσουν σχεδόν άλλα τόσα χρόνια, για να φτάσουμε στο 1994, όταν και παντρεύτηκε στα 39 του. Το ότι έκανε γάμο σε μεγάλη ηλικία όμως (η σύζυγός του ήταν κατά 9 χρόνια νεότερη), δεν τον εμπόδισε από το να πάρει διαζύγιο, έστω και στην ηλικία των 65.

 Ο Bill Gates  παραιτήθηκε πέρυσι από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft  το έκανε για να έχει περισσότερο χρόνο για το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, στο οποίο έχει ξοδέψει πολλά δις για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα συνεχίσει να δουλεύει για το ίδρυμα αυτό μαζί με την πρώην σύζυγό του, ακόμα και μετά το διαζύγιο.

 Ο Αμερικανός επιχειρηματίας είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, καθώς σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του εκτιμάται στα 124 δις δολάρια. Μόνο η έπαυλή του στη Medina της Washington κοστίζει το 1/1000 από την περιουσία αυτή (127 εκατομμύρια δολάρια). Η αίτηση διαζυγίου από τον Bill και την Melinda αναφέρει: "Αυτός ο γάμος έχει σπάσει ανεπανόρθωτα. Ζητούμε από το δικαστήριο να λύσει τον γάμο μας".
 Τα ακίνητα του ζευγαριού, το μερίδιό τους σε επιχειρήσεις και οι μετοχές τους θα μοιραστούν όπως ορίζονται στο συμβόλαιο διαζυγίου. Το συμβόλαιο αυτό ωστόσο δεν έχει κοινοποιηθεί δημόσια. Οι Gates έχουν τρία ενήλικα παιδιά, άλλα ο ισχυρός άνδρας της Microsoft δεν θα πληρώνει διατροφή. Η Melinda είχε γνωρίσει τον Gates εντός της Microsoft, στην οποία έγινε product manager το 1987. Πάντως, ανάμεσα στους δικηγόρους της Melinda συγκαταλέγεται και ο Robert Cohen, ο οποίος εκπροσώπησε τους Ivana Trump, Michael Bloomberg και Chris Rock.

 Θυμίζουμε ότι το Bill & Melinda Gates Foundation έχει ξοδέψει 1,75 δις δολάρια σε έρευνες για τα εμβόλια και την πανδημία του κορωνοϊού. Το 2019, οι μετοχές του ιδρύματος υπολογίζονταν σε 43 δις δολάρια. Μόνο από τον γάμο τους το 1994, μέχρι και το 2018, το ζευγάρι έχει βάλει στο ίδρυμα 36 δις δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:37 #250806 by Hermez

Η Microsoft είχε στο πρώτο τρίμηνο του 2021, 232% περισσότερα έσοδα από τις κονσόλες σε σχέση με το 2020
50% περισσότερα έσοδα από τα games.


Η Microsoft ανακοίνωσε τα έσοδά που είχε από τον τομέα του gaming μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Τα συνολικά έσοδα για το τρίμηνο ήταν 3.53 δισεκατομμύρια δολάρια δηλαδή 50% περισσότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Τα έσοδα από το Game Pass και τις πωλήσεις games ανέβηκαν κατά 34% και οι πωλήσεις σε hardware ανέβηκαν κατά 232% σε σχέση με πέρυσι, λόγω της κυκλοφορίας των Xbox Series X και Series S. Η Microsoft δεν αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των κονσολών που πωλήθηκαν ούτε το πόσοι είναι οι συνολικοί συνδρομητές του Game Pass.

O αναλυτής Daniel Ahmad δήλωσε ότι η Microsoft τον τελευταίο χρόνο είχε έσοδα 15 δισεκατομμύρια δολάρια, αρκετά περισσότερα από τα 10 δισεκατομμύρια του προηγούμενου χρόνου. Η Αμερικάνικη εταιρεία είχε συνολικά έσοδα από όλους τους τομείς της, 41.7 δισεκατομμύρια δολάρια και καθαρό κέρδος 15.5 δισεκατομμύρια, δηλαδή 2 φορές το ποσό που πλήρωσε για να αγοράσει την ZeniMax. Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella δήλωσε: Ένα χρόνο μέσα στην πανδημία, οι καμπύλες προς την ψηφιακή ζήτηση δεν έχουν πέσει. Αυξάνονται και αυτό είναι μόνο η αρχή. Χτίζουμε ένα cloud για την επόμενη δεκαετία, διευρύνουμε τις αγορές μας και πρωτοπορούμε σε κάθε τομέα της τεχνολογίας.

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 11:13 #251218 by BigGreekGamer
Η Microsoft θα κατασκευάσει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες Κάνει μια φιλόδοξη πράσινη στροφή.

 Η Microsoft έχει ανανεώσει τους στόχους της για τις συσκευασίες, θέτοντας μια λίστα από φιλόδοξους στόχους που θέλει να πετύχει εντός δύο φάσεων. Η Αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε τους στόχους της στοχεύοντας μερική πρόοδο μέχρι το 2025 και ολοκληρωτική χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών μέχρι το 2030.

 Σύμφωνα με ανάρτηση στα  social media  και την  σχετική σελίδα κανόνων , οι στόχοι της Microsoft περιλαμβάνουν την κατάργηση των συσκευασιών πλαστικού μίας χρήσης και εγγυημένη βιωσιμότητα μέσω της χρήσης δασικών ινών έως το 2025. Έπειτα έως το 2030 η εταιρία στοχεύει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανακυκλώσιμα υλικά για τις συσκευασίες της και να παράγει μόνο προϊόντα από υλικά που είναι ανακυκλώσιμα, ανανεώσιμα ή υπεύθυνα παραγμένα. Με το τελευταίο η εταιρία εννοεί ότι δεσμεύεται να ελέγχει πλήρως την προέλευση των υλικών ώστε να διαβεβαιώνει ότι δεν ήταν βλαβερή για ανθρώπους ή το περιβάλλον.

 Το site δεν αναφέρει ονομαστικά την λέξη Xbox ωστόσο στην σελίδα συμμόρφωσης περιλαμβάνονται φωτογραφίες από Xbox Series X, Xbox accessories, Surface tablets και άλλα σχετικά προϊόντα. Κάθε είδους στόχος βιωσιμότητας για ολόκληρη την εταιρία αναγκαστικά θα περιλάμβανε την συσκευασία των xbox.

 Η ίδια σελίδα αναφέρει ότι η εταιρία ασκεί ουδετερότητα άνθρακα από το 2012 και σκοπεύει να είναι αρνητική έως το 2030. Τέλος περιλαμβάνει λεπτομέρειες στο πως διαχειρίζεται απόβλητα και κατανάλωση νερού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 11:24 #251696 by BigGreekGamer
Ο Satya Nadella, CEO της Microsoft, δήλωσε ότι η επόμενη γενιά των Windows θα έρθει σύντομα Κατά την διάρκεια του Microsoft’s Build.

 Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Microsoft’s Build, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, δήλωσε ότι η επόμενη γενιά των Windows θα έρθει σύντομα.

 Συγκεκριμένα δήλωσε: "Σύντομα θα μοιραστούμε μία από τις πιο μεγάλες αναβαθμίσεις της τελευταίας δεκαετίας για τα Windows με σκοπό να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για τους  developers  και τους δημιουργούς. Την δοκιμάζω τους τελευταίους μήνες και είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη γενιά των Windows. Η υπόσχεσή μας είναι η εξής: Θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για κάθε developer των Windows και θα καλωσορίσουμε κάθε δημιουργό που ψάχνει την πιο πρωτοποριακή και ανοιχτή πλατφόρμα για να χτίσει και έχει έσοδα από εφαρμογές. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα πολύ σύντομα".
 Καθώς το Microsoft’s Build αφορά τους developers, ο Nadella μίλησε στο συγκεκριμένο κοινό, όμως η νέα γενιά των Windows θα αφορά όλο το κοινό που χρησιμοποιεί το λογισμικό της Microsoft. Το συγκεκριμένο update βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη με την κωδική ονομασία "Sun Valley".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Jun 2021 12:05 #251898 by Sigg
 
Η Αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε αλλαγές στα Windows.Η Microsoft ετοιμάζει ένα event, σύμφωνα με το site  The Verge , όπου θα παρουσιάσει λεπτομερώς την "επόμενη γενιά των Windows".

Οι προσκλήσεις για το Microsoft event έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πριν ξεκινήσει η προβολή της στις 24 Ιουνίου και ώρα 18:00. Ο διευθύνων σύμβουλος Satya Nadella δήλωσε: "H Microsoft θέλει να δημιουργήσει ευκαιρίες για κάθε  developer  των Windows σήμερα και να καλωσορίσει κάθε δημιουργό που αναζητά την πιο καινοτόμο και ανοιχτή πλατφόρμα για τη δημιουργία, τη διανομή και το monetize εφαρμογών". Αυτό περιλαμβάνει οπτικές βελτιώσεις και ενσωμάτωση χαρακτηριστικών από την πλατφόρμα Xbox.

Ένα μεγάλο μέρος της οπτικής αναμόρφωσης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Υπάρχουν νέα εικονίδια συστήματος που αντικαθιστούν τα παλιότερα της εποχής των Windows 95, βελτιώσεις στην βάση των Windows και βελτιώσεις στον File Explorer. Η λειτουργία Auto  HDR  του Xbox, καθώς και ο Bluetooth ήχος, έχουν επίσης προστεθεί. Ένα  teaser  για ένα νέο λογότυπο των Windows βρίσκεται μέσα στην πρόσκληση της εκδήλωσης.

Επιπλέον, εικασίες υπάρχουν σχετικά με κάτι το οποίο έχει την κωδική ονομασία "Sun Valley" που θα περιέχει σημαντικές αλλαγές στο UI, αν και αυτές δεν έχουν διευκρινιστεί. Αλλαγές στο κατάστημα είναι επίσης πιθανές, με τις φήμες να υποδηλώνουν ότι ένα νέο store θα είναι ανοιχτό σε εφαρμογές και games, καθώς και σε αντίπαλα συστήματα πληρωμών.Η είδηση αυτού του Microsoft event στις 24 Ιουνίου έρχεται λίγο καιρό μετά τις ανακοινώσεις της Microsoft: την ακύρωση των Windows 10X (που αναμενόταν να κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος) και το τέλος του Internet Explorer, το οποίο έχει οριστεί για το 2022.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2021 09:51 #252166 by BigGreekGamer
Η Microsoft δωρίζει Xbox κονσόλες για να πείσει περισσότερους νέους να εμβολιαστούν Κάνει τη δωρεά στο Boys and Girls Club of America, το οποίο βοηθάει τους νέους με τις σπουδές.

 Η Microsoft δωρίζει Xbox κονσόλες στο Boys and Girls Club of America για να βοηθήσει το κίνημα της Αμερικανικής κυβέρνησης National Month of Action, το οποίο έχει ως στόχο να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον το 70% των Αμερικάνων ενηλίκων, μέχρι τις 4 Ιουλίου.

 Για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο η κυβέρνηση της Αμερικής, αύξησε τα ωράρια των φαρμακείων, οργάνωσε δωρεάν φύλαξη για τα παιδιά όσων εμβολιάζονται ή ακόμα τους προσφέρει δωρεάν μπύρα. Η Microsoft είναι εδώ και αρκετό καιρό χορηγός του Boys and Girls of America, το οποίο είναι μία οργάνωση το οποίο βοηθάει τους νέους να αποκτήσουν ψηφιακές γνώσεις και να πετύχουν στις σπουδές τους.   Η Microsoft όπως δήλωσε στο Twitter , θέλει με αυτή τη δωρεά να διευρύνει τις γνώσεις για εμβόλια και ανέβασε μία εικόνα, η οποία θυμίζει την ειδοποίηση που εμφανίζεται όταν παίρνετε κάποιο achievement και γράφει "Vaccinated" (εμβολιάστηκε).

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2021 19:59 #252277 by Kostas Dalaklidis
Σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, κατηγόρησε ανταγωνίστηκες εταιρίες για τον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιχνίδια των κονσόλων στο PC. Αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στην Sony ή στο Playstation, ανέφερε πως είναι εναντίων του να πληρώνουν οι παίκτες δύο φορές για να παίξουν το ίδιο παιχνίδι σε διαφορετική πλατφόρμα.

“Αυτή τη στιγμή είμαστε οι μόνοι που παρέχουν παιχνίδια σε κονσόλα, PC και cloud ταυτόχρονα, σε αντίθεση με άλλους που αναγκάζουν τους παίκτες να αγοράζουν το παιχνίδι ξανά μετά από χρόνια για να παίξουν στο PC”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Phill Spencer.

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια της Sony, το Horizon Zero Dawn και το Days Gone, ήταν διαθέσιμα στο PC τρία και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους στο Playstation, αντίστοιχα. Αντίθετα, τα παιχνίδια της Microsoft είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές της παντού από την πρώτη μέρα, υποστηρίζοντας μάλιστα και cross-play.

Από ότι φαίνεται όμως η Sony δεν θα πιεστεί από αυτές τις δηλώσεις και δεν θα αλλάξει στρατηγική σύντομα, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα λανσάρει παιχνίδια στο PC όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Συμφωνείτε με τον επικεφαλής την Microsoft;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2021 21:13 #252414 by BigGreekGamer
E3 2021: Η παρουσίαση των Microsoft και Bethesda στα ελληνικά Σύμφωνα με την Microsoft.
 Η Microsoft ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την συνέντευξη τύπου με την Bethesda, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:00.

 Για  πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την παρουσίαση και στην ελληνική γλώσσα. Υπάρχουν δεκάδες ακόμη διαθέσιμες γλώσσες, αλλά η ελληνική επιλέγεται για πρώτη φορά.
  Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της E3 2021 με όλες τις ημέρες και ώρες συνεντεύξεων τύπου .

 Η παρουσίαση θα διαρκέσει 90 λεπτά και θα προβληθεί σε 1080p/60fps. Ωστόσο, μετά την λήξη του livestream, θα είναι διαθέσιμη και σε 4K/60fps.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 10:08 #252445 by BigGreekGamer
E3 2021: Microsoft & Bethesda press conference  

Το βίντεο του livestream είναι διαθέσιμο.


Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα του βίντεο του αποψινού livestream. Συντονιστείτε απόψε στις 20:00 στο GameWorld για να δείτε την συνέντευξη τύπου με Live update και για πρώτη φορά και με ελληνικούς υπότιτλους.I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 22:05 #252491 by BigGreekGamer
E3 2021: Microsoft & Bethesda press conference  Η παρουσίαση ξεκίνησε και όπως πάντα στο GameWorld σας έχουμε live update των όσων συμβαίνουν.

Κάνοντας κλικ εδώ  θα δείτε αναλυτικά όλα τα νέα από την συνέντευξη τύπου της Microsoft και την Bethesda.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification