Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Immortality

09 Mar 2023 11:05 #270127 by Ανδρέας Μουστάκας
Λίγα λόγια για τον πιο ιδιαίτερο τίτλο του 2022.  Το Immortality είναι το τελευταίο interactive film παιχνίδι του δημιουργού Sam Barlow, ο οποίος έχει εργαστεί ως lead designer και writer σε αρκετούς τίτλους στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την διμηουργία indie interactive film παιχνιδιών όπως το Telling lies. Ο βρετανός δημιουργός έθεσε νέες βάσεις για το συγκεκριμένο genre καθώς αποτελείται από συγκλονιστική γραφή και μια φοβερή ιδέα, το concept του. Έχετε στη διάθεση σας, πλάνα από τρεις ταινίες που δεν κατάφεραν να κυκλοφορήσουν και θα χρειαστεί να διεξάγεται έρευνα για να λύσετε τα μυστήρια τα οποία κρύβονται πίσω από τις ακυρώσεις των ταινιών. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο αντίστοιχο review:
51404-immortality-review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2024 21:03 #274624 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Immortality
Το Immortality στο PS5
Το Interactive Movie έρχεται.

Το Immortality είναι ένα Interactive Movie που κέντρισε το ενδιαφέρον κυρίως για το σενάριό του.

Το δημιούργημα του Sam Barlow (Her Story) κυκλοφόρησε για PC και Xbox και πλέον έφτασε η στιγμή του PS5. Στην κονσόλα της Sony θα το δούμε στις 23 Ιανουαρίου και θα κοστίζει 20 ευρώ. Βέβαια ο developer θα μπορούσε να το κυκλοφορήσει και στο PS4, μιας και δεν έχει κάποιες...τρελές απαιτήσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2024 08:47 #274775 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Immortality
Νέα Horror games από τον Sam Barlow, δημιουργό των Immortality και Silent Hill: Shattered Memories
Αποκαλύφθηκαν με κωδικές ονομασίες.

Ο Sam Barlow, δημιουργών των πρόσφατων FMV , Telling Lies και Immortality ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε δύο νέα Horror games.

Και τα δύο games έχουν εμφανιστεί στο Steam, αλλά οι σελίδες τους είναι αρκετά κρυπτογραφημένες και δεν αποκαλύπτουν πολλές πληροφορίες. Το πρώτο ονομάζεται Project C , το οποίο φαίνεται ότι θα είναι και αυτό FMV, από τα σημεία της περιγραφής του όπου διαβάζονται. Το δεύτερο ονομάζεται Project D , και θα είναι Survival Horror. Κάποιες από τις λέξεις που διαβάζονται είναι οι: 1983, νοσοκόμα, εφιάλτης, πόρτες και σπίτι.

Μετά την αποκάλυψη των games, ο Barlow έδωσε συνέντευξη στο Kinda Funny Games δίνοντας μερικές παραπάνω πληροφορίες. Για το Project C δήλωσε: "Θα τηρήσει την παράδοση του Immortality, θα χτίσει πάνω στην συγκεκριμένη τεχνολογία, αλλά θα πάει προς άλλη κατεύθυνση. Είναι ένα Sci-fi Horror με μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και θα περιλαμβάνει ίσως τον πιο γεμάτο μηχανισμό που έχουμε σκεφτεί στο είδος."Για το Project D ο Barlow δήλωσε: "Αυτό θα είναι για τους παλιούς μου fans που έπαιξαν το Silent Hill: Shattered Memories εκείνη την εποχή. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν η ομάδα του Immortality το συμπτύξει με ένα Third-person Survival Horror." Το Shattered Memories είχε κυκλοφορήσει το 2009 και αποτελούσε ένα είδος remake του αρχικού Silent Hill.  Ήταν το τελευταίο project του Barlow στην Climax Studios, πριν αποχωρήσει και ξεκινήσει το Her Story στην Half Mermaid. Η Climax Studios είχε αναλάβει και το prequel Silent Hill: Origins.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο projects δεν αποκαλύφθηκαν από τον Barlow.

Please Log in or Create an account to join the conversation.