Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Το Primitive έρχεται για PC

05 Dec 2022 12:49 - 05 Dec 2022 12:50 #267891 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Primitive

 

Το Primitive, είναι ένα Survival Shooter game που τοποθετείται στην νεολιθική εποχή ανακοινώθηκε για το PC και θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες της Unreal Engine 5 για να παραστήσει ρεαλιστικές απεικονίσεις , για το πώς έμοιαζε ο κόσμος την περίοδο εκείνη.

Η Game Box βρίσκεται πίσω από το development και παρόλο που δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορείτε να προσθέστε το Primitive στην Steam Wishlist. Η περιγραφή του Primitive αφορά την μεταπήδηση σε διάφορες ιεραρχίες κυνηγών, εκμάθηση επικοινωνίας και craft υλικών που χρειάζονται στην επιβίωση σας, όπως νέα όπλα, καταφύγια, μαγείρεμα και ντύσιμο. Οι παίκτες δεν θα έρχονται αντιμέτωποι μόνο με ιθαγενείς και homo sapiens αλλά και με τεράστια μαμούθ και επιθετικές τίγρεις.

 
 

Ο Tomasz Supel, CEO της Games Box,  δήλωσε  στο  IGN  πως παρόλο που το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, άλλα παιχνίδια της Ubisoft όπως το  Far Cry Primal , θα δώσει μια ιδέα σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Ο Supel δήλωσε “ Σκεπτόμενος παρόμοια games το Primitive είναι αρκετά κοντά στην φιλοσοφία του Far Cry Primal, το concept που αναλαμβάνουμε, επικεντρώνεται στην αρχέγονη φύση ενός πραγματικού κόσμου, εκατοντάδες χρόνια πίσω, που όλα λύνονταν με ωμή βία προκειμένου κάποιος να μπορέσει να επιβληθεί αλλά και να επιβιώσει”.

Τα οπτικά εφέ του παιχνιδιού φαίνεται να αποτελούν μεγάλο κομμάτι στον πυρήνα του Primitive. Στην σελίδα του Primitive στο Steam, υπόσχονται “ εικόνες που κόβουν την ανάσα με ρεαλιστικά γραφικά, με βάση τις δυνατότητες που δίνουν οι κάρτες γραφικών της νέας γενιάς” και μιλούν σχετικά με την ατμόσφαιρα και τα συγκλονιστικά οπτικά εφέ που ή ομάδα development έχει την δυνατότητα να προσφέρει μέσω της Unreal Engine 5.
To Primitive είναι open world και η ιστορία του θα μεταφέρει τους παίκτες “σε ένα αρχέγονο ταξίδι στις απαρχές της ανθρωπότητας” αλλά θα περιέχει και “διάφορα γεγονότα με απίστευτες ανατροπές”.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα του  Primitive στο Steam .

Διαβάστε το review για το  Far Cry Primal  και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2022 02:36 #267896 by Nikos Georgopoulos
Primitive
Survival Shooter επηρεασμένο από το Far Cry Primal.

Το Primitive, είναι ένα Survival Shooter που τοποθετείται στην νεολιθική εποχή και ανακοινώθηκε για τα PC. Θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες της Unreal Engine 5 για να παραστήσει ρεαλιστικές απεικονίσεις, για το πώς έμοιαζε ο κόσμος εκείνη την περίοδο.

Η Game Box βρίσκεται πίσω από το development και παρόλο που δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορείτε να προσθέστε το Primitive στην Steam Wishlist. Η περιγραφή του Primitive αφορά την μεταπήδηση σε διάφορες ιεραρχίες κυνηγών, εκμάθηση επικοινωνίας και crafting υλικών που χρειάζονται στην επιβίωση σας, όπως νέα όπλα, καταφύγια, μαγείρεμα και ντύσιμο. Οι παίκτες δεν θα έρχεστε αντιμέτωποι μόνο με ιθαγενείς και homo sapiens αλλά και με τεράστια μαμούθ και επιθετικές τίγρεις.Ο Tomasz Supel, CEO της Games Box, δήλωσε πως παρόλο που το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, είναι επηρεασμένο από το Far Cry Primal, θα δώσει μια ιδέα σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Ο Supel δήλωσε “ Σκεπτόμενος παρόμοια games, το Primitive είναι αρκετά κοντά στην φιλοσοφία του Far Cry Primal. Το concept που αναλαμβάνουμε, επικεντρώνεται στην αρχέγονη φύση ενός πραγματικού κόσμου, εκατοντάδες χρόνια πίσω, που όλα λύνονταν με ωμή βία προκειμένου κάποιος να μπορέσει να επιβληθεί αλλά και να επιβιώσει”.

Τα οπτικά εφέ του παιχνιδιού φαίνεται να αποτελούν μεγάλο κομμάτι στον πυρήνα του Primitive. Στην σελίδα του Primitive στο Steam, υπόσχονται “εικόνες που κόβουν την ανάσα με ρεαλιστικά γραφικά, με βάση τις δυνατότητες που δίνουν οι κάρτες γραφικών της νέας γενιάς” και μιλούν σχετικά με την ατμόσφαιρα και τα συγκλονιστικά οπτικά εφέ που ή ομάδα development έχει την δυνατότητα να προσφέρει μέσω της Unreal Engine 5.
To Primitive είναι open world και η ιστορία του θα μεταφέρει τους παίκτες “σε ένα αρχέγονο ταξίδι στις απαρχές της ανθρωπότητας” αλλά θα περιέχει και “διάφορα γεγονότα με απίστευτες ανατροπές”.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα του Primitive στο Steam .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification