Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

12 Jan 2021 20:21 #244511 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι


Η Bethesda αποκαλύπτει ένα νέο παιχνίδι Indiana Jones, από την εταιρεία ανάπτυξης του Wolfenstein, MachineGames.

Η Bethesda ανέβασε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter στο οποίο ανακοινώνει τον ερχομό ενός νέου Indiana Jones video game.

Την ανάπτυξη του game έχει αναλάβει η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης που μας έφερε το Wolfenstein, η MachineGames. Παρ’όλο που δεν εντάσσεται στην κατηγορία games που μας έχει συνηθίσει η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης, δεν είναι κακή επιλογή. Είναι γνωστό ότι Doctor Jones είναι ταγμένος ενάντια στους Ναζιστές.

Το νέο Indiana Jones θα εξιστορήσει μια νέα ιστορία που θα διαδραματίζεται στο ζενίθ τις καριέρας του διάσημου εξερευνητή. Διευθυντής παραγωγής θα είναι ο Todd Howard, γνωστός για τον ρόλο του ως director στα Elder Scrolls και Fallout. Ο ίδιος μάλιστα, είχε ρίξει πολλές σπόντες για την συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση λέει ότι «υπάρχουν κάποια hints στο teaser”, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχουν. Δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 01:14 #253638 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Todd Howard δήλωσε ότι είχε παρουσιάσει ένα παιχνίδι Indiana Jones στο δημιουργό George Lucas από το 2009. Τότε δεν κατάφερε να προχωρήσει, αλλά πλέον θα βοηθήσει στο project, γεγονός για το οποίο δηλώνει "υπερενθουσιασμένος". Είναι fan της σειράς και έχει στο δωμάτιό του ρέπλικες, όπως το Ark of the Covenant από το Raiders of the Lost Ark. Πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία ανάπτυξης Machine Games είναι καλή επιλογή γιατί έχει άριστους  developers  και αφηγητές.Το Indiana Jones θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες Xbox.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:11 #267840 by Nikos Georgopoulos
Ο Howard το ήθελε από το 2009Ο Todd Howard, director της Bethesda, δήλωσε ότι η ανάπτυξη ενός Indiana Jones game, είναι κάτι με το οποίο φλερτάρει από το 2009.
Ο Todd Howard έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο podcast του Lex Fridman, κατά τη διάρκεια της οποίας ο διευθυντής και ο εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda είπε: «Το Raiders [of the Lost Ark] εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών, χωρίς συζήτηση, η καλύτερη ταινία που υπήρξε ποτέ. Την είδα όταν ήμουν νεότερος». Πρόσθεσε ότι ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα ήταν πάντα στη «λίστα» των πραγμάτων που έπρεπε να κάνει: στον βαθμό που το έβαλε για πρώτη φορά πριν από 13 χρόνια.«Είχα παρουσιάσει ένα concept παιχνιδιού Indiana Jones στον George Lucas», είπε ο Howard. «Συνάντησα μερικούς ανθρώπους εκεί και τους παρουσίασα το 2009 αυτό το concept του Indiana Jones και κάπως η συμφωνία κατέρρευσε". Η LucasArts ήθελε να κάνει publish οποιοδήποτε παιχνίδι Indiana Jones: η Bethesda θεωρούσε τον εαυτό της ως publisher . «Δεν είχα πραγματικά την ομάδα για να το κάνω και ξέρετε ότι τελικά φτιάξαμε το Skyrim». Ο Howard πρόσθεσε: «Μπορείς να μιλήσεις για τον κόσμο του Indiana Jones, αλλά σημασία έχει ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας. Εμπεριέχει πολλά διαφορετικά πράγματα που θέλαμε να κάνουμε σε ένα παιχνίδι. Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι».

Θεωρεί επίσης την MachineGames, εταιρεία ανάπτυξης του Indiana Jones (και του Wolfenstein) ως "Την κατάλληλη για το Indiana Jones ως προς την αφήγηση της ιστορίας και πως θα την καταγράψει. Αν σας αρέσει η σειρά Indiana Jones τότε το παιχνίδι είναι μια ερωτική αποστολή προς τον Indiana Jones".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 09:00 #267860 by Nikos Georgopoulos
Μεταγραφή ο lead designer των The Darkness και Chronicles of RiddickΟ Jens Andersson, lead designer της Starbreeze Studios στο The Darkness και το Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, εργάζεται πλέον στην εταιρεία ανάπτυξης MachineGames, η οποία αναπτύσσει το νέο Indiana Jones για λογαριασμό της Bethesda.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification