Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Επερχόμενο multiplayer παιχνίδι από Sony και Firewalk Studios

22 Apr 2021 20:20 #249851 by Geotsak
Η εταιρεία ανάπτυξης multiplayer games Firewalk Studios ήρθε σε συμφωνία με την Sony για να αποτελέσει τον αποκλειστικό εκδότη του πρώτου βιντεοπαιχνιδιού της.

Η Firewalk Studios ιδρύθηκε το 2018 και αποτελεί μέλος της ένωσης gaming εταιρειών ProbablyMonsters. Η συνεργασία της Firewalk Studios με την Sony πρόκειται για την πρώτη συμφωνία με εκδότη ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες της ProbablyMonsters. Ο studio head της Firewalk Studios είναι ο Tony Hsu, πρώην general manager και senior vice president για το Destiny στην Activision. Game director είναι ο Ryan Ellis, πρώην creative director της Bungie και executive producer είναι η Elena Siegman που έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στις εταιρείες Harmonix, Irrational Games και Bungie.
Οι τρεις τους είχαν όλοι δουλέψει στο Destiny franchise. Επιπλέον στην ομάδα βρίσκονται και πολλά άλλα άτομα που είχαν δουλέψει στο Destiny, καθώς επίσης και στα Call of Duty, Apex Legends, Mass Effect και Halo. Ο Tony Hsu ανέφερε πως “στόχος της Firewalk Studios είναι να δημιουργήσει υπέροχες κοινές εμπειρίες μέσω των multiplayer games. Ο στόχους αυτός υποστηρίζεται τόσο από την παγκοσμίου εμβέλειας ομάδα της ProbablyMonsters όσο και από μία ομάδα της Sony Interactive Entertainment που αγαπάει τα games και είναι μεγάλοι υποστηρικτές του project”.

Ο Ηermen Hulst, head of Playstation Studios στην Sony Interactive Entertainment ανέφερε πως “η ProbablyMonsters έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή ομάδα στην Firewalk Studios με αξιοσημείωτο ταλέντο και το καινούριο multiplayer παιχνίδι θα είναι μία ευχάριστη προσθήκη στην συλλογή μας”. “Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε έναν μεγάλο αριθμό από διαφορετικές gaming εμπειρίες στην πλατφόρμα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν στούντιο με όραμα όπως την Firewalk για να φέρουμε στην ζωή στο φιλόδοξο project τους”. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι της Firewalk Studios.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification