Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bartender Simulator

More
26 Nov 2020 12:44 - 26 Nov 2020 12:47 #241616 by Cat Lady
Cat Lady created the topic: Bartender Simulator


Το Bartender Simulator θα αφήσει τον παίκτη να γίνει bartender και συνάμα bar manager. Το bartending adventure στο game ξεκινά με ένα μικρό bar με περιορισμένη ποικιλία ποτών. 

Μέσα από το game εξελίσσεται σε νέες συνταγές ποτών, bartending tricks και επέκταση της επιχείρησης. Ο στόχος του παίκτη θα είναι να κάνει διάσημο στην πόλη τόσο το bar όσο και τον bartender.

"Το Bartender Simulator δεν έχει να κάνει με τα σωστά συστατικά για να φτιάξει ένα ποτό. Το game θα αφήσει τον παίκτη να αισθανθεί τι είναι το πραγματικό bartending. Θα μπορείτε να ακούσετε τις ιστορίες των guests σας, να τους δώσετε συμβουλές ή να τους ενθαρρύνετε", λέει ο Marcin Wenus, Διευθύνων Σύμβουλος της Gameparic.

Το game συνδυάζει μοναδικά την First Person οπτική με στοιχεία απο management games. Από τη μία πλευρά, οι παίκτες θα πρέπει να επικεντρωθούν στην παρασκευή ποτών σύμφωνα με τα original recipes, διασκεδάζοντας τους πελάτες με bartending flair και αυξανόμενα bartending skill sets. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα καθημερινά bar supplies και να βελτιώσουν το interior ώστε να ταιριάζει στις προσδοκίες των πελατών.

Δείτε το επίσημο trailer:Η Gameparic είναι μέρος του PlayWay Group, game developer και publisher. Η εταιρεία ειδικεύεται σε προηγμένες υπηρεσίες για τη gaming industry, συμπεριλαμβανομένου του marketing και του community management. Η Gameparic ανακοίνωσε πρόσφατα το El Dorado: The Golden City Builders - ένα economic strategy game για οικοδόμηση πόλεων. Συνολικά, η Gameparic σκοπεύει να ανακοινώσει 4 νέους τίτλους το 2020.
Το 2019 κυκλοφόρησε επίσης και το Bartender VR Simulator για PC και PS4.
Attachments:
Last Edit: 26 Nov 2020 12:47 by Manos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2020 15:18 #241622 by Cat Lady
Cat Lady replied the topic: Bartender Simulator
Γίνε ο μπάρμαν!

Το Bartender Simulator θα σας αφήσει να γίνετε bartender και συνάμα bar manager. Το bartending Adventure ξεκινά με ένα μικρό bar με περιορισμένη ποικιλία ποτών.

Στο Bartender Simulator θα ανακαλύψετε νέες συνταγές ποτών, bartending tricks και επέκταση της επιχείρησης. Ο στόχος σας θα είναι να κάνετε διάσημο στην πόλη τόσο το bar όσο και τον bartender.

Ο Marcin Wenus, διευθύνων σύμβουλος της Gameparic, δήλωσε: "Το Bartender Simulator δεν έχει να κάνει με τα σωστά συστατικά για να φτιάξει ένα ποτό. Το Bartender Simulator θα αφήσει τον παίκτη να αισθανθεί τι είναι το πραγματικό bartending. Θα μπορείτε να ακούσετε τις ιστορίες των guests σας, να τους δώσετε συμβουλές ή να τους ενθαρρύνετε".
Το Bartender Simulator συνδυάζει μοναδικά την First-Person οπτική με στοιχεία απο management games. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην παρασκευή ποτών σύμφωνα με τα original recipes, διασκεδάζοντας τους πελάτες με bartending flair και αυξανόμενα bartending skill sets. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα καθημερινά bar supplies και να βελτιώσουν το interior ώστε να ταιριάζει στις προσδοκίες των πελατών.

Η Gameparic αποτελεί θυγατρική της PlayWay Group και είναι τόσο εταιρεία ανάπτυξης, όσο και publisher. Η εταιρεία ειδικεύεται σε προηγμένες υπηρεσίες για τη gaming βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένου του marketing και του community management. Η Gameparic ανακοίνωσε πρόσφατα το El Dorado: The Golden City Builders - ένα strategy για οικοδόμηση πόλεων. Συνολικά, η Gameparic σκοπεύει να ανακοινώσει τέσσερις νέους τίτλους το 2020.

To συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι το πρώτο Simulator για μπάρμαν, αφού το 2018 η εταιρεία VR Factory κυκλοφόρησε το Bartender VR Simulator για PC και VR headsets και το 2019 για PS4 και PlayStation VR.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.261 seconds
Notification