Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Devolver Digital: Γενική Συζήτηση

24 Oct 2020 17:35 #240420 by BigGreekGamer
Η Devolver Digital εξαγόρασε την Croteam
Εταιρεία ανάπτυξης των δύο τελευταίων Serious Sam.


Μετά την διανομή των δύο τελευταίων Serious Sam, μερικών HD remake και του The Talos Principle, η Devolver Digital αποφάσισε να απλοποιήσει τη σχέση της με την εταιρεία ανάπτυξης όλων των παραπάνω και εξαγόρασε την Croteam.

“Πριν από μία δεκαετία, η Devolver Digital ήταν μόλις στο ξεκίνημά της κι αναζητούσε την πρώτη της συνεργασία πάνω σε ένα project του αναπτυσσόμενου κόσμου της ψηφιακής διανομής. Ομοίως, η Croteam ήταν σε αναζήτηση ενός συνεργάτη που μπορούσε να εμπιστευτεί ώστε να φέρουν την αγαπημένη σειρά Serious Sam και πάλι στην πρώτη γραμμή με το επερχόμενο Serious Sam 3. Κι έτσι απλά, το επόμενο Serious Sam έφερε παλιούς συνεργάτες ξανά μαζί και σφυρηλάτησε μια δεκαετία φιλίας κι αφοσίωσης. Έκτοτε, η Croteam και η Devolver Digital έχουν συνεργαστεί σε δεκάδες games, από τη σειρά Serious Sam μέχρι το βραβευμένο The Talos Principle σε PC, κονσόλες, VR και κινητά. Η Croteam και η Devolver Digital ήταν σε σχέση τόσο πολύ καιρό που αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε και να παντρευτούμε” αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Devolver Digital.

Η αναφορά σε παλιούς συνεργάτες γίνεται για την Gathering of Developers, η οποία ξεκίνησε την όλη διαδικασία όταν εξέδωσε το Serious Sam: The First Encounter το 2001. Η Gathering of Developers ιδρύθηκε το 1998 από τον Mike Wilson, ο οποίος στη συνέχεια υπήρξε συνιδριτής της Devolver Digital το 2009. Η Croteam επίσης αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση των εταιρειών με ανακοίνωσή της στο Twitter, η οποία γράφει ότι “είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η Croteam έγινε μέλος της οικογένειας της Devolver Digital. Η σχέση μας πάει δεκαετίες πίσω κι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που την εμβαθύνουμε με αυτή την κίνηση. Εμπρός για πολλά ακόμα χρόνια φανταστικών games της Devolver Digital από την Croteam!”
Δείτε το σχετικό tweet.


H Devolver Digital ανέφερε ότι η εξαγορά θα έχει ελάχιστο αντίκτυπο στη σχέση συνεργασίας των δύο εταιρειών, λέγοντας ότι “η Crotoeam θα διατηρήσει πλήρη δημιουργική ελευθερία ενώ εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε χαζές συστάσεις τις οποίες η Croteam απλά θα αγνοεί.” Στα σχέδια της Croteam βρίσκονται το The Talos Principle 2 που βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης, καθώς επίσης περισσότερο περιεχόμενο για το Serious Sam και νέα games από την ίδια και τις εταιρείες ανάπτυξης της θερμοκοιτίδας της με τίτλο Croteam Incubator.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 10:26 #250892 by BigGreekGamer
Η Devolver Digital στην Ε3 2021 Ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα γίνει η παρουσίασή της.
  Η εκδότρια εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Twitter δήλωσε ότι “πιθανώς” η παρουσίασή της να γίνει στις 12 Ιουνίου. Στις 12 Ιουνίου ξεκινάει η Ε3 2021, επομένως φαίνεται ότι η παρουσίαση της Devolver Digital θα γίνει την πρώτη μέρα του γνωστού event. Η Devolver δεν έχει κάποια επίσημη συνεργασία με την εκδήλωση ή την διοργάνωσή της. Στο παρελθόν οι διοργανωτές της Ε3 και η Devolver Digital είχαν κάποιες διαμάχες, αφού κατά την εβδομάδα της Ε3, η Devolver Digital έκανε την δικιά της παρουσίαση ακριβώς απέναντι από το κτήριο της Ε3. Το 2017, η Devolver Digital δήλωσε ότι είχε χάσει περίπου 100.000 δολάρια στην διαμάχη της με το ESA. Η εκδότρια εταιρεία είναι γνωστή για τις περίεργες και over-the—top παρουσιάσεις της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει tease κάποια επερχόμενη ανακοίνωση games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 09:46 #251519 by BigGreekGamer
Η Devolver Digital στην Ε3 2021 και στο Summer Game Fest Θα ανακοινώσει τέσσερα νέα games στο Summer Game Fest.

 Η Devolver Digital έχει μεγάλα σχέδια για το Summer Game Fest, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter. Ειδικότερα, η γνωστή εκδότρια εταιρεία δήλωσε ότι θα αποκαλύψει τέσσερα νέα games, καθώς και θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους της. Η δημοσίευση της Devolver Digital στο Twitter έγραφε: “Θα ανακοινώσουμε τέσσερα νέα games κατά την διάρκεια του Summer Game Fest, καθώς και θα σας ενημερώσουμε για τα Phantom Abyss, Death’s Door και Shadow Warrior 3.”
 Το Summer Game Fest ξεκινάει στις 10 Ιουνίου και μάλλον εκείνη την ημέρα θα κάνει τις ανακοινώσεις της η Devolver Digital. Μέχρι στιγμής τα Phantom Abyss και Death’s Door δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε για PS4, ούτε για PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 10:06 #251537 by BigGreekGamer
Η Devolver Digital θα κυκλοφορήσει δύο νέα free-to-play mobile games Θα είναι...περίεργα!
 Δυο νέα περίεργα mobile games ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν από την Devolver Digital.
 O  publisher  Devolver Digital  έκανε tease  ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο νέα δωρεάν games για κινητά φέτος. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter "Θα κυκλοφορήσουμε ένα περίεργο free-to-play game για κινητά φέτος. Ίσως δύο." Όσον αφορά το είδος των games, σε ποια πλατφόρμα θα κυκλοφορήσουν, ποια εταιρία ανάπτυξης τα δημιουργεί και πως θα φαίνονται, δεν γνωρίζουμε τίποτα.
 
Η χρονιά φαίνεται να είναι γεμάτη για την Devolver Digital, καθώς επίσης έκανε tease τα σχέδιά της για την έκθεση E3 . Πρόκειται για τον  indie games  publisher που διατηρεί την επωνυμία του, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει μια ψηφιακή έκθεση που ήταν γεμάτη με αίμα, ανακοινώσεις games και τουλάχιστον μια προσπάθεια προώθησης του δικού της (ευτυχώς φανταστικού) cryptocurrency.Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η Devolver θα συνεργαστεί με την digital E3 2021, που πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου, αλλά αυτό είναι αταίριαστος συνδυασμός λόγω του ταραχώδες ιστορικού μεταξύ της publisher και της διοργανώτριας της E3, Electronic Software Association.Η E3 2021 θα περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας, όπως Capcom, Nintendo, Ubisoft, Sega και Microsoft-Bethesda.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2021 10:01 - 09 Jun 2021 10:01 #252172 by BigGreekGamer
Η Devolver Digital στην Ε3 2021 και στο Summer Game Fest  

Επιβεβαιώθηκε η ημέρα και η ώρα της παρουσίασης.

Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε ότι η Devolver Digital θα κάνει την παρουσίασή της το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 23:30.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:31 #252476 by BigGreekGamer
E3 2021: Devolver Digital Νέο gameplay για το Shadow Warrior 3 και πλήθος από  indie games .


Η παρουσίαση της Devolver Digital στην E3 2021 ξεκίνησε και επίσημα, κλασικά με troll ύφος. Για αρχή διακωμωδεί τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την δική της υπηρεσία, η οποία ονομάζεται Max Pass +. Το αν είναι αλήθεια ή απλά troll θα το δούμε στην πράξη.


Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά  την συνέντευξη τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρείας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2021 21:49 #252485 by BigGreekGamer
Η Devolver Digital πούλησε σε fans της μωβ κοστούμια και βιντεοκασέτα VHS με την παρουσίαση της E3 2021 Για 500 και 1.000 δολάρια αντίστοιχα.

 Η Devolver Digital τρολάρει όπως πάντα όλο τον κόσμο με τις παρουσιάσεις της σε κάθε E3. Φέτος όμως το πήγε ένα level πιο πάνω.

 Η Αμερικάνικη εταιρεία έβαλε προς πώληση μωβ κοστούμια που χρησιμοποιήθηκαν στην παρουσίασή της στην Ε3 και μία βιντεοκασέτα VHS που περιέχει όλο το βίντεο. Πουλήθηκαν δύο κοστούμια για 500 δολάρια το καθένα και  μόνο μία βιντεοκασέτα VHS για 1.000 δολάρια  και ο αγοραστής βρέθηκε μέσα σε λίγη ώρα.

 Πολλές φορές η Devolver Digital δεν ξέρουμε αν τρολάρει ή αν λέει την αλήθεια. Πάντως οι παρουσιάσεις της είναι γεμάτες με retro και cult αισθητική, όπως και οι ατάκες της που σατηρίζουν τα δρώμενα. Στην προκειμένη περίπτωση, η Devolver Digital ανακοίνωσε το NFT, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για "αυτά τα μισητά nun-fungible tokens", αλλά για "non-fuckwithable tape", δηλαδή βιντεοκασέτα VHS, στην οποία έγραψε την παρουσίασή της.

 Η βιντεοκασέτα αυτή έχει περισσότερο συλλεκτικό χαρακτήρα, αφού οποιοσδήποτε με VHS recorder θα μπορούσε να βρει τρόπο να το συνδέσει στο PC και να γράψει την παρουσίαση σε μια βιντεοκασέτα. Μιας και όμως πρόκειται για μία και μοναδική βιντεοκασέτα VHS, πιο μεγάλη αξία έχει το αντικείμενο, παρά το περιεχόμενό του.

 Η  περιγραφή του αντικειμένου . αναφέρει τα εξής: "Το physical αντίγραφο της παρουσίασης του MaxPass+ από την Devolver σε κασέτα VHS, με την ασφάλεια βγαλμένη εκτός με βία, ώστε ο μικρός αδερφός ή η αδερφή σας να μην μαγνητοσκοπήσουν άλλη ταινία πάνω από αυτή. Πριν την πουλήσουμε, η κασέτα χρησιμοποιούνταν για να καταγράφει ταινίες πορνό".

 Το ξεπούλημα των αντικειμένων έγινε μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα. Τα αντικείμενα αυτά θα παραληφθούν από τους αγοραστές τους τον Ιούλιο. Τα έσοδα από την βιντεοκασέτα VHS πήγαν στο Scratch Foundation, μία κοινότητα που μαθαίνει προγραμματισμό,  animations  και συγγραφή σεναρίου σε παιδιά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 17:51 #252951 by BigGreekGamer
Το Dating Simulator με περιστέρια, Hatoful Boyfriend, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο για αγορά στα περισσότερα format Λόγω λήξης του συμβολαίου με τον  publisher .
 Το Hatoful Boyfriend είναι ένα Visual novel που κυκλοφόρησε το 2014, στο οποίο ο ανθρώπινος χαρακτήρας σας ήταν ο μοναδικός που έγινε δεκτός σε ένα σχολείο περιστεριών.

 Παρότι ήταν αρκετά εκκεντρικό, το Hatoful Boyfriend απέκτησε cult κοινό και έλαβε καλές κριτικές, λόγω της γραφής των χαρακτήρων του. Η δημιουργός του Hatoful Boyfriend Hato Moa  έκανε την ανακοίνωση  στο Twitter, δηλώνοντας ότι το Hatoful Boyfriend και η συνέχεια του Holiday Star, δεν θα είναι πια διαθέσιμα για iOS, Android και στο PlayStation Store, επειδή λήγουν οι συμφωνίες με τον publisher Devolver Digital, όμως θα είναι διαθέσιμα μέσω Steam για PC.I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification