Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Επιτραπέζιο Darkest Dungeon

22 Oct 2020 12:39 #240346 by Γιάννης Παπαργυρίου

Η καμπάνια για το επιτραπέζιο Darkest Dungeon ξεκίνησε μόλις προχθές στο Kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσει 300.000 δολάρια, στόχος που ξεπεράστηκε με χαρακτηριστική ευκολία καθώς μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, το ποσό που συγκεντρώθηκε φτάνει το 1.2 εκατομμύρια κι εκκρεμούν ακόμη 15 ημέρες μέχρι τη λήξη.

Το επιτραπέζιο Darkest Dungeon ακολουθεί την ίδια λογική του δημοφιλούς Roguelike το οποίο φιλοδοξεί να μεταφέρει στα τραπέζια. Ένας έως τέσσερις παίκτες δημιουργούν ομάδες ηρώων στο Hamlet κι έπειτα ξεκινούν quests όπου εξερευνούν dungeons, πολεμούν τέρατα και βοηθούν να αποκατασταθεί η έπαυλη του προγόνου σας στην παλιά της δόξα. Εκτός όμως από την φυσική ζημιά που τους απειλεί, το "Stressful Affliction System" σημαίνει ότι κάθε μέλος της ομάδας θα πρέπει να παλέψει με την παράνοια, τον φόβο, τον παραλογισμό και διάφορα άλλα παρόμοια που θα επηρεάζουν το gameplay.
Τα campaigns στο επιτραπέζιο θα εκτυλίσσονται μέσω 11 αποστολών, τριών ανά threat level, που θα κορυφώνονται με μια μάχη στα βάθη του ίδιου του Darkest Dungeon. Κάθε ήρωας θε επιλέγει τρία από τα επτά διαθέσιμα skills στην αρχή κάθε αποστολής (ή και περισσότερα αφότου ανέβει level) και σε κάθε γύρο θα επιλέγει δύο actions, μεταξύ των οποίων το να κινηθεί, να αλληλεπιδράσει με κάτι, να αλλάξει stance ή να χρησιμοποιήσει κάποιο skill. Ανάμεσα στις αποστολές θα επιστρέφετε στο Hamlet, όπου θα προσπαθείτε να επανέλθετε από αυτά που θα έχετε αντιμετωπίσει.

Διαθέσιμα είναι μόνο δύο tiers ανταμοιβών και καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο επιτραπέζιο με πολλά κομμάτια, το ποσό των pledge είναι αρκετά υψηλό. Το “Corebox” που αρχικά συμπεριλάμβανε ένα rulebox, οκτώ μινιατούρες ηρώων και 64 τεράτων, 32 ζάρια, 12 tiles δωματίων διπλής όψεως, 16 hero boards, τέσσερα skill boards, ένα Hamlet board, τρία main dashboards, περισσότερες από δέκα κάρτες Dungeon, πάνω από 400 κάρτες Ταρώ, Πόκερ και Mini Euro συν περισσότερα από 200 tokens διαφόρων ειδών, κοστίζει 100 ευρώ, ενώ με 150 θα πάρετε αυτό συν το Crimson Court add-on με περισσότερα τέρατα, tiles και κάρτες. Η τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος έχει ήδη οδηγήσει στο ξεκλείδωμα αρκετών stretch goals, κάτι που σημαίνει ότι τόσο το βασικό σετ όσο και το Crimson Court θα έχουν περισσότερους ήρωες, τέρατα και δωμάτια απ’ ότι αρχικά σχεδίαζαν οι δημιουργοί.

Το Kickstarter campaign του επιτραπέζιου Darkest Dungeon θα διαρκέσει έως τις 6 Νοεμβρίου, ενώ τα κουτιά του αναμένεται να ξεκινήσουν να αποστέλλονται τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2021.
The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2020 18:26 #240356 by Αναστασία Κεραμάρη
Φαίνεται απίστευτα ενδιαφέρον. Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιες προοπτικές!

Please Log in or Create an account to join the conversation.