Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Hero Quest remake

23 Sep 2020 20:51 #239289 by Γιάννης Παπαργυρίου
H Hasbro ετοιμάζει νέα έκδοση του επιτραπέζιου HeroQuest
Τριάντα ένα χρόνια μετά από την πρώτη του κυκλοφορία.


Μέσω crowdfunding campaign, η Hasbro ετοιμάζει νέα έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου HeroQuest.

Το HeroQuest ήταν προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στην Milton Bradley και την Games Workshop. Κυκλοφόρησε το 1989 και εδώ και χρόνια η παραγωγή του έχει σταματήσει. Ένας πιθανός λόγος για αυτό είναι ότι τα δικαιώματα ανήκαν στην εταιρεία παραγωγής επιτραπέζιων RPG Moon Design Publications, με ορισμένους να υπενθυμίζουν ότι η Sierra αναγκάστηκε να αλλάξει τον τίτλο του Quest for Glory από το αρχικό Hero’s Quest όταν το επιτραπέζιο κατοχυρώθηκε το 1991. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Moon Design Publications μετέφερε τα δικαιώματα στην Hasbro, ιδιοκτήτη πλέον της Milton Bradley, η οποία πλέον ζητά χρήματα μέσω crowdfunding για να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του επιτραπέζιου στην Αμερικανική αγορά.

Η Hasbro ζητά ένα εκατομμύριο δολάρια μέσω της πλατφόρμας της HasLab, την οποία χρησιμοποιεί για να εκτιμήσει το ενδιαφέρον γύρω από ακριβά παιχνίδια που απευθύνονται σε ενήλικες, όπως για παράδειγμα ένα Transformer σε μέγεθος παιδιού. Το HeroQuest έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 865.000 δολάρια με 44 ακόμα ημέρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, επομένως φαίνεται ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει το επιθυμητό ποσό.

Η εν λόγω έκδοση του HeroQuest κατασκευάζεται χωρίς τη συνεργασία της Games Workshop, επομένως οι όποιες αναφορές στον κόσμο του Warhammer και τα τέρατά του έχουν απαλοιφθεί. Αν και οι κανόνες και το ταμπλώ φαίνονται ως επί το πλείστον ίδια, το artwork και οι μινιατούρες έχουν εκσυγχρονιστεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification