Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

KAT Walk C: Ο νέας γενιάς VR διάδρομος για gamers.

More
02 Jul 2020 22:34 #236192 by Mae Lyss
Mae Lyss created the topic: KAT Walk C: Ο νέας γενιάς VR διάδρομος για gamers.


Όπως μας έγινε γνωστό από το Vg247, το KAT Walk C είναι ένας επερχόμενος ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής που συνδέεται με το VR και που πρόσφατα λανσαρίστηκε στο Kickstarter, όπου και χρηματοδοτήθηκε πλήρως μέσα σε 3 λεπτά από την στιγμή της ανακοίνωσής του.

Ο αρχικός στόχος του KAT Walk C στο Kickstarter ήταν στο περίπου τα 90.000€, παρόλα αυτά και έχοντας ακόμα 39 ημέρες να απομένουν στην καμπάνια χρηματοδότησής του, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει το δεκαπλάσιο του αρχικού αυτού ποσού.
Μπορείτε να τσεκάρετε το KAT Walk C στο παρακάτω βίντεο, το οποίο σας εξηγεί πως λαμβάνει χώρα η εγκατάσταση ενός λειτουργικού διαδρόμου γυμναστικής σε ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας (VR).Σύμφωνα με τη περιγραφή του Kickstarter «Το KAT Walk C είναι ο πρώτος προσωπικός VR διάδρομος που θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στον gamer και που θα μπορεί να δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις. Θα είναι μια μηχανική συσκευή, νέας γενιάς που θα επιτρέπει την ανθρώπινη κίνηση σε διάστημα 360  ̊, δημιουργώντας μια άπειρη περιοχή κινήσεων μέσα στον εικονικό κόσμο αλλά στη πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο.»
Η περιγραφή του στο Kickstarter είναι αρκετά εκτενής και αναλύει όλα τα χαρακτηριστικά και της λειτουργίες του διαδρόμου έως και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Το hardware προσφέρει αναγνώριση για περπάτημα, τρέξιμο, σκύψιμο, περιστροφή και ακόμα περισσότερα, ενώ περιλαμβάνει ένα υποστηρικτικό σκελετό πλάτης για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. 

Έχει αναφερθεί επίσης ότι τίτλοι όπως το Half-Life: Alyx θα γίνουν σύντομα διαθέσιμοι για αυτό. Θα μπορείτε να διαβείτε μέσα από τους δρόμους της City 17 εφαρμόζοντας όλες τις δυνατότητες του KAT Walk C σας και να δείξετε σε όλους τους δια γαλαξιακούς εισβολείς ποιος είναι ο νέος σερίφης στη πόλη, ενώ αν τύχει να συναντήσετε ολόκληρη την Combine ομάδα θα ήταν καλό να το βάλετε στα πόδια όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Θα υπάρξουν ως επί τω πλείστων ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα αναπτυχθούν αργότερα από το Kickstarter, συμπεριλαμβανομένου ενός PSVR αντάπτορα. Ο τελευταίος στόχος που υπολογίζεται να φτάσει το ποσό του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ θα είναι να προστεθεί τεχνολογία αφής στη βάση της πλατφόρμας. 
Εξαντλήθηκαν ήδη οι τρεις πρώτοι κύκλοι πωλήσεων του προϊόντος σε μειωμένη τιμή για υποστηρικτές του Kickstarter, με τον καθέναν από αυτούς να αυξάνει τη τιμή κατά 90€. Με τις φθηνότερες προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεπουληθεί, η τιμή του KAT Walk C είναι αυτή τη στιγμή στα 890€ μαζί με τα μεταφορικά.

Η κυκλοφορία του KAT Walk C αναμένεται για τον Οκτώβριο του 2020 ενώ φαίνεται να είναι συμβατό για PC, PS4 και Xbox.

Το KAT Walk C θα είναι μόνο η αρχή για την εξέλιξη και αναβάθμιση της εμπειρίας του gaming. Ανυπομονώ να δω πως η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας θα συμβάλλει περισσότερο σε αυτό στο εγγύς μέλλον.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.555 seconds
Notification