Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

ZeniMax: Γενική συζήτηση

24 Apr 2020 12:13 #233416 by Cefirul
Το 2018 πληροφορηθήκαμε ότι η ZeniMax, εταιρεία ανάπτυξης του The Elder Scrolls Online, δούλευε πάνω σε ένα νέο project. Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως η εταιρεία έχει προβεί σε προσλήψεις για την επίτευξη του στόχου.

Ο Collin Cambell ο οποίος έχει εργαστεί προηγουμένως στα Star Wars: Battlefont II, Star Wars Jedi: Fallen Order, Mass Effect: Andromeda και Kingdoms of Amalur: Reckoning, είναι ο πλέον ο νέος lead level designer για το επόμενο παιχνίδι της ZeniMax Online Studios.

Ο creative director, Ben Jones, καλωσόρισε τον Cambell στην ομάδα μέσω του Twitter, στο οποίο δηλώνει επίσης ότι το νέο μέλος της ομάδας θα έχει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τη σελίδα του Cambell στο LinkedIn η πρώτη του δουλεία στη βιομηχανία ήταν αυτή του lead world designer στο Kingdoms of Amalur: Reckoning ενώ επόμενη στάση του ήταν η Epic Games όπου και εκτέλεσε καθήκοντα senior level designer στο Infinity Blade: Dungeons. Έπειτα βρέθηκε στην BioWare και σε ρόλο lead level designer στο Mass Effect: Andromeda και απο εκεί κατέληξε στην EA ως lead narrative designer για το Star Wars: Battlefront II και producer για το Star Wars Jedi: Fallen Order.
Η ZeniMax Online Studios έχει περισσότερες από 30 θέσεις εργασίας αναρτημένες στο site ζητώντας ειδικούς για κάθε μία, κάτι που δείχνει την τροχιά στην οποία βρίσκετε το νέο project.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2020 19:26 #239243 by BigGreekGamer
Η Microsoft αγόρασε την Bethesda (και όλη την Zenimax)
Με το ποσό ρεκόρ των 7.5 δις δολαρίων, τα Elder Scrolls και Fallout ντύθηκαν στα "πράσινα".


Με μια κίνηση που θα "ταράξει" τα νερά της gaming βιομηχανίας, η Microsoft εξαγόρασε την Zenimax Media, στην οποία ανήκουν οι Bethesda, εταιρεία ανάπτυξης των The Elder Scrolls και Fallout, που αποτελούν δύο εκ των κορυφαίων RPG σειρών στον κόσμο (το The Elder Scrolls κατά πολλούς είναι και η κορυφαία), η Arkane Studios (Dishonored) και άλλες ακόμη εταιρείες ανάπτυξης.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2020 19:38 #239249 by BigGreekGamer
Ο John Carmack θέλει να επιστρέψει στη Bethesda μετά την εξαγορά από την Microsoft
Ο developer των Wolfenstein 3D, Doom και Quake έδειξε...διαθέσιμος.


Μετά την εξαγορά της Bethesda (και όλης της Zenimax) από την Microsoft, ο John Carmack, lead developer των Wolfenstein 3D, Doom και Quake, έριξε "σπόντα" επιστροφής του στα παλιά λημέρια, λόγω αλλαγής της διοίκησης.

Ο Carmack είχε μια δικαστική διαμάχη με την Bethesda, καθώς κατηγορείται ότι έκλεψε έγγραφα και αρχεία της εταιρείας όταν παραιτήθηκε και τα οποία τον βοήθησαν στο Oculus VR. Ο Carmack απάντησε με αγωγή κατά της ZeniMax ύψους 22,5 δις (!) τ α οποία δήλωσε ότι η εταιρεία του χρωστούσε μέχρι και τότε, μετά την εξαγορά της id Software. Η διαμάχη έληξε το 2018 με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Μετά την εξαγορά της Zenimax από την Microsoft, ο Carmack δήλωσε στο Twitter: "Τέλεια! Η Microsoft πιστεύω ότι έχει υπάρξει μια καλή μαμά εταιρεία για gaming σειρές και δεν με έχουν άχτι, οπότε ίσως θα μπορούσα να τους προσεγγίσω και πάλι με ορισμένα από τα παλιά μου games".

Προφανώς ο John Carmack θέλει να επιστρέψει, αν και η Microsoft θα ολοκληρώσει την εξαγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2020 22:05 #242097 by Scavenger
Η ZeniMax Online Studios εργάζεται πάνω σε ένα νέο AAA game
Δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για αυτό.


Η ZeniMax Online Studios εργάζεται πάνω σε ένα νέο project και προσέλαβε νέο προσωπικό για ένα νέο AAA game για το οποίο δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες.

H ZeniMax Online Studios είναι γνωστή από το The Elder Scrolls Online, ένα MMO που κυκλοφόρησε το 2014 κι εκτυλίσσεται στον κόσμο του Elder Scrolls. Η ανακοίνωση προέρχεται από τον Quentin Cobb, έναν Senior Game Designer που στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ίδια θέση για την Sony, την Daybreak Games και την Naughty Dog.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινα μέλος της @ZeniMax_Online ως Sr. Designer,” έγραψε στο Twitter, αναφέροντας ότι θα εργαστεί πάνω σε “μια νέα ΑΑΑ πνευματική ιδιοκτησία που δεν έχει ανακοινωθεί”. Ο Cobb γίνεται μέλος της εταιρείας μαζί με τον Ben Jones που θα έχει την θέση του Creative Director, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει Creative Director στην Daybreak Games και Lead Designer στην EA DICE.

O Cobb εξήγησε ότι ο ίδιος κι ορισμένοι άλλοι “αποτελούν την βάση ενός νέου δορυφορικού studio” που θα έχει την έδρα του στο San Diego. Στην εταιρεία εκκρεμούν αγγελίες για την πρόσληψη προσωπικού για διάφορες θέσεις και σε διάφορες τοποθεσίες. Εκτός από τον Cobb και τον Jones, μέλη της εταιρείας στο San Diego θα είναι οι:

Alex Sulman, Lead Game Designer
John Bautista, Principal Combat Designer
Chris a Kovach, Animator
TJ Madigan, Principal Engineer

Όσον αφορά το υπό ανάπτυξη παιχνίδι, δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πληροφορία. Οι αγγελίες για θέσεις που το αφορούν ζητούν προϋπηρεσία open-world και βέβαια εμπειρία Online με GaaS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jan 2021 15:59 #244161 by BigGreekGamer
Η Zenimax, ιδιοκτήτρια της Bethesda, κατοχύρωσε την ονομασία Hi-Fi Rush
Άραγε πρόκειται για νέο παιχνίδι;


Η Zenimax, η οποία ανήκει στη Microsoft αλλά έχει στον όμιλό της και την Bethesda των The Elder Scrolls και Fallout, κατοχύρωσε πατέντα με την ονομασία Hi-Fi Rush.

Η περιγραφή της καταχώρησης αναφέρει ότι θα αποτελέσει "mobile application software με online λειτουργίες", αλλά στην καταχώρηση αναφέρονται επίσης τα PC και οι κονσόλες. Δεν αναφέρεται πάντως αν όντως ο τίτλος αυτός θα αφορά παιχνίδι.

Καμιά φορά θυμίζουμε ότι οι κατοχυρώσεις των trademarks γίνονται ακόμα κι όταν ένα project βρίσκεται στα σκαριά ή και σε περιπτώσεις όπου μπορεί να μην ανακοινωθεί ποτέ. Για παράδειγμα, το Starfield κατοχυρώθηκε το 2013 αλλά ανακοινώθηκε στην E3 2018.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 15:11 #245636 by BigGreekGamer
Η Microsoft αγόρασε την Bethesda (και όλη την Zenimax)
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξετάσει την εξαγορά.


Οι ευρωπαϊκές αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές θα εξετάσουν σύντομα την πρόταση της Microsoft να εξαγοράσει την ZeniMax Media στην τιμή των 7.5 δις δολαρίων. Η προθεσμία για την εξέταση της πρότασης από τις αρχές τελειώνει στις 5 Μαρτίου καθώς η Microsoft ζήτησε την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κομισιόν στις 29 Ιανουαρίου.

Η εξαγορά της Zenimax θα αποτελέσει την μεγαλύτερη εξαγορά gaming εταιρείας στην ιστορία της Microsoft ενώ αν τελικά εγκριθεί, μία σειρά από υψηλού επιπέδου ομάδες ανάπτυξης θα εισαχθούν στο Xbox όπως οι Arkane, Bethesda, id Software, Machinegames, Tango Gameworks και Zenimax Online Studios.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 01:00 #246211 by BigGreekGamer
Η Microsoft αγόρασε την Bethesda (και όλη την ZeniMax) Η ZeniMax θα συμπτυχθεί με την Vault, νέα θυγατρική της Microsoft. 

Σύμφωνα με το Eurogamer , η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η Microsoft ίδρυσε μία νέα θυγατρική εταιρεία με όνομα Vault η οποία θα συμπτυχτεί με την Bethesda όταν η αγορά της εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Η Vault πιθανότατα θα διαχειρίζεται τα IPs της Bethesda, της οποίας το όνομα δεν αναμένεται να αλλάξει ή να εξαφανιστεί καθώς είναι αρκετά γνωστό στη βιομηχανία.  Το όνομα Vault αναφέρεται στην γνωστή RPG σειρά Fallout της Bethesda. Αυτή τη στιγμή οι developers της δουλεύουν πάνω στα επερχόμενα Deathloop και Ghostwire: Tokyo τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021, καθώς και στα Starfield και The Elder Scrolls VI, τα οποία δεν έχουν ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 13:14 #247574 by BigGreekGamer
Η Microsoft αγόρασε την Bethesda (και όλη την ZeniMax) Η Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την συναλλαγή.


Η Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) ενέκρινε επίσημα την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft.Μετά την έγκριση της Αμερικάνικης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Microsoft είναι ένα βήμα πιο κοντά στην εξαγορά της Bethesda, όμως σύμπτυξη των δύο εταιριών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Το SEC δημοσίευσε ένα “ notice of effectiveness ” της συναλλαγής. Η καταχώρηση αυτή δηλώνει ότι το SEC έχει αποδεχτεί την εγγραφή της εταιρίας. Η συναλλαγή ωστόσο πρέπει να εγκριθεί και από Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα.Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Μαρτίου, ωστόσο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα. Όταν εγκρίνει και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την συγκεκριμένη συναλλαγή, τότε θα δούμε τις δύο εταιρία να δουλεύουν επίσημα μαζί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 15:24 #247604 by BigGreekGamer
Η Microsoft λέει ότι κάποιοι μελλοντικοί τίτλοι της Bethesda θα κυκλοφορήσουν για PC και κονσόλες Xbox Δίνει έμφαση στο "κάποιοι".Σε ανάρτησή του στο Xbox Wire, o Phil Spencer καλωσόρισε επίσημα την Zenimax Media, μητρική των Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, and Roundhouse Studios.Ο Spencer το χαρακτήρισε "το επόμενο βήμα στην δημιουργία μιας κορυφαίας ομάδας από εταιρείες ανάπτυξης" και σημείωσε ότι είναι «ζωτικής σημασίας» το ότι η Bethesda συνεχίζει να αναπτύσσει παιχνίδια "όπως πάντα".Ωστόσο, επανέλαβε ότι οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κονσόλες Xbox και τα PC θα είναι τα καλύτερα μέσα για να παίξετε τα νέα games της Bethesda, συμπεριλαμβανομένων "μερικών νέων τίτλων στο μέλλον που θα είναι αποκλειστικά για Xbox και PC."Ο Spencer δεν δήλωσε ότι όλα τα μελλοντικά games της Bethesda θα είναι διαθέσιμα μόνο σε PC και Xbox, αλλά ίσως μάθουμε περισσότερα για αυτό αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2021 14:59 #248169 by BigGreekGamer
Ανακοινώθηκε η διάλυση του ως τώρα διοικητικού συμβουλίου της ZeniMax.
Μετά την έγκριση της εξαγοράς της ZeniMax από την Microsoft, ανακοινώθηκε και η διάλυση του διοικητικού συμβουλίου της.Την δήλωση έκανε  στο GameSpot μέσω email , ο αντιπρόεδρος του marketing και των δημόσιων σχέσεων της Bethesda, Pete Hines: "To προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της ZeniMax έχει διαλυθεί." Το συγκεκριμένο γεγονός είναι αρκετά κοινό σε τέτοιου είδους εξαγορές. Στο συμβούλιο βρισκόντουσαν μεταξύ άλλων οι Jerry Bruckheimer (παραγωγός της σειράς οι Πειρατές της Καραϊβικής), Ernest Del (μεγαλοδικηγόρος), Cal Ripken Jr (πρωταθλητής του MLB), Leslie Moonves (πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του CBS) και Harry Sloan (πρώην διευθύνων σύμβουλος της MGM). Στο συμβούλιο έχει επίσης υπάρξει μέλος ο Robert Trump, αδερφός του πρώην προέδρου της Αμερικής, μέχρι τον θάνατό του το 2020. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification