Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Each Sale I Drink a Glass of Water

22 Apr 2020 19:11 #233374 by Γιάννης Καζάκος


Φαίνεται πως ο developer του συγκεκριμένου παιχνιδιού χρειαζόταν ένα κίνητρο για να παραμείνει ενυδατωμένος. Το Each Sale I Drink a Glass of Water σας δίνει στο 100% αυτό που υπόσχεται, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από τον πρωταγωνιστή και developer να πίνει ένα ποτήρι νερό κάθε φορά που θα αγοράζει κάποιος το game του. Θα περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο που θα αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει ότι κρατά την υπόσχεσή του, τα οποία θα εισάγονται κάθε Παρασκευή και θα αντιστοιχούν τον αριθμό πωλήσεων που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του, αν και η εταιρία ανάπτυξης υπόσχεται πως θα παραμείνει η ίδια ακόμα και όταν το game βγει από το Early Access που θα βρίσκεται επί ένα χρόνο. Σχέδια για το μέλλον περιλαμβάνουν τη πρόσθεση σκηνών που ο πρωταγωνιστής θα κάνει πράγματα που του ζητήθηκαν από τους αγοραστές του.

Το Each Sale I Drink a Glass of Water αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam τη Πρωτομαγιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2020 04:06 #233380 by Μάνος Γρυπάρης
Ευχόμαστε ο τύπος να μην πουλήσει την πρώτη ημέρα τίποτα χιλιάδες αντίτυπα γιατί έτσι με τόσο νερό που θα πιεί θα πνίξει τα κύτταρά του.

Πάντως έχουμε δει τα πάντα στο gaming industry. Από Wanking Simulator μέχρι Genital Jousting. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Satoru Iwata και θα σηκωθεί να μας πλακώσει καμιά μέρα με αυτά που γίνονται.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification