Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο video game από την Avalanche

25 Mar 2020 19:11 #232760 by Γιάννης Καζάκος


Η εταιρία ανάπτυξης Avalanche Studios σε σημερινή της ανακοίνωση μας ενημέρωσε ότι γυρίζει σελίδα αλλάζοντας το όνομά της σε Avalanche Studios Group, η οποία συνοδεύτηκε και με ένα teaser από το καινούριο της παιχνίδι.

Η Avalanche Studios λοιπόν θα αποκαλείται Avalanche Studios Group, μιας και είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης τριών διαφορετικών εταιριών ανάπτυξης: την Avalanche Studios, την Expansive Worlds και την Systemic Reaction.

H Avalanche ήταν η εταιρία πίσω από την ανάπτυξη του επιτυχημένου παιχνιδιού Just Cause, ενώ η Expansive Worlds και Systemic Reaction είναι γνωστές για τα games The Hunter: Call of the Wild και Generation Zero αντίστοιχα, τα οποία βρίσκονται σε Steam Sale μαζί με όλα τα υπόλοιπα games που έχουν αναπτύξει τα τρία studios. Το παραπάνω teaser είναι από το παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Systemic Reaction, στο οποίο φαίνεται ένα χιονισμένο τοπίο και μία σπηλιά πριν δούμε ένα όπλο να πυροβολεί. Τελειώνει με ένα μήνυμα να μείνουμε συντονισμένοι για νέες πληροφορίες.

Δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, καθώς και το σε ποιες κονσόλες θα είναι διαθέσιμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification