Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Silent Hill reboot

24 Oct 2020 18:39 #240441 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Silent Hill reboot στο PS5
Νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν από podcast του Grimran Khan για το reboot της Sony.


Οι φήμες για το νέο Silent Hill που ετοιμάζει η Sony σύμφωνα με τον Grimran Khan πρώην αρχισυντάκτη του Game Informer φαίνεται να είναι αξιόπιστες.

Ο Grimran Khan δήλωσε σε ένα podcast στο κανάλι Kinda Funny Games το εξής: "Νομίζω ότι οι φήμες είναι αξιόπιστες και ξέρω ότι οι άνθρωποι που φημολογούνται ότι εμπλέκονται στο Silent Hill εργάζονται για κάτι καινούριο. Υποθέτω βέβαια ότι η Sony δεν συνεργάζεται με το project του Hideo Kojima και ότι θα είναι μάλλον ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά ποιος ξέρει; Η βιομηχανία του gaming είναι αρκετά παράξενη".

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το podcast. Δείτε το σχετικό βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 14:06 - 03 Feb 2021 14:07 #245620 by Giorgos Tsolaridis
Το Silent Hill θα εμφανιστεί στο Dark Deception: Monsters & Mortals ως DLC
Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Glowstick Entertainment.


Η εταιρεία ανάπτυξης του Dark Deception: Monsters & Mortals, Glowstick Entertainment θα συνεργαστεί με την Konami ώστε να δημιουργήσει DLC με θέμα το Silent Hill στο multiplayer Horror.

Ως τώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί σημαντικές πληροφορίες καθώς το μόνο που υπάρχει είναι ένα σύντομο τρέιλερ. Στο τρέιλερ ακούμε όμως την φράση “In my restless dreams, I see that town…Silent Hill” ( στα ατελείωτα όνειρά μου βλέπω αυτή την πόλη… το Silent Hill), πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί το περιεχόμενο του DLC θα αφορά το Silent Hill 2, το οποίο είναι και το αγαπημένο της σειράς από τους περισσότερους fans. Στο τρέιλερ όμως βλέπουμε εικόνας και από τον πρώτο και από τον τρίτο τίτλο της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:



Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια πληροφορία από την Konami για νέο τίτλο στην σειρά παρά τις φήμες που υπάρχουν.

Το Silent Hill DLC του στο Dark Deception: Monsters & Mortals θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 14:26 #245623 by Απόστολος Μητσακούλης
Το silent hill 1 ήταν το καλύτερο. Το 4 πολύ βαρετό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 15:18 #245639 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Silent Hill reboot
Εγώ μόνο με το Silent Hills 2 έχω ασχοληθεί.Πρίν 11 χρόνια το έπαιζα και το τερμάτισα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 17:49 #246044 by Giorgos Tsolaridis
Silent Hill: Ο συνθέτης Akira Yamaoka ίσως μας προετοιμάζει για νέο τίτλο
Konami: "Δεν ζητήσαμε από το AI Hub να κατεβάσει την συνέντευξη"


Οι μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως η Konami, συνήθως δεν σχολιάζουν σχετικά με φήμες ή εικασίες, όμως η Ιαπωνική εταιρεία πήρε θέση σχετικά με το κατέβασμα της συνέντευξης του Akira Yamaoka (συνθέτης Silent Hill) από το internet.
Ένας εκπρόσωπος της Konami δήλωσε : "Η Konami δεν ζήτησε από το AI Hub να κατεβάσει την συνέντευξη."

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν οι δηλώσεις της εταιρείας σημαίνουν πως δεν έχει κάποια σχέση με το project για το οποίο μίλησε ο Akira Yamaoka.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2021 16:26 #256057 by Κώστας Δαλακλίδης
Φήμη: Ο Hideo Kojima ετοιμάζει ξανά το Silent Hills και η Sony θα το χρηματοδοτήσει

Φαίνεται ότι κάθε λίγους μήνες οι φήμες υποστηρίζουν ότι ο Hideo Kojima εργάζεται σε ένα παιχνίδι Silent Hill ως αποκλειστικό του PlayStation. Αυτό έχει διαψευστεί από άλλες αναφορές που ισχυρίζονται ότι ο Kojima κάνει ένα παιχνίδι τρόμου αποκλειστικό για το Xbox. Το αν υπάρχει ή όχι αλήθεια στις φήμες μένει να το δούμε, αλλά αυτή η τελευταία φήμη προέρχεται από μια έγκυρη δημοσίευση.

Το Gematsu ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορηθεί από τις πηγές της ότι ένα νέο παιχνίδι Silent Hill βρίσκεται υπό ανάπτυξη στην Kojima Productions και ότι το παιχνίδι χρηματοδοτείται από τη Sony. Αυτό ταιριάζει με μερικές προηγούμενες αναφορές για το υποτιθέμενο παιχνίδι Silent Hill, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έρχεται σε αντίθεση με άλλες φήμες σχετικά με το πώς δουλεύει η Kojima Production και με το πώς μοιάζει το μέλλον του franchise του Silent Hill.

Αυτή η φήμη έχει βγει στην επιφάνεια πολλές φορές με την πάροδο των ετών, με κάποιες παραλλαγές κάθε φορά. Μερικές φορές γίνεται ο ισχυρισμός ότι ο Hideo Kojima κάνει ένα παιχνίδι Silent Hill και άλλες φορές η φήμη είναι ότι μια εντελώς διαφορετική εταιρία ανάπτυξης δουλεύει σε ένα νέο παιχνίδι Silent Hill, όπως η Japan Studio της Sony. Μερικές φορές το παιχνίδι χρηματοδοτείται από τη Sony, αλλά άλλες φορές η Sony δεν συμμετέχει. Μερικές φορές το παιχνίδι είναι ένα remake του Silent Hill, άλλες φορές είναι ένα εντελώς πρωτότυπο project. Η αλήθεια είναι πιθανότατα κάπου στη μέση, αλλά οι fans δεν θα γνωρίζουν με σιγουριά μέχρι να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η Konami επαναφέρει το Silent Hill. Δεν είναι όμως σαφές ακριβώς ποια μορφή θα έχει. Πολλά  δημοσιεύματα έχουν δείξει ότι η Konami έχει περισσότερα από ένα νέα παιχνίδια Silent Hill στα σκαριά, οπότε είναι πιθανό ένα από αυτά να είναι ένα project που σκηνοθετείται από τον Hideo Kojima και χρηματοδοτείται από τη Sony, όπως υποδηλώνουν οι φήμες. Ωστόσο, οι fans θα πρέπει να λαμβάνουν επιφυλακτικά κάθε είδηση σχετικά με ένα νέο παιχνίδι Silent Hill και να διατηρούν τις προσδοκίες τους υπό έλεγχο.

Ο Andy Robinson του VGC, που ήταν ο πρώτος που μίλησε για ένα νέο Silent Hill, ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κάτι που να συνδέει την Kojima Productions και το νέο Silent Hill. Αναλυτικά δήλωσε: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Ιαπωνική εταιρία ανάπτυξης στην οποία έχω αναφερθεί εγώ δεν είναι η Kojima Productions. Είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που αναπτύσσονται στην Ιαπωνία, αλλά αυτό είναι εικασία από μένα. Ο Sal Romano από το Gematsu είναι ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, οπότε δεν αμφιβάλλω για τις πληροφορίες του”.

Εάν ένα νέο παιχνίδι Silent Hill είναι στα σκαριά από τον Hideo Kojima, είναι πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα. Ο Kojima είναι μια συνεπής παρουσία σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Geoff Keighley, όπως το Summer Game Fest και το The Game Awards, και το τελευταίο είναι γνωστό για τις μεγάλες αποκαλύψεις του για τις παγκόσμιες πρεμιέρες. Είναι λογικό ότι ο Kojima θα ήθελε να ανακοινώσει το επόμενο παιχνίδι του στα The Game Awards, αν και αυτό είναι απλώς εικασία αυτή τη στιγμή. Ενώ τα Game Awards θα έχουν σίγουρα αποκαλύψεις παγκόσμιας πρεμιέρας, τίποτα επίσημο δεν ανέφερε ότι ο Kojima θα έχει κάτι να ανακοινώσει.

Το Silent Hill δεν είναι το μόνο franchise της Konami που αναφέρεται στις τελευταίες διαρροές και φήμες. Σύμφωνα με τις αναφορές, ένα remake του Metal Gear Solid 3 βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη, μαζί με το franchise του Castlevania. Ο χρόνος θα δείξει πόσο αληθινές είναι αυτές οι φήμες, αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2021 20:13 #256073 by Απόστολος Μητσακούλης
Ελπίζω να μην του το ακυρώσουν όπως το προηγούμενο που φαινόταν τελειο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:05 #262319 by Nikos Georgopoulos
Το trademark ανανεώθηκε



Η Konami ανανέωσε το trademark του Silent Hill και οι φήμες για την ανάπτυξη μιας νέας έκδοσης αναπτερώθηκαν. Βέβαια, η Ιαπωνική εταιρεία ανανέωσε μαζί και άλλα trademarks.Θυμίζουμε ωστόσο ότι όταν ακυρώθηκε το Silent Hills  η Konami είχε δηλώσει στο Kotaku ότι δεν θα συνεχίσει το project που είχε αφήσει στη μέση ο Hideo Kojima.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 14:13 #262373 by Nikos Georgopoulos
Το trademark περιλαμβάνει και πιθανά VR games



Το trademark του Silent Hill που ανανέωσε η Konami περιλαμβάνει, εκτός από games, VR και αγαθά και υπηρεσίες άσχετες με το gaming, σύμφωνα με χρήστη του Reddit.Συγκεκριμένα το trademark μιλάει για gaming software και headsets for virtual reality. Παρόλα αυτά οι ανανεώσεις trademarks δεν σημαίνουν πάντα ανακοίνωση νέων τίτλων και η Konami δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2022 18:36 #262418 by Απόστολος Μητσακούλης
Αν είναι μόνο VR θα είναι κακό για μένα. Το προτιμώ σε κλασσικό στιλ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification