Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Silent Hill reboot

22 Jan 2020 16:44 #231051 by Βασίλης Κτενίδης
Τον γύρο του internet κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον leak που θέλει την Konami να επαναφέρει το Silent Hill με ένα soft reboot, όπως επίσης να βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης ενός άλλου τίτλου που θα κυκλοφορήσει μαζί.

Ο leaker AestheticGamer πόσταρε στο Twitter μια ανάρτηση αναφέροντας ότι η Ιαπωνική εταιρεία έχει δύο χρόνια που κάνει επαφές στην αναζήτηση της για ιδέες για την σειρά. Το ένα είναι ένα soft reboot του franchise και το άλλο ένα σε στυλ Until Dawn που θα κυκλοφορήσει μαζί με το reboot.

In other news while I'm dropping this stuff, and I think I can talk about this, I'll mention there is a couple new Silent Hill games in the works. Konami about two years ago reached out to various developers to pitch ideas for two Silent Hill games, one a soft-reboot of the

— AestheticGamer (@AestheticGamer1) January 21, 2020

Δεν μπορούμε να πάρουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες ως έγκυρες αφού δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα όμως ο συγκεκριμένος leaker είναι γνωστό ότι παρέχει πολύ έγκυρες πληροφορίες. Στο παρελθόν αποκάλυψε την ύπαρξη του Resident Evil 3 το 2018 ενώ τρεις μήνες αργότερα δήλωσε ότι το remake θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα από ότι νομίζει ο κόσμος και ότι δεν έχει αναπτυχτεί από την Division 1 της Capcom. Όμως το Resident Evil και το Silent Hill αφορούν τελείως διαφορετικές εταιρείες.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο leaker έχει μια αξιοπιστία όμως μην πάρετε το τις πληροφορίες για σίγουρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2020 09:32 #231061 by A
Replied by A on topic Silent Hill reboot
Η αλήθεια είναι πως κάποια βιντεοπαιχνίδια θέλουν ένα "φρεσκαρισμα", με νέα μηχανή γραφικών, που θα παίξουν πρώτη φορά οι νεότεροι και εμείς που τα λατρέψαμε. Προσωπικά θα ήθελα ένα reboot.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2020 09:40 - 23 Jan 2020 09:41 #231063 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Silent Hill reboot
Ελεος με τα reboot πραγματικά.Μας ενδιαφέρουν καινούργιοι τίτλοι όχι reboot.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2020 14:36 #231083 by A
Replied by A on topic Silent Hill reboot

Blood Prince wrote: Ελεος με τα reboot πραγματικά.Μας ενδιαφέρουν καινούργιοι τίτλοι όχι reboot.


Χαχαχα, έτσι κάνω και εγώ με τίτλους που δεν με ενδιαφέρουν, δεν σε αδικώ, σύμφωνοι για τα νεα games.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2020 14:19 #231179 by Βασίλης Κτενίδης
Η Konami απαντάει στις φήμες για το Silent Hill reboot. Η ανακοίνωση βέβαια δεν αρνείται αλλά ούτε και επιβεβαιώνει τις φήμες, φαίνεται να υπάρχει κάποια υπόσταση στις πληροφορίες που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
Η ανακοίνωση γράφει ως εξής: “Δεν μπορούμε να μοιραστούμε κάτι στην παρούσα φάση, όμως ακούμε τις επιθυμίες του κοινού και σκεφτόμαστε τρόπους να παρέχουμε τον νέο τίτλο.”
Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι στις αρχές του μήνα ο developer του Silent Hill ανέρτησε στο Twitter ένα post όπου έγραφε πως εργάζεται σε νέο τίτλο ως μέλος ομάδας και ότι ελπίζει να μην ακυρωθεί.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ανάρτηση στο Twitter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2020 17:24 #232796 by Giorgos Tsolaridis
Η Konami διαψεύδει επίσημα τις φήμες για νέο Silent Hills reboot
Η εταιρεία δεν κλείνει όμως οριστικά το ενδεχόμενο για το μέλλον.

Η Konami διέψευσε επίσημα τις φήμες που θέλανε reboot του Silent Hills.



Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Konami στην Β. Αμερική, οι φήμες που έκαναν τον γύρω του διαδικτύου για την επαναφορά της σειράς, είναι απλά φήμες και τίποτα παραπάνω. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Γνωρίζουμε για τις φήμες που υπάρχουν και μπορώ πω ότι δεν αληθεύουν. Το ξέρω ότι δεν ήταν η απάντηση που μπορεί να έψαχναν οι υποστηρικτές. Αυτό δε σημαίνει ότι κλείνουμε ορίστηκα την πόρτα στο franschise όμως, όσα αναφέρονται δεν ισχύουν."

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, μία αναφορά του Rely on Horror δήλωσε ότι ένα soft reboot της σειράς ήταν ήδη στα σκαριά σε συνεργασία με την Sony Japan. Η αναφορά δήλωνε επίσης ότι το Silent Hills θα γινόταν πραγματικότητα αφού η Sony προσπαθούσε να επανορθώσει τις σχέσεις του Hideo Kojima με την Konami.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2020 23:28 #233123 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: To Silent Hills θα κυκλοφορήσει στο PS5
Οι ισχυρισμοί αναζωπυρώθηκαν παρά την διάψευση της Konami.

Τον περασμένο μήνα, είδαμε μια σειρά από φήμες να φουντώνουν στο internet με πολλούς χρήστες να αναρτούν διάφορες θεωρίες για την κυκλοφορία νέου Silent Hills στο PS5.

Οι φήμες θέλανε τον Hideo Kojima να λαμβάνει μέρος στην δημιουργία του project ενώ η Sony και η Konami θα συνεργαζόντουσαν για αυτό τον σκοπό. Οι φήμες έσβησαν όμως για λίγο όταν μία εκπρόσωπος της Konami δήλωσε πως όλα αυτά είναι ψευδείς πληροφορίες. Έκτοτε, οι ίδιες πηγές που είχαν αναρτήσει τις θεωρίες εξ αρχής, διπλασίασαν τα posts τους υποστηρίζοντας ότι όσα έχουν ειπωθεί ισχύουν. Στο σήμερα υπάρχει μία σειρά από αναρτήσεις σε game forums που αναδημοσιεύουν δύο ενδιαφέρουσες εικόνες από το Instagram του Ιάπωνα Manga artist Suehiro Maruo. Ο καλλιτέχνης που έχει γίνει γνωστός για τις δουλειές του στα horror Mangas ανάρτησε τα παρακάτω στο Tumblr και το Instagram με την λεζάντα “Απογευματινές προσκλήσεις, ελπίζω να συμμετάσχετε”


Δεν είναι ξεκάθαρο το τι μπορεί να σημαίνει η φωτογραφία της επίσκεψης του Mauro στα γραφεία της Konami συνοδευόμενη από την αναγραφή του Silent Hills πάνω σε κάτι που μοιάζει με ταφόπλακα.

Όπως πάντα καλό θα ήταν μην θεωρήσετε τις φήμες ως αποδείξεις εφόσον η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. Όμως ποιος ξέρει, μερικές φορές οι στρατηγικές των κολοσσιαίων επιχειρήσεων είναι δυσνόητες στο κοινό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2020 04:23 #233159 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: To Silent Hills θα κυκλοφορήσει στο PS5
H Sony δουλεύει το reboot του Silent Hill εδώ και 18 μήνες


Ο AestheticGamer ή αλλιώς Dusk Golem δημοσίευσε στο ResetEra ότι η Sony δουλεύει το reboot του Silent Hill εδώ και 18 μήνες.


Σύμφωνα λοιπόν με τις ανεπίσημες πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η Ιαπωνική εταιρεία έχει αναλάβει το reboot του κλασικού Horror σε συνεργασία με τον δημιουργό του Gravity Rush Keiichiro Toyama, ο οποίος σκηνοθετεί το project. Η Sony έχει αναλάβει όλα τα έξοδα, καθώς πιστεύει ότι η αναγνώριση που έχει πάρει τα προηγούμενα χρόνια το Silent Hill είναι αρκετή για μία σίγουρη επιτυχία. Επιπλέον, οι φήμες προσθέτουν ότι το reboot ενδέχεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 20:10 #239706 by Giorgos Tsolaridis
To GOG Galaxy επιτρέπει στους testers να αγοράζουν exclusives της Epic Games μέσα από την δική τους εφαρμογή
To Silent Hill 4: The Room επιστρέφει στα PC μέσω του GOG.


Το GOG Galaxy είναι ήδη μια εξαιρετικά βολική πλατφόρμα, συνδυάζοντας διαφορετικά καταστήματα και τις βιβλιοθήκες τους δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη λίστα από games. Μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε τα παιχνίδια σας από το GOG Galaxy και παρακολουθείτε ακόμη και τον χρόνο που παίξατε καθώς και τα achievements.

Από σήμερα, τουλάχιστον για ορισμένους testers, το GOG Galaxy σας επιτρέπει επίσης να αγοράζετε παιχνίδια από άλλα καταστήματα.

Μέχρι τώρα, η καρτέλα καταστήματος GOG Galaxy περιλάμβανε μόνο τον κατάλογο παιχνιδιών του GOG, αλλά οι testers θα δουν τώρα exclusives από το Epic Game Store, συμπεριλαμβανομένων των The Outer Worlds, Mortal Shell, Maneater και MechWarrior 5. Μαζί με την ευκολία που δεν χρειάζεται να αναπηδήσετε μεταξύ καταστημάτων, η αγορά του παιχνιδιού στο GOG Galaxy σας προσφέρει επίσης μια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων μέσω του GOG. Στο Epic Games Store, έχετε 14 ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και αυτή την επιλογή την δικαιούστε μόνο εάν έχετε παίξει το game λιγότερο από δύο ώρες. Στο GOG, ωστόσο, είναι μια πολιτική 30 ημερών, ανεξάρτητα από το πόσο έχετε παίξει.

To Silent Hill 4: The Room
Το Silent Hill 4: The Room επιστρέφει στα PC κάτι που θα αποτελούσε έκπληξη αν δεν είχε εμφανιστεί στο site της PEGI.

Η Konami κυκλοφορεί ξανά το Silent Hill 4 μέσω του GOG όπου μπορείτε να το παραλάβετε στην τιμή των 9.99 ευρώ. Δείτε το σχετικό tweet.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2020 18:39 #240441 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Silent Hill reboot στο PS5
Νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν από podcast του Grimran Khan για το reboot της Sony.


Οι φήμες για το νέο Silent Hill που ετοιμάζει η Sony σύμφωνα με τον Grimran Khan πρώην αρχισυντάκτη του Game Informer φαίνεται να είναι αξιόπιστες.

Ο Grimran Khan δήλωσε σε ένα podcast στο κανάλι Kinda Funny Games το εξής: "Νομίζω ότι οι φήμες είναι αξιόπιστες και ξέρω ότι οι άνθρωποι που φημολογούνται ότι εμπλέκονται στο Silent Hill εργάζονται για κάτι καινούριο. Υποθέτω βέβαια ότι η Sony δεν συνεργάζεται με το project του Hideo Kojima και ότι θα είναι μάλλον ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά ποιος ξέρει; Η βιομηχανία του gaming είναι αρκετά παράξενη".

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το podcast. Δείτε το σχετικό βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification