Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Yu-Gi-Oh! Duel Links

26 Oct 2019 15:44 #228019 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
100 εκατομμύρια πωλήσεις
Το Yu-Gi-Oh! Duel Links μετρά πλέον περισσότερα από 100 εκατομμύρια downloads στα 3 χρόνια κυκλοφορίας του.

Μπορεί να ξεκίνησε ως μία τίμια προσπάθεια να εισαχθεί ο κόσμος του Yu-Gi-Oh! στα mobile games παρόλα αυτά ο τίτλος της Konami σημείωσε εξαιρετικά καλύτερα νούμερα από όσο θα περίμεναν οι ίδιοι. Το Yu-Gi-Oh! Duel Links έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων λήψεων για Android και iOS συμπληρώνοντας με φοβερό τρόπο μία πορεία που τρέχει από τον Νοέμβριο του 2016.

Η Konami επέλεξε να γιορτάσει αυτή την επιτυχία του παιχνιδιού προσφέροντας μικρά δωράκια στους παίκτες και συγκεκριμένα ένα in-game playmate και card sleeves με εικαστικό του Seto Kaiba από τον Kazuki Takahashi, τον δημιουργό του Yu-Gi-Oh! μάλιστα. Όσοι συνδεθούν στο παιχνίδι μέχρι και την πρώτη μέρα του Νοέμβρη θα λάβουν επίσης και ένα Prismatic Ultra Rare Blue-Eyes White Dragon μαζί με άλλα bonuses για καθημερινές συνδέσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:35 #274965 by Nikos Georgopoulos
Yu-Gi-Oh Early Days Collection
Κυκλοφορεί με αφορμή τα 25 χρόνια της σειράς. 

Με αφορμή την 25η επέτειο της σειράς, Konami ανακοίνωσε το Yu-Gi-Oh Early Days Collection, το οποίο θα περιλαμβάνει παλαιότερους τίτλους που κυκλοφόρησαν στην Ιαπωνία.

Ο μόνος που έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Konami είναι το Yu-Gi-Oh Duel Monsters 4: Battle of Great Duelists, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνία για το Game Boy Color το 2000.Το Yu-Gi-Oh Early Days Collection θα κυκλοφορήσει για PC και Switch, χωρίς ακόμα να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification