Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mad Box

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
02 Jan 2019 23:42 - 02 Jan 2019 23:43 #222178 by Manos
Manos created the topic: Mad Box
Ο Ian Bell, διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios, δήλωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξής του ετοιμάζει μια gaming κονσόλα με την ονομασία Mad Box η οποία θα εστιάσει στην Virtual Reality τεχνολογία.

Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια από τώρα, κοινώς το 2022 και θα είναι μια κανονική κονσόλα, όπως τα Xbox και PlayStation. Θα υποστηρίζει όλα τα γνωστά VR headsets και όσα κυκλοφορήσουν μετέπειτα από μεγάλες εταιρείες και οι προδιαγραφές της κονσόλας θα είναι ανάλογες ενός πολύ γρήγορου PC που θα κυκλοφορήσει...σε δύο χρόνια από τώρα (δηλαδή το 2021). Η Slightly Mad έχει ήδη μιλήσει με κατασκευαστές hardware για τα ηλεκτρονικά μέρη της κονσόλας αλλά δεν μπορεί να πει περισσότερα.

Η εταιρεία ανάπτυξης Slightly Mad Studios έχει αναπτύξει τα Project Cars και Need for Speed: Shift. To Mad Box που ετοιμάζει θα είναι "η πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς" όπως δηλώνει ο Bell και θα υποστηρίζει "VR Gaming με 4K ανάλυση και 60 frames το δευτερόλεπτο" (60 fps σε κάθε μάτι) ενώ οι developers θα έχουν και μία engine δωρεάν (την Madness engine που έχει δημιουργήσει η εταιρεία) για να αναπτύξουν τα games τους στην συγκεκριμένη κονσόλα. Η κονσόλα θα επιτρέψει games από όλους τους developers, παλιούς και νέους. Η Slightly Mad δεν θα πληρώσει developers για exclusive games καθώς δεν πιστεύει σε μονοπώλια και θα αφήσει την απόφαση καθαρά στο χέρι τους.

Μέχρι στιγμής η Slightly Mad Studios έχει πολλούς επενδυτές που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή μιας τέοιας κονσόλας και εξετάζει τις επιλογές της. Η τιμή της θα είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις άλλες κονσόλες. Οι πρώτες φωτογραφίες της κονσόλας θα αποκαλυφθούν τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Madness engine έχει βρει εφαρμογή στο A.I. της αυτοκινητοβιομηχανίας, σε VR δωμάτια κ.α."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last Edit: 02 Jan 2019 23:43 by Manos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2019 21:39 #223118 by akiszax
akiszax replied the topic: Mad Box
Mad Box: "Θα δώσουμε 10.000 και δωρεάν games για μια ζωή σε όποιον μας βρει σλόγκαν"
Η Slightly Mad σας ανταμείβει.

Ο Ian Bell, διευθύνων σύμβουλος της Slightly Mad Studios που κατασκευάζει την κονσόλα Mad Box, δήλωσε μέσω Twitter ότι θα δώσει ένα δυνατό ποσό σε όποιον βρει σλόγκαν για την κονσόλα του.

Συγκεκριμένα η Slightly Mad θα δώσει 10.000 ευρώ και δωρεάν games για μια ζωή σε όποιον καταφέρει να βρει αυτό το πολυπόθητο σλόγκαν για την VR κονσόλα που ετοιμάζουν οι κατασκευαστές της! Αν φυσικά...χρησιμοποιηθεί και επίσημα.

Πρόσφατα πλήρωσαν μια εταιρεία marketing η οποία τους έδωσε το σκόγκαν "You’d be Mad to not buy the Box" (Θα ήσασταν τρελός αν δεν αγοράζατε το κουτί).

Το Mad Box θα κυκλοφορήσει το λιγότερο σε τρία χρόνια από τώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.631 seconds
Notification