Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Succubus

22 Dec 2018 16:34 #221863 by Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής
Succubus: Νέο spin-off του Agony

Ανακοινώθηκε από την Madmind Studio.

Η Madmind Studio αποκάλυψε το νέο project της με τίτλο Succubus, που αποτελεί spin-off ιστορία του Agony.

Μπορεί το Agony να μην έλαβε καλές κριτικές, αυτό όμως δεν σταμάτησε την Madmind Studio από το να ξαναπροσπαθήσει, αφού το Succubus είναι μία δεύτερη απόπειρα από την εταιρεία για να παρουσιάσει την εμπειρία της κόλασης μέσα από σκληρές σκηνές και ένα τρομακτικό storyline. Η ιστορία συνεχίζεται με τους άρχοντες της κόλασης να έχουν εξαφανιστεί και ο Nimrod αναγνωρίζεται ως ο νέος Demons’ Ruler, με την Succubus να είναι η βασίλισσα τους. Ωστόσο, η Succubus φαίνεται πως δεν απολαμβάνει την όλη εξουσία και αποφασίζει να ξεφύγει και να ζήσει στην έρημο. Εκεί γνωρίζει τον Baphomet και μαζί με τον στρατό του καταστρώνουν ένα σατανικό σχέδιο, ώστε να πάρουν εκδίκηση από τον Nimrod.



Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα expandable skill tree αναβαθμίσεων, μέσω του οποίου θα μπορείτε να αποκτήσετε όπλα και armors, και έτσι θα αυξάνετε τα στατιστικά σας. Στο Succubus ο κόσμος είναι κυριολεκτικά κόλαση, γεμάτος με παγίδες, εχθρούς και θα αντικρίσετε γενικότερα πολλές σκηνές βίας. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Madmind Studio είχε ανακοινώσει ακόμη έναν creepy τίτλο, το Paranoid. Το Agony είχε χρειαστεί να περάσει υπό έλεγχο λίγο προτού κυκλοφορήσει, καθώς το περιεχόμενό του περιείχε ακραίες σκηνές, για αυτό και καθυστέρησε η κυκλοφορία του. Η εταιρεία ανάπτυξής του δημοσίευσε αργότερα ένα βίντεο με όλο το "κομμένο" περιεχόμενο του παιχνιδιού. Το Agony Unrated θα κυκλοφορούσε αλλά εν τέλει ακυρώθηκε. Σε περίπτωση που θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Agony, πριν την κυκλοφορία του Succubus, μπορείτε να το αναζητήσετε στο Steam ως: Agony ή Agony Unrated.

Το Succubus θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2020 17:40 #237011 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Succubus
Succubus: Νέο spin-off του Agony
Στο demo τρώτε έμβρυα για να πάρετε hit points.


Μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο demo του Succubus περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

• Βγάζετε ένα μωρό από μια γυναίκα και πίνετε το αίμα του.
• Πατάτε μπουκέτα σε ένα άντρα και του ξεριζώνετε το πέος.
• Σπρώχνετε “μάρτυρες” πάνω σε παλούκια.
• Κάνετε μπάνιο και χρησιμοποιείτε έντομα ως σφουγγάρι.

Το Succubus είναι ένα spin-off του Agony, το Horror που κυκλοφόρησε η Madmind Studio το 2018. Σε αντίθεση με το Agony, το οποίο απέφευγε το combat, το Succubus είναι γεμάτο δράση και περιλαμβάνει τον γνωστό κύκλο με όπλα, ένα rage meter, και μια διαβολική κλωτσιά αντάξια του Λεωνίδα. Παίζετε ως η Vydjia, μια “δαιμονισμένη ιέρεια της λαγνείας” και πολεμάτε τους δαίμονες που σας αδίκησαν.

Τον χρόνο που δεν σπαταλάτε για να σκοτώνετε κόσμο, τον χρησιμοποιείτε για να σκαρφαλώνετε σε κάτι που μοιάζει με quicktime events χωρίς τον χρόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσετε και δεν υπάρχει fall damage. Ομοίως, το combat δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Το Succubus είναι σαν να βγήκε από κάποιο εργαστήριο edgelord.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς, κάνοντας κλίκ εδώ.

Το Succubus θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification