Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Electronic Arts: Γενική συζήτηση

22 May 2022 10:01 #264418 by Nikos Georgopoulos
Φήμη: Η Electronic Arts θέλει να πουληθεί σε μία μεγάλη εταιρεία, όπως οι Amazon, Apple και Disney
Σύμφωνα με νέο άρθρο.

Η Electronic Arts  φέρεται να επιδιώκει το ενδεχόμενο να εξαγοραστεί ή να συγχωνευτεί με μια μεγάλη εταιρεία, όπως οι Amazon, Apple, Disney και NBCUniversal. Στην απόφασή της αυτή φαίνεται ότι «ενθαρρύνθηκε μετά τη συμφωνία Microsoft-Activision Blizzard», σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Το ρεπορτάζ που φέρνει την φήμη στο προσκήνιο, αναφέρει ότι: «Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι εταιρείες έχουν δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία των games, ο CEO Andrew Wilson και η Electronic Arts είχαν συνομιλίες με διάφορους πιθανούς "μνηστήρες", όπως η Disney, η Apple και η Amazon, όπως μου είπαν σε συνομιλίες. Πολλές πηγές που είναι εξοικειωμένες με αυτές τις συνομιλίες λένε ότι η EA ήταν επίμονη στην επιδίωξη μιας πώλησης και ενισχύθηκε μόνο μετά τη συμφωνία Microsoft - Activision Blizzard. Άλλοι λένε ότι η EA ενδιαφέρεται πρωτίστως για μια συμφωνία συγχώνευσης που θα επέτρεπε στον Wilson να παραμείνει ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που θα συγχωνευόταν», έγραψε ο δημοσιογράφος του Puck, Dylan Byers.

Δεν είναι σαφές εάν μια συμφωνία βρίσκεται επί του παρόντος σε διαπραγμάτευση, αλλά ο δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί ότι μια συμφωνία με την NBCUniversal είχε προχωρήσει περισσότερο. Ωστόσο, κατέρρευσε τον περασμένο μήνα αφού τα μέρη δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τη δομή ή την τιμή. Άρα μήπως για αυτό η EA αποφάσισε να παρατήσει το όνομα FIFA; Μήπως ήθελε να γλιτώσει έξοδα ώστε μία πώληση να είναι πιο εύκολη;Ο εκπρόσωπος τύπου της EA, John Reseburg, αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα και πρόσθεσε: "Είμαστε περήφανοι που λειτουργούμε από μια θέση δύναμης και ανάπτυξης, με ένα χαρτοφυλάκιο καταπληκτικών games, που βασίζονται σε ισχυρές σειρές, φτιαγμένα από απίστευτα ταλαντούχες ομάδες και ένα δίκτυο με περισσότερους από μισό δισεκατομμύριο παίκτες. Βλέπουμε ένα πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά μας."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jun 2022 11:59 - 09 Jun 2022 00:52 #264764 by Nikos Georgopoulos
Electronic Arts: "Τα δικαιώματα των τρανς και των γυναικών είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Στηρίζουμε τους LGBTQ+"Οι εργαζόμενοι της Electronic Arts απειλούσαν με απεργία, καθώς όλος ο όμιλος της EA να πάρει θέση για τα δικαιώματα των LGBTQ+ και των γυναικών (σ.σ. ειδικά στο θέμα των εκτρώσεων). Τελικά η EA πήρε δημόσια θέση με αναρτήσεις στα social media, στηρίζοντας τα δικαιώματα των LGBTQ+ και των γυναικών. Έτσι, η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων ακυρώθηκε.


We stand united ? ?

Click the link to learn more. ? : t.co/BClpsUj2vJ pic.twitter.com/ZwQ7K64021

— Electronic Arts (@EA) June 3, 2022

Η πορεία των εργαζομένων της EA είχε προγραμματιστεί για τις 3/6 , όταν και έγινε η παραπάνω ανάρτηση. Η EA την απέτρεψε την τελευταία στιγμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2022 00:54 #264815 by Nikos Georgopoulos
Ορισμένοι παίκτες που έχουν EA accounts που χρειάζονται επαναφορά κωδικού, κλειδώνονται εκτός των PlayStation και Xbox accounts τους
Η EA προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Τα EA accounts που χρειάζονται επαναφορά κωδικού πρόσβασης κλειδώνουν console gamers εκτός των λογαριασμών τους στις κονσόλες PlayStation και Xbox.

Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο γεγονός ότι πολλοί παίκτες δημιούργησαν EA account παλιότερα και τον σύνδεσαν με μια διεύθυνση email που έχει κλείσει εδώ και καιρό. Αν το σύστημα λογαριασμών της Electronic Arts ζητά επαναφορά κωδικού πρόσβασης, μπορεί να στείλει μόνο ένα email σε αυτήν τη χαμένη διεύθυνση.

Όλα αυτά δεν θα ήταν πρόβλημα αν μπορούσατε να αποσυνδέσετε έναν λογαριασμό EA από το προφίλ της κονσόλας σας και απλώς να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό EA για να παίξετε νέα games. Όμως, όπως είπε στους ανθρώπους η υποστήριξη πελατών της ίδιας της EA, αυτό δεν είναι δυνατό! 

Είναι μια κατάσταση που αφήνει όσους επηρεάζονται με λίγες επιλογές, εκτός από τη δημιουργία ενός εντελώς νέου προφίλ κονσόλας. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι θα χάσουν...όλα τα games που έχουν αγοράσει και τα Trophies ή Achievements τους αντίστοιχα! Φυσικά η EA δήλωσε ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα και ότι δουλεύει διαρκώς στο να το επιλύσει.Αυτό το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο - υπάρχουν πολλά topics στο Forum της EA εδώ και καιρό που τονίζουν τα προβλήματα σε κονσόλες PlayStation και Xbox. Πιθανόν το επόμενο χρονικό διάστημα το πρόβλημα να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο. Άραγε μήπως...φταίει το ότι το FIFA 22 δόθηκε δωρεάν στο PS Plus και κάποιοι είχαν να το παίξουν για πολλά χρόνια και δοκίμασαν επαναφορά κωδικού στο EA account τους;

Ένας gamer δήλωσε στο Eurogamer ότι προσπάθησε να αποσυνδέσει τον παλιό λογαριασμό EA από το προφίλ της κονσόλας υποβάλλοντας ένα αίτημα του άρθρου 17 του GDPR  στην EA, σε μια προσπάθεια να αναγκάσει την EA να διαγράψει τα παλιά του δεδομένα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν είχε επιτυχία.

Εκπρόσωπος της EA δήλωσε : "Έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε τις πληροφορίες των παικτών μας και να διασφαλίσουμε ότι οι λογαριασμοί της EA δεν παραβιάζονται από κακόβουλα άτομα, γι' αυτό υπάρχουν ορισμένοι έλεγχοι ασφαλείας για την επαναφορά των κωδικών πρόσβασης. Γνωρίζουμε ότι, λόγω αυτών των ελέγχων ασφαλείας, ορισμένοι παίκτες μπορεί δυστυχώς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες πρόσβασης στους λογαριασμούς EA τους όταν δεν έχουν πλέον πρόσβαση στις διευθύνσεις email που συνδέονται με αυτόν τον λογαριασμό. Κατανοούμε ότι αυτό είναι απογοητευτικό και εξετάζουμε ενεργά εναλλακτικές μεθόδους επαλήθευσης αυτών των παικτών για να διασφαλίσουμε ότι η πρόσβαση στους λογαριασμούς τους EA θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό",

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification