Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Seducer: Παιχνίδι για Pickup Artists

19 Feb 2021 20:10 #246567 by Giorgos Tsolaridis
Super Seducer 3: The Final Seduction review

Έβαλε κρύο, καιρός για φλερτ και τρίο.Η σειρά Super Seducer απευθύνεται κυρίως στους single άντρες εκεί έξω, οι οποίοι θέλουν να μάθουν τεχνικές φλερτ…με τον εύκολο τρόπο, αντί να διαβάσουν βιβλία ή να δουν σεμινάρια. Η σειρά αποτελεί ένα Cinematic Adventure με FMVs (Full Motion Videos) και στα games αυτά πρωταγωνιστεί ο PickUp Artist Richard LaRuina, τον οποίο και ελέγχετε απλά επιλέγοντας κάθε φορά την κατάλληλη επιλογή διαλόγου.

Έχοντας εδώ και ένα χρόνο καραντίνα, το να εξασκήσεις το φλερτ είναι σαφώς πιο δύσκολο, μιας και δεν μπορείτε εύκολα να γνωρίσετε γυναίκες έξω, άρα μας μένουν τα dating apps, οι παραλίες, τα πάρκα και τα σούπερ μάρκετ. Στο Super Seducer 3 δεν καλύπτονται όλες αυτές οι περιπτώσεις, όπως θα περιμέναμε, αλλά κάποιες εξ αυτών και η αλήθεια είναι ότι περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία στις τοποθεσίες. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συμβουλές και οι ρουτίνες που σας δίνονται είναι περισσότερες από ποτέ, άρα σίγουρα θα πάρετε πολύ περισσότερη γνώση σε αυτό το μέρος από τα προηγούμενα. Το fun fact είναι ότι ο Richard LaRuina σταμάτησε να διδάσκει σε σεμινάρια PUA από το 2019, χωρίς να γνωρίζουμε αν το έκανε για οικογενειακούς (πλέον) λόγους ή γιατί το Pick UpArtist σαν εγχείρημα αμφισβητείται πλέον στις μέρες μας. Σίγουρα πάντως, κάποια πράγματα σε θεωρητικό επίπεδο για την ψυχολογία αξίζει κάποιος να τα γνωρίζει.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε ολόκληρο το review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2021 10:04 - 24 Feb 2021 10:06 #246741 by Giorgos Tsolaridis
Το απαγορευμένο Flirt game του Steam!
Στο νέο gameplay video του GameWorld.gr o Mάνος παίζει για πρώτη φορά το Super Seducer 3!Στο νέο Flirt game που θα ολοκληρώσει την τριλογία, ο PickUp Artist Richard LaRuina, έχει περισσότερες ωραίες παρουσίες γύρω του. Ωστόσο, τα πλάνα του παιχνιδιού με εσώρουχα έχουν λογοκριθεί πλήρως, επειδή το ζήτησε το Steam. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Valve δεν έχει δώσει ακόμη την έγκρισή της για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η 15η Φεβρουαρίου να έχει περάσει και οι developers να μην έχουν καμία ενημέρωση!
Εννοείται ότι το Super Seducer 3 απορρίφθηκε στο PS4 και το Nintendo Switch. Αναμένουμε λοιπόν την κυκλοφορία του στο Steam μέσα στον Μάρτιο...Valve επιτρέποντως. 

Δείτε το gameplay video μας στο οποίο ο Μάνος φλερτάρει μαζί με την Άντρεα Χ. Μηνά. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2021 16:29 #247017 by Γιώργος Τσάκωνας
Το Super Seducer 3 δεν έχει εγκριθεί στο Steam για αδιευκρίνιστους λόγους.

Το dating simulator Super Seducer 3 είχε προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 14 Φεβρουαρίου.

Σήμερα όμως, δύο εβδομάδες μετά, το παιχνίδι δεν έχει λάβει ακόμα έγκριση στο Steam. Σε ερώτησή μας προς τον Richard La Ruina, game designer της σειράς Super Seducer, για το αν το Super Seducer 3 δεν εγκρίθηκε λόγω του ότι περιείχε μοντέλα που φορούσαν εσώρουχα -κάτι που συνέβαινε και στο Super Seducer 2 το οποίο είχε εγκριθεί-, ο La Ruina δήλωσε πως “Δεν είναι ακριβώς σίγουροι μιας και δεν τους δόθηκε συγκεκριμένη καθοδήγηση.”. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως “το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έγινε λόγω των κανόνων για τους “πραγματικούς ανθρώπους” που έχει το Steam. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν υπήρχε μία συγκεκριμένη στιγμή στο παιχνίδι που δεν τους άρεσε, ή αν ήταν μια γενική απόφαση.”.

Επιπλέον μας είπε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το Steam την έκδοση του Super Seducer 3 στην οποία υπήρχε λογοκρισία: “Εμείς είχαμε ήδη την έκδοση με λογοκρισία του παιχνιδιού έτοιμη για να παίξουν οι influencers οπότε υποβάλλαμε αυτή, αλλά και αυτή δεν έχει ακόμα εγκριθεί εδώ και παραπάνω από μία εβδομάδα”.
Στην ερώτηση μας για τον αν επικοινώνησε με το Steam για την διαφορετική προσέγγιση που είχε στο παιχνίδι του έναντι άλλων εξίσου ακατάλληλων games όπως το Tender Loving Care, ο La Ruina ανέφερε πως “Όχι, ήμουν πολύ ευγενικός. Καταλαβαίνω πως δεν έχω έλεγχο αυτής της κατάστασης οπότε προσπαθώ απλά να είμαι ευγενικός και προσφέρομαι να κάνω ότι μου ζητάνε. Ναι, είδα αυτό το παιχνίδι και είναι σίγουρα πιο πρόστυχο από το Super Seducer 3. Έχω δει αρκετά παραδείγματα άλλων αντίστοιχων παιχνιδιών που μου έχουν στείλει fans και είναι περίεργο, αλλά η Valve μπορεί πάντα να αποφασίσει να κάνει ότι θέλει με το παιχνίδι”.

Ρωτήσαμε τον La Ruina για το αν πιστεύει πως βρισκόμαστε σε μία εποχή στην οποία οι πλατφόρμες που φιλοξενούν βιντεοπαιχνίδια έχουν βάλει στο στόχαστρο τα flirting games και άλλο αντίστοιχο περιεχόμενο. Μας απάντησε πως “Σίγουρα. Είχαμε προβλήματα με το να ανέβει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες. Τα games έχουν σήμανση ESRB-M και καλές κριτικές στο Steam, οπότε ο λόγος μπορεί μόνο να είναι πως σε ορισμένους ανθρώπους δεν αρέσει το στιλ τους. Τα games έχουν πλάκα και κάνουν τον κόσμο να γελά, οπότε μου είναι δύσκολο να το καταλάβω αυτό. Όμως, στον σύγχρονο κόσμο, το να απαγορεύεται η πρόσβαση σε δημιουργούς σε διάφορες πλατφόρμες είναι σχετικά συνηθισμένο και σπάνια βασίζεται όντως σε παραβίαση κανόνων του πραγματικού κόσμου”.

Συγκεκριμένα για το Steam, μας ανέφερε πως “το πρόβλημα δείχνει να είναι κυρίως οι κανόνες του σχετικά με τους “πραγματικούς ανθρώπους”, οι οποίοι δεν εξηγούνται επαρκώς πουθενά. Προσπαθούσα όλο αυτό τον καιρό να το κατανοήσω και δεν είχα ιδιαίτερη τύχη. Είμαι απογοητευμένος που η πολιτική του Steam για τους πραγματικούς ανθρώπους δεν είναι ξεκάθαρη και δεν μας δίνουν καθόλου συγκεκριμένες πληροφορίες είτε για το τι να αλλάξουμε, είτε για το ποιος είναι ο κανόνας ακριβώς”.

Ως ένα γενικότερο σχόλιο, έκλεισε λέγοντάς μας πως “Είμαι απογοητευμένος που μερικές πλατφόρμες για games δεν εμπιστεύονται τις οργανώσεις αξιολόγησης (ESRB, PEGI κλπ) στο να είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο του περιεχομένου. Ακόμα και τώρα, εύχομαι πως το παιχνίδι θα εγκριθεί. Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ αγχωτικές!”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 11:29 #247207 by Giorgos Tsolaridis
Το Super Seducer 3 δεν έχει εγκριθεί στο Steam Ο Richard La Ruina έλαβε οδηγίες για το τι φταίει.
Μετά από καθυστέρηση δύο εβδομάδων, το Steam έστειλε σαφείς οδηγίες προς τον Richard La Ruina για το τι πρέπει να αλλάξει στο Super Seducer 3.Δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμα θα λογοκριθεί η (ήδη λογοκριμένη) έκδοση που παίξαμε και σε ποιους τομείς. Ελπίζουμε πάντως να μην κοπούν ολόκληρα κεφάλαια, όπως έγινε στην περίπτωση του Chapter 3, το οποίο είναι κλειδωμένο, λόγω της λογοκρισίας από το Steam! Στο thumbnail του, όπως θα δείτε και στο gameplay video μας, εμφανίζεται μία κοπέλα με εσώρουχα, στο κρεβάτι, πάνω από τον La Ruina. Για την ιστορία, το παιχνίδι δεν περιέχει σκηνές σεξ.Ο La Ruina δήλωσε ότι παρά την καθυστέρηση του Super Seducer 3, οι οδηγίες που έλαβε από το Steam για το τι πρέπει να αλλάξει ήταν σαφέστατες κι έτσι από το να υπάρχει 50-50 πιθανότητα να κυκλοφορήσει το παιχνίδι, οι πιθανότητες έχουν γίνει σχεδόν 100%.

Δείτε το σχετικό Tweet  του Richard La Ruina.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 13:26 - 10 Mar 2021 13:29 #247576 by Giorgos Tsolaridis
Super Seducer 2: Part 2 - Ο Μαχμούτ
Φλερτ με τον sugar daddy Μαχμούτ.Στο νέο μας gameplay video για το Super Seducer, αποφασίσαμε να...γυρίσουμε πίσω και να τερματίσουμε το Super Seducer 2, πριν συνεχίσουμε με την τρίτη, φετινή έκδοση.

Στη συνέχεια λοιπόν το  walkthrough  μας με το Super Seducer 2 - Part 3. Αυτό το βίντεο έχει...ιστορική σημασία, καθώς έχουμε δύο επεισόδια διαφυλετικού dating. Στο πρώτο ελέγχουμε έναν Κινέζο και στο δεύτερο τον Μαχμούτ! Αν είχατε δει όλα τα επεισόδια του πρώτου Super Seducer, ο Μαχμούτ είναι μια επική μορφή την οποία περιέγραφε ο Richard LaRuina σε cringe-απαγορευμένες ατάκες, την ώρα του φλερτ.

Ο LaRuina είχε πλάσει έναν μύθο για τον Μαχμούτ και η παρουσίασή του στο μόνο επεισόδιο της σειράς όπου τον ελέγχουμε, είναι ότι καλύτερο. Ο τύπος είναι απλά μορφή!
 Δείτε το gameplay video στο οποίο o Μάνος φλερτάρει μαζί με την  Έλενα Ανδρουλάκη .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 13:30 - 14 Oct 2021 01:24 #247579 by Giorgos Tsolaridis
Διαγωνισμός του προτελευταίου Super Seducer 2: Ο νικητής
Ο νέος μικρός γυπαετός μας, που θα ανοίξει τα φτερά του!Στο πρώτο μας gameplay video για το Super Seducer 3, κληρώσαμε ένα Steam key για το Super Seducer 2.Ο τυχερός νικητής:
Θωμάς Γεωργιάδης

Ο νικητής θα παραλάβει το Steam key στέλνοντας email στο games [@] gameworld.gr με το προφίλ του στο YouTube.



Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στον νικητή.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 12:38 - 24 Mar 2021 12:38 #248277 by Giorgos Tsolaridis
Η Valve δεν θα πουλάει το Super Seducer 3 στο Steam.

Η εταιρεία πλέον έχει αφαιρέσει το Super Seducer 3 από το Steam και έχει σβήσει την σελίδα του, η οποία είχε περίπου 62.000 wishlists. Ο  developer  του παιχνιδιού, Richard La Ruina, δημοσίευσε μέσω Twitter τα παραπάνω νέα, μαζί με κάποια screenshots στα οποία η Valve εξηγούσε γιατί αφαιρέθηκε ολοκληρωτικά το παιχνίδι από το Steam.Η δήλωση της Valve έχει ως εξής: “To Steam επιτρέπει games που έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο που απεικονίζονται πραγματικοί άνθρωποι.” Ο Richard La Ruina έκανε όλες τις απαραίτητες αλλαγές και προσφέρθηκε να αφαιρέσει οτιδήποτε uncensored υπήρχε στο παιχνίδι, όμως φαίνεται πως η Valve δεν αλλάζει την άποψή της και δήλωσε ότι “δεν θα το πουλήσει, ούτε θα το ελέγξει ξανά”.

Το πρώτο και το δεύτερο Super Seducer ωστόσο θα παραμείνουν στο Steam.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 09:40 - 31 Mar 2021 09:41 #248578 by Giorgos Tsolaridis
Διαγωνισμός για το τελευταίο Super Seducer 2: Ο νικητής Ο τελευταίος γύπας νικητής!
Ο διαγωνισμός για το τελευταίο Super Seducer 2, προσφορά της RLR Training, μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τυχερός νικητής:
TheRetroGames

Ο νικητής μπορεί να στείλει email στο games [ατ] gameworld.gr για την παραλαβή του δώρου του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2021 10:11 - 14 Oct 2021 01:26 #248660 by Μάνος Γρυπάρης
Το Super Seducer 3 είναι η επιτομή της καφρίλας. Ο Richard LaRuina, όπως θα διαβάσατε και στο review μου, παίζει τα ρέστα του. Έχει το κλασικό καμένο χιούμορ, πολύ extreme σκηνές και βέβαια φτάνει και στο σημείο να λογοκρίνει το περιεχόμενο. Υπάρχει και η uncensored έκδοση την οποία αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε για τις ανάγκες των gameplay videos, μιας και η ιστορία του Steam κόστισε.

Οι προσθήκες είναι απειροελάχιστες, όπως για παράδειγμα το πόσο % καλά τα πάτε στην αλληλεπίδρασή σας με τις γυναίκες σε κάθε επεισόδιο. Οι επιλογές είναι άφθονες και οι ατάκες προκαλούν γέλιο. Συμβουλή: Μην το δοκιμάσετε στην Ελλάδα, δεν πιάνει! 


Επίσης σήμερα 1η Απριλίου το Super Seducer 3 κυκλοφόρησε και επίσημα στο Steam μετά την απαγόρευσή του! Publisher ανέλαβε το Menofstyle.gr, το οποίο γνωρίζουμε καλά, καθώς εξαγόρασε το project. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχει και ένα ακόμη level με την παρουσία της αγαπημένης μας τετράδας!


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2021 13:35 #248920 by Giorgos Tsolaridis
Η λογοκριμένη έκδοση του Super Seducer 3 κυκλοφόρησε Περιέχει γυναίκες με εσώρουχα.Το Steam μπορεί να απέρριψε το Super Seducer 3, διαγράφοντας το προφίλ του στο Steam (και μαζί περί τα 65.000 άτομα που το είχαν στο wishlist τους), ωστόσο η RLR Training ξεκίνησε το  release  του Super Seducer 3 σε άλλες πλατφόρμες.Ο game designer Richard LaRuina, ήρθε σε συμφωνία με το Gamesplanet, ένα online shop, το οποίο μάλιστα πουλάει την uncensored έκδοση του παιχνιδιού, η οποία παρουσιάζει τις γυναίκες με εσώρουχα και χωρίς ψηφιδωτά. Το κόστος του παιχνιδιού είναι μάλιστα αρκετά πιο χαμηλό και συγκεκριμένα 10.29 λίρες, δηλαδή 12,10 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία. Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification