Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Champions of the Shengha

11 Aug 2017 15:17 - 16 Aug 2017 16:40 #203743 by Μαρίνος Τζώτζης


Το Champions of the Shengha είναι ένα πρωτότυπο card game που χρησιμοποιεί τους κτύπους της καρδιάς σας για να μπορείτε να το παίζετε.

Το Champions of the Shengha είναι όσον αφορά το gameplay του παρόμοιο με ήδη υπάρχοντα card games όπως το Hearthstone. Φτιάχνετε decks, κάνετε summon κάρτες και παίζετε εναντίον άλλων παιχτών σε multiplayer. Στις μάχες είναι που έρχεται η μεγάλη αλλαγή καθώς θα πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας ώστε να μπορείτε να παίζετε κάρτες. Ειδικότερα, θα πρέπει να είστε σε θέση να κρατάτε την ψυχραιμία σας καθώς για να πραγματοποιήσετε spells με επιτυχία θα πρέπει να έχετε έναν κανονικό αριθμό κτύπων.



Το Champions of the Shengha προορίζεται για εφήβους ως ένας τρόπος για να καταπολεμήσουν το άγχος και το στρες και δοκιμάστηκε μάλιστα σε μαθητικές αίθουσες στην Αγγλία. Σύμφωνα με τον design director του Champions of the Shengha, Simon Fox, το game αποτελεί πρωτίστως έναν τρόπο διασκέδασης αλλά επιχειρεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση ψυχικών ασθενειών οι οποίες κάνουν την εμφάνισή τους σε παιδιά ηλικίας ακόμη και δεκατεσσάρων ετών.

Το Champions of the Shengha θα κυκλοφορήσει δωρεάν για Android και iOS, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 44 ευρώ για τη συσκευή που μετρά τους χτύπους της καρδιάς σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Aug 2017 11:35 #203753 by Νικηφόρος Μητράκος
Έξυπνη η ιδέα του αλλά είναι κάπως ακριβούτσικο αφού χρειάζεται και την σχετική συσκευή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification