Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

07 Apr 2018 18:58 #214406 by Αγγελική Γοργορίνη
Αυτές τις μέρες λιώνω λίγο το Assassin's Creed II, το μοναδικό απ' τη σειρά (μαζί με το Origins) που δεν έχω παίξει. Σε αντίθεση με το πρώτο, είχαν βελτιωθεί πολλοί τομείς του και φυσικά το στόρυ άπαιχτο.

Επίσης, ίσως απόψε ξεκινήσω στο PS4 το The Order.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2018 03:45 #214411 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ξεκίνησα σήμερα το World of Final Fantasy στο ps4 και έκλεισα ήδη 8ωρο. FF με στοιχεία Pokemon = 10/10

08 Apr 2018 16:40 #214415 by Lyricaldemon
Battle royale σήμερα,πως τα καταφέρνουν μερικοί και βρίσκουν τα πάντα αμέσως!

12 Apr 2018 13:01 #214482 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Shadowverse έπαιζα κατά τη διάρκεια των διακοπών του πάσχα, θα συνεχίσω με αυτό αλλά και με το Deus Ex Revision για τα achievements.

13 Apr 2018 21:22 #214513 by Georgios Manolis
Περιμένω να κατεβεί το Dying Light The Following Enhanced Edition στο Ps4 για να πω γνώμη.Το είχα βάλει στο μάτι όταν κυκλοφόρησε αλλά μετά ασχολήθηκα με άλλα και το ξέχασα.Στο Pc ξεκινάω τη mini campaign του Tanks DLC στο ArmA 3.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

27 Apr 2018 23:55 #214790 by Lyricaldemon
Sleeping Dogs Def Edition για σήμερα,στην αρχή είμαι.

28 Apr 2018 13:56 #214801 by Georgios Manolis
Τελείωσε το campaign του Tanks DLC στο ArmA 3.Επικές μάχες με ανανεωμένα physics και νέους μηχανισμούς στο gameplay.Συνεχίζω το scripting και editing.Παράλληλα παίζω και το FF:The Zodiac Age.

Στo Dying Light απο την άλλη δεν είδα τεράστιες διαφορές με την έκδοση του Ps3.Το παιχνίδι μου άρεσε όμως έτσι όπως το είχα δει τότε κι έτσι δεν είχα μεγάλο θέμα.Το campaign ξεκίνησε καλά και οι νυχτερινές αποστολές είναι πραγματικά πρόκληση καθώς εκτός απο τη δυσκολία ανεβαίνει και η αγωνία και ο τρόμος.Δυστυχώς το co op το οποίο δοκίμασα,αισθάνομαι οτι βρίσκεται εκεί για να υπάρχει και δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι.Παρ'ολα αυτά είναι διασκεδαστικό.

Αγόρασα και το A Hat in Time το οποίο ήταν στα άμεσα σχέδια μου εδώ και λίγο καιρό.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

28 Apr 2018 21:47 #214804 by Lyricaldemon
Sleeping dogs και πάλι σήμερα,το να το παίζεις yakuza και μπάτσος μαζί τα σπάει!
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

30 Apr 2018 11:48 #214822 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μιας και το PC μου τελείωσε ολοκληρωτικά, ασχολούμαι τα τελευταία 2 Σ/Κ με το Kingdom Hearts στο PS2 και το έχω λατρέψει!

01 May 2018 22:45 #214867 by A
Τελευταία παιζω, καποια τα τερματισα καποια οχι, τα εξης :
Little Nightmares complete edition . Παιχνιδαρα με ολα του τα dlc, εχω ξεκλειδώσει ολα τα achievement εκτός από το hard to the core που απαιτεί τερματισμό κατω απο ωρα χωρις death . Δυσκολο....!
Halo wars Definitive edition
Halo wars 2 ultimate edition
Hellblade Senua's sacrifice
NBA Live 18 The One edition

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Notification