Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Naughty Dog: Γενική συζήτηση

02 Sep 2021 00:48 #255128 by Moose
Naughty Dog: "Θα συνεχίσουμε τα single-player games, όπως τα Uncharted και The Last of Us"Διευκρίνιση μετά το Multiplayer game.

Σε συνέχεια των φημών για το Multiplayer game που αναπτύσσει η Naughty Dog, η Αμερικάνικη εταιρεία διευκρίνισε ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει single-player games.

Οι συνπρόεδροι της εταιρείας, Evan Wells και Neill Druckmann, ερωτήθηκαν για το αν θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν games, όπως τα Uncharted και The Last of Us. Ο Wells δήλωσε: "Σίγουρα. Είναι στο DNA μας να λέμε τέτοιες ιστορίες. Οι single-player εμπειρίες είναι κοντά στη νοοτροπία μας και μας είναι αγαπητές. Αυτό είναι που έχει φέρει πολύ κόσμο στη Naughty Dog και αυτό εμπνέει τον κόσμο να παίζει, οπότε νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο μπορούμε".

Ο Druckmann πρόσθεσε ότι η Sony δεν πίεσε την εταιρεία του να φτιάξει Multiplayer game κι ότι δεν τους ζήτησε ποτέ συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού. "Γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουν και οι ίδιοι, ότι όταν δουλεύεις σε κάτι για το οποίο είσαι ενθουσιασμένος και έχεις πάθος για αυτό, τότε θα κάνεις εξαιρετική δουλειά". Όσο για το αν η Naughty Dog θα συνεχίσει σε μια ήδη υπάρχουσα σειρά ή σε μια νέα, ο Wells πρόσθεσε: "Εξετάζουμε και τα δύο ενδεχόμενα. Υπάρχει ένας ενθουσιασμός όταν αναπτύσσεις μια νέα σειρά, αλλά υπάρχει ακόμη πολύ αγάπη για τα Uncharted και The Last of Us, επομένως θα δείτε και τα δύο projects από εμάς στο μέλλον.

Το τελευταίο είναι που κρατάμε άλλωστε. Υπάρχει ήδη φήμη για νέο The Last of Us, αλλά η πρόθεση για νέο Uncharted ήταν κάτι που πολλοί ίσως να μην περίμεναν και σίγουρα οι fans της Sony θα ικανοποιηθούν με την είδηση αυτή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2021 18:41 #255773 by Moose
Η Naughty Dog θα ανακοινώσει νέο περιεχόμενο για την σειρά The Last of UsΤα merchandise συνεχίζουν και πωλούνται στο store της εταιρείας.

Η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog δήλωσε ότι θα ανακοινώσει νέο περιεχόμενο για την σειρά The Last of Us στην The Last of Us Day.

Η ημέρα αυτή είναι η 26η Σεπτεμβρίου (αλλιώς γνωστή και ως OutBreak Day). Η ανακοίνωση θα γίνει δηλαδή την Κυριακή στις 19:00 στο site του The Last of Us . Επίσης, η Naughty Dog κυκλοφόρησε και The Last of Us merchandise και συγκεκριμένα t-shirt με την Abby, μπουφάν, σκουφάκι The Last of Us, πουκάμισο The Last of Us κ.α.

Παράλληλα, η συνεργασία με την εταιρεία Taylor επεκτάθηκε, ώστε να πωλούνται περισσότερες κιθάρες The Last of Us, αλλά και μίνι κιθάρες, δυστυχώς μόνο σε Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και Ισπανία.

Άραγε την Κυριακή θα μάθουμε για κάποιο multiplayer mode για το The Last of Us: Part II όπως ήδη φημολογείται;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification