Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Epic Games: Γενική συζήτηση

19 May 2020 01:47 #234485 by BigGreekGamer
Το Epic Games Store συνεργάζεται με άλλα stores και συγχρονίζει τις αγορές σας
Humble Bundle, Fanatical, Green Man Gaming και Genba Digital.


Το Epic Games Store ξεκίνησε πέρυσι μια συνεργασία με το Humble Bundle, ώστε να μπορείτε να τρέξετε τα keys που αγοράζετε στο δεύτερο και στην πλατφόρμα της Epic Games.

Η συνεργασία πλέον επεκτείνεται και σε τρία ακόμη online shops και συγκεκριμένα στα Fanatical, Green Man Gaming και Genba Digital. Αν δηλαδή αγοράσετε keys σε αυτά τα τρία stores, τότε θα μπορείτε να τα τρέξετε μέσα από το προφίλ σας στο Epic Games Store. Θα υπάρχει δηλαδή δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού σας. Η Epic Games δεν θα λαμβάνει μερίδια αγοράς από άλλα καταστήματα.

Με την κίνησή της αυτή, η Epic θέλει σαφώς να χτυπήσει ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό τους Steam. Είναι σαν να..."προσπαθεί να κερδίσει τις εκλογές με πλειοψηφία, μαζεύοντας ψήφους και από άλλα μικρά κόμματα". Οι developers θα έχουν επίσης μία έννοια λιγότερη, αφού τα online stores που προαναφέραμε δεν αποτελούν μέρος της λεγόμενης "grey market", από όπου οι gamers βρίσκουν keys κατά πολύ φθηνότερα.

Το Epic Games Store θυμίζουμε ότι έχει αρχίσει να ζητάει two-factor authentication, ώστε να αποφύγει την χρήση πολλαπλών λογαριασμών σε έναν χρήστη, με σκοπό την μεταπώλησή τους. Άλλωστε, η δωρεάν διάθεση του Grand Theft Auto V δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 May 2020 19:55 #234553 by BigGreekGamer
Epic Games Store: Refund παρόμοιο με αυτό του Steam
Εντός 14 ημερών ή με δύο ώρες gameplay.

Το Epic Games Store αντέγραψε την τακτική του Steam στα refunds.

Πλέον, μπορείτε να επιστρέψετε ένα παιχνίδι και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, αρκεί αυτή η κίνηση να γίνει εντός 14 ημερών και εντός των πρώτων δύο ωρών παιχνιδιού. Επίσης, δεν θα πρέπει να έχετε γίνει ban από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τέλος, η Epic Games έχει και πολιτική ορθής χρήσης, κοινώς αν spamάρετε σε υπερβολικό βαθμό την λειτουργία επιστροφής χρημάτων υπάρχει κι ένα μικρό ενδεχόμενο να μην σας επιστραφούν κάποια ποσά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jun 2020 23:41 #235680 by BigGreekGamer
Η Epic Games μπορεί στο μέλλον να κοστίζει 17 δισεκατομμύρια δολάρια
Φήμες για νέους επενδυτές.


Σύμφωνα με το Bloomberg η Epic Games ετοιμάζει μια νέα χρηματοδότηση των επιχειρηματικών κεφαλαίων της

Ονόματα επενδυτών όπως Baillie Gifford και T. Rowe Price Group Inc. έχουν ήδη ακουστεί οτι θα συμμετάσχουν. Μαζί με τους νέους θα χρηματοδοτήσουν την Epic Games και οι παλαιοί επενδυτές και το συνολικό ποσό της αξίας της Epic υπολογίζεται να φτάσει τα 17 δισεκατομμύρια από 15 που ήταν έως τώρα. Αυτή η χρηματοδότηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και η Epic Games αρνείται να σχολιάσει.


Οι νέοι επενδυτές ίσως πλησιάσουν την Epic Games λόγω της μεγάλης απήχησης του Fortnite με το τελευταίο event, The Device,να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ή λόγω της παρουσίασης που έκανε με την Unreal Engine 5 σε συνεργασία με την Sony. Επίσης η Epic Games έχει την εφαρμογή Houseparty η οποία κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο κοινό κατά την διάρκεια της καραντίνας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jun 2020 16:27 - 25 Jun 2020 16:27 #235938 by BigGreekGamer
Το Epic Games Store έκανε ρεκόρ με 13 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες
Λόγω του GTA 5 giveaway.


Η δωρεάν διάθεση του Grand Theft Auto 5 στο Epic Games Store ανέβασε τους ταυτόχρονους χρήστες του καταστήματος σε επίπεδα που να πλησιάζουν τους αντίστοιχους του Steam.

Τα δωρεάν games συνεχίστηκαν με Civilization 6, Borderlands: The Handsome Collection και Ark: Survival Evolved. Ο μέσος όρος ταυτόχρονων χρηστών έφτασε τα 13 εκατομμύρια και οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες ήταν 61 εκατομμύρια.

Το ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών του Steam είναι 24.5 εκατομμύρια χρήστες. Αν η Epic Games συνεχίσει έτσι τότε θα πλησιάσει το Steam ακόμη περισσότερο. Η μάχη αναμένεται συναρπαστική.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jul 2020 11:52 #236928 by BigGreekGamer
Epic Games: "Όταν οι παίκτες αγοράζουν αντικείμενα θα πρέπει να τα αποκτούν για όλα τα format"
Το όραμα του Tim Sweeney.


Ο Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, δήλωσε ότι η απόκτηση in-game αντικειμένων πρέπει να ισχύει για όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα από το store ή την πλατφόρμα που το έχουν στην κατοχή τους.

Η ιδέα για το cross-store είναι όντως έξυπνη, καθώς μέχρι τώρα όταν αγοράζατε ένα αντικείμενο στο store ενός παιχνιδιού, ήταν πολύ σπάνιο το φαινόμενο να το έχετε και σε άλλο store ή άλλο format. Ο Sweeney δεσμεύεται να συνεργαστεί και με άλλα stores (καθότι έχει το Epic Games Store) ώστε αυτό να γίνει πράξη. Στόχος της Epic Games είναι η συνεργασία και η σύνδεση όλων των stores και των format μεταξύ τους. Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο σε θέμα συνεργασίας έχει ήδη πράξει με τα GOG και Humble Store.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2020 17:28 #237118 by BigGreekGamer
Το Epic Games Store προσθέτει σύστημα achievements
Ακόμα βρίσκεται σε πρώιμα στάδια.


Μια πρώιμη μορφή των achievements εντάχθηκε στο Epic Games Store.

Η Epic σιγά σιγά προσπαθεί να εξισώσει το Epic Games Store με τους ανταγωνιστές του και συνέχεια προσθέτει καινούργια features. Φαίνεται πως το achievement support είναι το επόμενο στην λίστα και οι developers τον έχουν προσθέσει σε ένα παιχνίδι. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παραθυράκι όταν ξεκλειδώνετε κάποιο achievement, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι περιορισμένο μόνο στο Ark: Survival Evolved.

Πρόκειται για ένα πολύ πρώιμο στάδιο των achievements και, όπως υποστηρίζει η Epic, θα αναβαθμιστεί και θα βελτιωθεί σε βάθος χρόνου. Τώρα φαίνεται λίγο περίεργο, όμως είναι καλό να βλέπουμε το Epic Games Store να προσπαθεί να πλησιάσει τους ανταγωνιστές του. Δεν έχουν ανακοινωθεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα των achievements, αλλά μπορείτε να δείτε ένα preview του πως θα είναι παρακάτω (κάντε κλικ εδώ)

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2020 21:00 #237145 by Dylandog
To Epic Games Store προσθέτει υποστήριξη για mods.
To Mechwarrior 5: Mercenaries το πρώτο παιχνίδι που θα το υποστηρίζει.


Μετά το σύστημα achievements η Epic προσθέτει άλλο ένα feature που ήδη έχει ο ανταγωνισμός.
Το Mechwarrior 5: Mercenaries έλαβε εχθές ένα update μέσω του οποίου θα υποστηρίζεται το modding, αν και μόνο για το single game. Όπως φαίνεται και στην σελίδα του παιχνιδιού στο Epic Games Store υπάρχει ένα mods tab όπου θα μπορείτε να δείτε τα mods που έχουν γίνει αλλά και να κατεβάσετε το modding tool.

Πάντως το feature βρίσκεται ακόμα σε beta και ως εκ τούτου δεν μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε όλες του τις εφαρμογές. Θα μπορείτε να φιλτράρετε μέσα από συγκεκριμένα tags, τα mods που θέλετε και να δείτε την αντίδραση του community σχετικά με τα mods ανάλογα με τα likes που έχει το καθένα. Λογικά κάποια στιγμή η Epic θα προσθέσει σχόλια και reviews, ενώ ανέφερε ότι περισσότερα games θα προστεθούν στη beta έκδοση για το mod support.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Kadaz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 18:59 #239656 by BigGreekGamer
Η Epic Games εξαγόρασε την SuperAwesome
Πρόκειται για εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού ασφαλείας για την προστασία παιδιών.


Η Epic Games, εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite, συνεχίζει να επεκτείνεται με την εξαγορά της SuperAwesome, μιας εταιρείας που δημιουργεί εργαλεία για developers με σκοπό “την δημιουργία ασφαλέστερων ψηφιακών εμπειριών για τα νεαρότερα ακροατήρια.”

Η Epic Games έχει εξαγοράσει εταιρείες games στο παρελθόν, όπως η Psyonix, εταιρεία ανάπτυξης του Rocket League. Ωστόσο έχει δείξει και ενδιαφέρον για εταιρείες που αναπτύσσουν εργαλεία για developers, όπως η ειδική στην τεχνολογία facial animation, Cubic Motion. “Η πλατφόρμα της SuperAwesome για παιδικές διαδικτυακές υπηρεσίες είναι μια εργαλειοθήκη διαχείρισης της γονικής συναίνεσης που διευκολύνει τους developers στο να αναπτύξουν τέλειες εμπειρίες για χρήστες όλων των ηλικιών” αναφέρει το δελτίο τύπου της Epic Games. Εκτός από την παραπάνω πλατφόρμα, η εταιρεία διαθέτει και ένα εργαλείο ονόματι AwesomeAds που επιτρέπει στους developers “να προσφέρουν ασφαλές για τα παιδιά monetization εντός των προϊόντων τους.”

Τα εργαλεία της SuperAwesome χρησιμοποιούνται ήδη από διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως η Lego, η NBC Universal και η Hasbro. “Η SuperAwesome παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη των υφιστάμενων πελατών και θα συνεργαστεί με την Epic Games ώστε να τη βοηθήσει στην αποστολή της να κάνει το διαδίκτυο ένα ασφαλέστερο μέρος για τα παιδιά” αναφέρει το δελτίο τύπου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney, σχολίασε την εξαγορά λέγοντας ότι “περισσότερα παιδιά από ποτέ δρουν πλέον στο διαδίκτυο κι είναι καιρός να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ασφάλειά τους.” Αν και δεν είναι γνωστό πόσα άτομα κάτω των 18 παίζουν το δημοφιλές battle royale της εταιρείας, το Fortnite είναι γενικά αντιληπτό ότι προσελκύει ένα αρκετά νεαρό κοινό.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Dec 2020 02:21 #243383 by BigGreekGamer
Η Epic Games στέλνει πακέτα #FreeFortnite σε δημοσιογράφους και influencers
Είναι αποφασισμένη να κρατήσει την καμπάνια.


Η πιο πρόσφατη διαρκής διαμάχη της Epic Games με την Apple και τη Google έχει δείξει ότι η εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite συνεργάστηκε με τη Samsung για να στείλει μια σειρά από πακέτα με θέμα #FreeFortnite σε gaming δημοσιογράφους και influencers. Όπως και το προηγούμενο βίντεο παρωδίας του 1984, το εμπόριο - και ακόμη και τα κουτιά στα οποία είχαν συσκευαστεί - αναφέρονται στις εμβληματικές εικόνες της Apple.

Η Epic Games είχε προσκαλέσει παλιότερα τους fans της με σκοπό να δημιουργήσουν και να πουλήσουν τα δικά τους merchandise με τίτλο "Free Fortnite", ενώ έδωσε και ένα πακέτο με όλα τα assets ώστε να προωθήσει την καμπάνια που περιείχε το παραποιημένο λογότυπο της Apple. Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα άτομα δέχτηκαν την πρόσκληση, αλλά η Epic Games τώρα στέλνει δικά της merchandise σε διάφορους influencers. Επιπρόσθετα το εμπόριο συνδυάζεται με ένα Samsung Tab S7 και ένα σημείωμα που εξηγεί ότι το Galaxy Store της Samsung είναι το μόνο μέρος όπου το Fortnite είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε κινητό.

Ενώ αρκετές εταιρείες υποστηρίζουν την αντιμονοπωλιακή αγωγή της Epic Games εναντίον της Apple, επικριτές επισημαίνουν ότι η ίδια η Epic Games απέχει πολύ από ένα αουτσάιντερ, με μια πρόσφατη δήλωση ότι η αξία της εταιρείας ανάπτυξης του Fortnite ανέρχεται στα 17,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Epic Games είναι φαινομενικά αποφασισμένη να κρατήσει την καμπάνια #FreeFortnite στο κοινό, ωστόσο, με ένα πρόσφατο τουρνουά Fortnite που απονέμει branded loot και ένα skin "Tart Tycoon".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jan 2021 15:55 #244159 by BigGreekGamer
Η Epic Games αγόρασε ένα μεγάλο Mall στην Αμερική
Τα έργα θα ολοκληρωθούν σε τρία χρόνια.


Η Epic Games αγόρασε το Mall The Cary Towne Center στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. Έχει μέγεθος 980.000 τετραγωνικά μέτρα και στεγάζεται σε 87 στρέμματα.

Στόχος της Αμερικάνικης εταιρείας είναι να ανακατασκευάσει το Mall. Τα έργα θα ξεκινήσουν φέτος και θα ολοκληρωθούν το 2024. Η Epic Games θα έχει στη συνέχεια την ευελιξία να αναπτύξει διάφορα τμήματα του Mall όπως επιθυμεί. Κάποια από αυτά θα αποτελέσουν και γραφεία

Η Epic Games στεγάζεται ήδη στο Cary της Βόρειας Καρολίνα, για πάνω από δύο δεκαετίες, άρα το Mall θα βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις της. Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει το Mall σε επιχειρηματικό χώρο και να ενώσει διάφορες κοινότητες. Προφανώς το Fortnite και τα άλλα games και οι υπηρεσίες της Epic θα προβάλλονται αρκετά μέσα σε αυτό.

Το κόστος αγοράς του Mall ανέρχεται στα 95 εκατομμύρια δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification