Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Epic Games: Γενική συζήτηση

10 May 2021 20:39 #250791 by BigGreekGamer
Η Epic Games πρόσφερε 200 εκατομμύρια δολάρια στη Sony για PlayStation exclusives Ήθελε να τα βάλει στο Epic Games Store.

 Η Epic Games πρόσφερε 200 εκατομμύρια δολάρια στη Sony για να αγοράσει PlayStation exclusives για το Epic Games Store. Η Microsoft ήταν λιγότερο δεκτική, ενώ η Nintendo δεν ήθελε καν να μπει σε συζητήσεις μαζί της.

 Στα πλαίσια της δίκης Epic Games εναντίον Apple, μαθαίνουνε διαρκώς νέες πληροφορίες, ειδικά από την μεριά της Epic Games, η οποία έχει πιο άμεση σχέση με το gaming. Μια  νέα έκθεση η οποία κυκλοφόρησε κατά λάθος , δείχνει ότι η Epic Games έκανε πρόταση 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να πάρει exclusives της Sony στο Epic Games Store. Τα games αυτά θα ερχόντουσαν στα PC αποκλειστικά μέσω του store της.
File Attachment:
Η Epic Games έδωσε το ποσό αυτό για 4-6 games και περίμενε την απάντηση της Sony. Ωστόσο, το λεκτικό της δικογραφίας δεν αναφέρει αν τα 200 εκατομμύρια αφορούσαν τα 4-6 αυτά games ή ήταν ποσό ανά παιχνίδι. Τα 200 αυτά εκατομμύρια ήταν η "ελάχιστη εγγύηση" που θα εισέπραττε η Sony και θα ανέβαινε ανάλογα με τις πωλήσεις.

 Μέχρι τώρα, μόλις δύο games της Sony έχουν κυκλοφορήσει στο Epic Games Store. Το ReadySet Heroes και το Predator: Hunting Grounds. Το πρώτο στα PC είναι αποκλειστικά στο Epic Games Store και το δεύτερο βγήκε και το Steam μετά από ένα χρόνο. Επίσης, το Horizon Zero Dawn για PC βρίσκεται τόσο στο Steam, όσο και στο Epic Games Store. Θυμίζουμε ότι η Sony έχει επενδύσει συνολικά 450 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της Epic Games.

 Τέλος, η Microsoft και η Nintendo δεν θέλησαν καν να συζητήσουν κάτι τέτοιο με την Epic Games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:26 #250801 by Hermez
Ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, ζήτησε συγνώμη από την Ubisoft για τις εξαπατήσεις που έγιναν στο The Division 2 το 2019
Πάνω από το 70% των πωλήσεών του γίνονταν από hackers.


Με αφορμή την δίκη μεταξύ Apple και Epic Games αποκαλύφθηκε ότι το 2019, λόγω προβλήματος στο σύστημα ασφαλείας του Epic Games Store, διάφοροι άνθρωοποι μπορούσαν να παίζουν τα παιχνίδια που κατέβασαν, ακόμα και όταν ο λογαριασμός τους είχε διαγραφεί.

Στην δίκης της Apple και της Epic Games ήρθαν ως αποδεικτικά στοιχεία διάφορα emails τα οποία λένε ότι ένας τίτλους που είχε πέσει θύμα του συγκεκριμένου προβλήματος ήταν το The Division 2, και το 90% των πωλήσεων του, στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είχαν γίνει με αυτό τον τρόπο.

Ο Τim Sweeney έγραψε ένα email προς την Ubisoft για να ζητήσει συγνώμη για την συγκεκριμένη κατάσταση, στο οποίο έλεγε τα εξής: "Μέσα στις τελευταίες 48 ώρες, το ποσοστό εξαπατήσεων στις πωλήσεις του The Division 2 ξεπέρασε το 70% και έφτανε το 90%. Διαβασμένοι hackers, δημιουργούν λογαριασμούς της Epic, αγοράζουν παιχνίδια της Ubisoft με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες και στην συνέχεια πουλούν τους συνδεδεμένους Uplay λογαριασμούς γρηγορότερα από όσο κάναμε να τους απενεργοποιήσουμε. Τα αντίστοιχα ποσοστά σε άλλους τίτλους όπως το Fortnite δεν ξεπερνούν το 1 ή 2%, οπότε το 70% ήταν εξωπραγματική κατάσταση." Επιπλέον ο Sweeney δήλωσε ότι το φταίξιμο είναι αποκλειστικά της Epic Games και θα πληρώσει όλες τις εγγυήσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2021 22:59 #251141 by Geotsak
Η Epic Games έκανε μήνυση στην Κινεζική εταιρεία Nreal, η οποία κατασκευάζει AR headsets.

Η αιτία είναι πως η Epic Games ισχυρίζεται ότι το όνομα Nreal είναι πολύ παρόμοιο με το Unreal, που παραπέμπει στην Unreal Engine. Η Unreal Engine είναι μία engine ανάπτυξης games που δημιούργησε η Epic Games και χρησιμοποιείται από πληθώρα εταιρειών και indie developers. Οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε διαμάχη λόγω του ονόματος εδώ χρόνια. Η νέα μήνυση φαίνεται να προκλήθηκε από την ανακοίνωση της Nreal πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα smart glasses της στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στο έτος.

Αυτά τα smart glasses, που είναι ήδη διαθέσιμα στην Νότια Κορέα, μπορούν να συνεργαστούν με smartphones και να προβάλουν apps και games. Η Epic Games δεν έχει μέχρι στιγμής παράξει δικά της AR προϊόντα. Τα γυαλιά της Nreal υποστηρίζουν games της Unreal Engine. Η Epic Games έχει συμμετέχει σε πολλές δικαστικές διαμάχες με άλλες εταιρείες, όπως για παράδειγμα με την Apple σχετικά με το ποσοστό που παίρνει η εταιρεία από τις πωλήσεις στο App Store.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification