Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Steam Deck: Η φορητή κονσόλα της Valve

23 Jan 2022 23:09 #260524 by Nikos Georgopoulos
Υποστήριξη Easy Anti-CheatΗ Valve επιβεβαίωσε ότι τα games που χρησιμοποιούν το software Easy Anti-Cheat (EAC) μπορούν πλέον να τρέχουν στο Steam Deck.
Το update, το οποίο απευθύνεται σε developers που φτιάχνουν online games και στο Steam Deck, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα συνεργάστηκε με την Epic για να το κάνει "απλό" για PC games να προσθέσουν υποστήριξη Steam Deck.

Η ανακοίνωση της Valve ανέφερε: "Η ομάδα μας εργάζεται με την Epic για την υποστήριξη Easy Anti-Cheat + Proton τους τελευταίους μήνες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Steam Deck θα υποστηρίξει τα games που τρέχουν το Easy Anti-cheat. Η υποστήριξη είναι πλέον μια απλή διαδικασία και δεν απαιτεί ενημέρωση αρχείων των games παιχνιδιών, εκδόσεις του SDK ή ενσωμάτωση του EOS. Μαζί με το BattlEye update, οι δύο μεγαλύτερες υπηρεσίες anti-cheat υποστηρίζονται πλέον εύκολα στο Proton και στο Steam Deck."

Αν και η Valve εξέφρασε σχέδια να κάνει τα games του Easy Anti-Cheat συμβατά αρκετούς μήνες πριν, ορισμένοι developers υποστήριξαν ότι το θέμα ήταν "πολύ πιο περίπλοκο από ό,τι υποψιαζόταν αρχικά" και μπορεί να μην ήταν δυνατό να γίνει πριν από την κυκλοφορία του Steam Deck. Αλλά τώρα το θέμα διορθώθηκε και ελπίζουμε ότι θα διευκολύνει τους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το EAC να μεταφέρουν τα games τους στο Steam Deck. Ορισμένα games που τρέχουν το Easy Anti-Cheat είναι το Halo: The Master Chief Collection, το Rainbow Six Siege και το Fortnite της Epic.

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες (σ.σ. αρχικά το περιμέναμε τον Φεβρουάριο του 2022, όμως τώρα η Valve θα ανακοινώσει μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία θα είναι λίγο πιο μετά).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2022 23:45 #260688 by Nikos Georgopoulos
Ανακοινώθηκε και επίσημαΗ Valve ανακοίνωσε ότι το Steam Deck θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου. Για όσους το έχουν προπαραγγείλει, οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 28 Φεβρουαρίου, άρα εφόσον ξεκινήσουν από την Αμερική θα χρειαστείτε από πολλές ημέρες μέχρι λίγες εβδομάδες ώσπου να σας έρθουν.Οι τιμές του θυμίζουμε ότι είναι:64GB: 399$256GB: 529$ (με Steam Community bundle)512GB: 649$ (με οθόνη anti-glare etched και Steam Community bundle)
Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 και θα κοστίζει 400-650 δολάρια. Πωλείται στο επίσημο site .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2022 18:50 #261204 by Apostolis Mitsakoulis
Το είχαμε πεί και παλιότερα ότι η μπαταρία παίζει να μην κρατάει πολύ και θα χάνει την φορητότητα. Δν μου κάνει έκπληξει που η μπαταρία κρατάει μόλις 90 λεπτά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:42 #261246 by Nikos Georgopoulos
Το Steam Deck μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία του σε 90 λεπτά αν δεν περιορίσετε τα fps
Η διάρκεια της μπαταρίας αλλάζει ανάλογα με το πόσο απαιτητικά είναι τα games.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Steam Deck εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που επιλέγετε.

Το Steam Deck, σύμφωνα με την Valve, θα έχει κάπου μεταξύ δύο εώς οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ανάλογα με το πόσο απαιτητικό είναι ένα συγκεκριμένο video game για το υλικό. Οι πρώτες δοκιμές από διάφορα κανάλια του YouTube μας δίνουν κάποια πραγματικά δεδομένα για να μετρήσουμε αυτόν τον ισχυρισμό και είναι σαφές ότι οι δύο ώρες δεν είναι το απόλυτο ελάχιστο για την μπαταρία του Steam Deck, στη δοκιμή του GamersNexus το Steam Deck έμεινε από μπαταρία 33 λεπτά πιο γρήγορα.

Ο GamersNexus πραγματοποίησε μια σειρά δοκιμών μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένου του Devil May Cry 5 με απεριόριστο framerate και απενεργοποιημένο Vsync, με αυτές τις ρυθμίσεις το Steam Deck άντεξε 87 λεπτά, και αυτό με τη φωτεινότητα στο 50%. Το DMC 5 κράτησε δύο ολόκληρες ώρες με ενεργοποιημένο το Vsync, ελαφρώς χαμηλότερες ρυθμίσεις και ανώτατο όριο framerate 60 fps.Ο YouTuber The Phawx πραγματοποίησε επίσης εντατικές δοκιμές διάρκειας ζωής της μπαταρίας για να προσδιορίσει τη χειρότερη περίπτωση απόδοσης με το Steam Deck και κατέληξε σε έναν πολύ παρόμοιο αριθμό χρησιμοποιώντας το Control για 85-90 λεπτά.  Ο The Phawx δήλωσε: "Αν απενεργοποιήσετε το Vsync και έχετε χαμηλές ρυθμίσεις και 90 fps, ενώ δεν υπάρχει λόγος καθώς έχετε οθόνη 60Hz, μπορείτε να έχετε ακούσια τρομερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δεν κατάφερα ποτέ να φτάσω τις οκτώ ώρες". Τα δύο κανάλια δοκίμασαν το Dead Cells με το Steam Deck να έχει έξι ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με ενεργοποιημένο το Vsync. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι τα indie και τα παλαιότερα games καθώς και αυτά με λιγότερο απαιτητικά γραφικά θα μπορούν πιθανότατα να τρέχουν για αρκετές ώρες στο Steam Deck, αν και καμία από τις δύο δοκιμές δεν πλησίασε το ανώτατο όριο που δήλωσε η Valve.

Αυτή η δοκιμή αναδεικνύει μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ του Steam Deck και των παραδοσιακών κονσολών games όπως το Nintendo Switch: η διαμόρφωση των games σας με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα είναι ζωτικής σημασίας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα. O The Phawx στο Forza Horizon 5, μπόρεσε να έχει περίπου τέσσερις ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας κλειδώνοντας το framerate στα 30 fps και κάνοντας μερικές προσαρμογές στις ρυθμίσεις.Τα 60 fps θα σημαίνουν σε γενικές γραμμές χαμηλότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα σύγχρονα games αλλά τα παλαιότερα και ελαφρύτερα games θα πρέπει να κυμαίνονται περισσότερο στις 4-6 ώρες. O καθορισμός ενός ορίου fps θα διασφαλίσει ότι δεν σπαταλάτε επεξεργαστική ισχύ και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα άλλο καλό νέο από τις δοκιμές του GamersNexus είναι ότι το Steam Deck φορτίζει αρκετά γρήγορα καθώς όταν είναι ενεργοποιημένο (και σε κατάσταση αδράνειας), το Steam Deck μπορεί να φορτίσει την μπαταρία στο 80% σε 100 λεπτά.

Η πλήρης φόρτιση απαιτεί άλλα 80 λεπτά όπως ακριβώς και τα smartphones, το Steam Deck επιβραδύνει το ρυθμό φόρτισης μετά από ένα ορισμένο σημείο για να διατηρήσει τη μακροζωία της μπαταρίας ιόντων λιθίου. Κάποιες πρώτες δοκιμές του Steam Deck που δημοσιεύτηκαν σήμερα αποκάλυψαν επίσης ότι οι χρόνοι φόρτωσης καρτών micro SD είναι εκπληκτικά γρήγοροι, συχνά φτάνοντας ακόμη και τον εσωτερικό SSD.

Το Steam Deck θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 και θα κοστίζει 400-650 δολάρια. Πωλείται στο επίσημο site .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2022 22:42 #261248 by Nikos Georgopoulos
Ο Tim Sweeney λέει ότι η Epic δεν θα υποστηρίξει το Fortnite στο Steam Deck
Μια προσπάθεια για την συμβατότητα του Easy Anti-Cheat με το Steam είναι σε εξέλιξη.

Η Epic Games δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες για την συμβατότητα του Easy Anti-Cheat με το Steam Deck αλλά δεν θα περιλαμβάνουν το Fortnite.

O Tim Sweeney, χαρακτήρισε το Steam Deck το 2021 ως μια "καταπληκτική κίνηση από τη Valve", επαινώντας το ως "μια ανοιχτή πλατφόρμα όπου οι χρήστες είναι ελεύθεροι να εγκαταστήσουν λογισμικό της επιλογής τους". H Epic δεν έχει σχέδια να αναβαθμίσει το Fortnite για τους fans του Fortnite που ήλπιζαν να το παίξουν στο Steam Deck. Το Fortnite δεν είναι στο Steam, αλλά θα πρέπει να μπορεί να τρέξει στο Steam Deck, το οποίο παρά το όνομα του είναι μια φορητή συσκευή ανοικτής πλατφόρμας με την οποία μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, είναι ένα μικρό PC Linux, αν θέλετε να το αντιμετωπίσετε έτσι.

Αυτό οδήγησε τον χρήστη Storm178 του Twitter να ρωτήσει τον Sweeney αν υπάρχουν σχέδια για την αναβάθμιση του Fortnite και των υλοποιήσεων Easy Anti-Cheat και BattlEye, ώστε να τρέχει στο Proton, το λογισμικό συμβατότητας που επιτρέπει στα games που βασίζονται στα Windows να τρέχουν στο SteamOS που βασίζεται στο Linux.


@TimSweeneyEpic Just a quick question, any plans to update @FortniteGame to make Proton/Wine be compatible with EAC and BattlEye anti-cheat on Linux?

— Stormy178 (@Stormy178) February 7, 2022

Ο CEO της Epic Games δήλωσε: "Το Fortnite δεν θα αναβαθμιστεί για το Steam Deck, αλλά γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για τη μεγιστοποίηση της συμβατότητας του Easy Anti-Cheat με το Steam. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα είμαστε σε θέση να καταπολεμήσουμε τo cheating σε κλίμακα κάτω από ένα ευρύ φάσμα διαμορφώσεων του kernel, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων. Όσον αφορά το anti-cheat στην πλατφόρμα Linux που υποστηρίζει προσαρμοσμένους kernels και το μοντέλο απειλής σε ένα video game του μεγέθους του Fortnite, ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΩΣΤΟ. Το μοντέλο απειλής για το anti-cheat ποικίλλει ανά video game με βάση τον αριθμό των ενεργών παικτών και τη δυνατότητα να αποκομίσουν κέρδος πουλώντας cheats ή να αποκτήσουν προβολή με την εξαπάτηση. Ως εκ τούτου, το anti-cheat που αρκεί για ένα video gameμπορεί να μην αρκεί για ένα άλλο με 10, 100 ή 1000 φορές περισσότερους παίκτες".

Η πρόταση του Sweeney ότι το Easy Anti-Cheat (το οποίο ανήκει στην Epic) είναι μια αξιόπιστη λύση για άλλα gMWA στο Steam Deck, αλλά όχι για το Fortnite, προκαλεί έκπληξη, αν και δεν είναι εντελώς παράλογη, δεδομένου ότι το Linux είναι ανοιχτού κώδικα και συνεπώς υπόκειται σε προσαρμογές που λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows δεν καθιστούν δυνατές. Αυτό δεν έχει τελειώσει τη συζήτηση στο Twitter, όπου πολλοί fans του Fortnite λένε ότι ο Sweeney στην πραγματικότητα υπονομεύει την εμπιστοσύνη στο Easy Anti-Cheat και τον παρακαλούν να το ξανασκεφτεί. Τα πράγματα είναι κάπως πιο αρνητικά στο subreddit linux_gaming, όπου αρκετοί χρήστες ισχυρίζονται ότι ο Sweeney είτε αδιαφορεί είτε είναι ενεργά εχθρικός απέναντι στο gaming στο Linux.


Newsflash: CEO does not trust his own product

— Leanux (@leanuxguy) February 7, 2022

O χρήστης doublah έγραψε στο Reddit : "Η Epic δεν θα ενεργήσει ποτέ με τρόπο που θα ωφελήσει το Steam ή το Steam Deck (και επομένως το Linux). Ακόμα και αν θα επωφελούνταν επίσης από το να έχουν το Fortnite σε άλλη πλατφόρμα, κάνουν πράγματα μόνο από κακία για το Steam σε αυτό το σημείο (όπως η πολιτική τους για τα NFT και τα crypto games)". H Valve δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει παιχνίδια με NFT ή κρυπτονόμισμα στο Steam ενώ ο Sweeney δήλωσε ότι το Epic Games Store "θα καλωσορίσει παιχνίδια που κάνουν χρήση της τεχνολογίας blockchain".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:21 #261881 by Nikos Georgopoulos
Ο Gabe Newell παρέδωσε προσωπικά Steam Decks σε fans
Κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι, άλλοι μπερδεμένοι και κάποιοι δεν τον αναγνωρίζουν καθόλου.

Ο Gabe Newell παραδίδει προσωπικά Steam Decks στους fans.

Η κονσόλα Steam Deck της Valve έχει κυκλοφορήσει και μερικές από τις πρώτες μονάδες παραδόθηκαν προσωπικά από τον ιδρυτή της Valve και δισεκατομμυριούχο Gabe Newell. O Newell, φαίνεται σε ένα διασκεδαστικό μικρό βίντεο να περπατάει στις γειτονιές κοντά στα κεντρικά γραφεία της Valve στο Bellevue της Ουάσινγκτον, παραδίδοντας τις συσκευές στους fans. Κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι, κάποιοι είναι μπερδεμένοι και κάποιοι δεν φάνηκε να τον αναγνωρίζουν καθόλου.Ο συνιδρυτής του Steam παρέδιδε εφημερίδες και τηλεγραφήματα για τη Western Union όταν ήταν νεότερος, οπότε έχει εμπειρία στο να πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα με πακέτα με αυτόν τον τρόπο. Ένα κοινό θέμα στο βίντεο είναι ότι ο Newell ζητάει από τους ανθρώπους να μοιραστούν την ειλικρινή τους γνώμη μαζί του και με τη Valve για το Steam Deck. O Newell δίνει το email της δουλειάς του σε όποιον το θέλει και λέει ότι διαβάζει κάθε email που λαμβάνει, γιατί αυτός είναι ένας καλός τρόπος να επικοινωνεί με τους οπαδούς και να παραμένει προσγειωμένος.

O Newell λέει στο βίντεο: "Γεια σας, είμαι ο Gabe Newell. Απλά περιπλανιέμαι στη γειτονιά σας. Λαμβάνω από μερικές εκατοντάδες έως μερικές χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα. Τα διαβάζω όλα. Και αυτό σε κρατάει σούπερ προσγειωμένο. Ξέρεις τι πραγματικά σκέφτονται οι άνθρωποι, τι είναι πραγματικά σημαντικό γι' αυτούς". O Gabe Newell υπέγραψε τα Steam Decks που παρέδωσε, οπότε πρόκειται να γίνουν μοναδικά και σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.

Το Steam Deck κοστίζει 400-650 δολάρια και πωλείται στο επίσημο site .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:25 #261899 by Nikos Georgopoulos
Η Valve απάντησε με firmware update. [UPDATE
[Αρχική δημοσίευση: 1/3/22] Δεν πρόλαβε καν να περάσει μία εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε το Steam Deck και οι κάτοχοί του αναφέρουν προβλήματα με joystick drift.

To drifting στα analog sticks είναι φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί κυρίως στα joy-cons των κονσολών Nintendo Switch και στα Xbox controllers. Παρατηρήθηκε επίσης αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία τους. Το ότι συνέβη αμέσως, με το που κυκλοφόρησε το Steam Deck, είναι κάτι το πρωτοφανές για ένα προϊόν, δείγμα του ότι τα analog sticks του είναι ευαίσθητα ή εξ αρχής δυσλειτουργικά.


some people are already experiencing Steam Deck drift t.co/iQjLeEFJew t.co/18PYesa4hn pic.twitter.com/vVe4MgFtJo

— Wario64 (@Wario64) March 1, 2022

Οι κάτοχοι του Steam Deck έχουν ήδη δημοσιεύσει τις εμπειρίες τους στο Reddit ( δείτε εδώ και εδώ ) κάνει upload στο Reddit βίντεο με το δεξί joystick της φορητής κονσόλας της Valve να δείχνει ότι έχει υποστεί σημαντική μετατόπιση. Στα σχόλια, οι κάτοχοι και οι χρήστες του Reddit προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το user interface του Steam Deck δεν έχει επιλογή για να κάνετε recalibrate τα controls. Πολλοί έχουνπει ότι το πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από κατασκευαστικό λάθος, καθώς τα reviews που έγραψαν τα gaming sites δεν ανέφεραν θέματα με το drift και όλες οι κονσόλες που κυκλοφόρησαν αποτελούν μέρος της κυκλοφορίας του πρώτου τριμήνου. Η Valve έχει ζητήσει από όσους έχουν πρόβλημα να μιλήσουν μαζί της και να μην δώσουν την κονσόλα σε μη εξουσιοδοτημένο service.


Luckily the Steam Deck is purely modular, allowing you to swap in new joystick easily if one ever comes out to be faulty or develops drift. You can buy them from Valve and they're easy to install. Nintendo and PlayStation need to get serious about right to repair like Valve pic.twitter.com/N73fG3Edfp

— Usama Javaid ?? (@JavaidUsama) March 1, 2022

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/22 - Η Valve απάντησε με firmware update] Η Valve απάντησε  μέσω του support της προς όσους κατόχους του Steam Deck έχουν προβλήματα. Επίσης, ο designer Lawrence Yang δήλωσε στο Twitter ότι, μετά από έρευνα, η Valve εντόπισε το ζήτημα και κυκλοφόρησε ένα firmware update για να το αντιμετωπίσει. Αυτή ήταν μια "παλίνδρομη νεκρής ζώνης" λόγω ενός πρόσφατου update, είπε ο Yang και όρι τώρα έχει διορθωθεί.


Hi all, a quick note about Steam Deck thumbsticks. The team has looked into the reported issues and it turns out it was a deadzone regression from a recent firmware update. We just shipped a fix to address the bug , so make sure you’re up to date.

— Lawrence Yang (@lawrenceyang) March 2, 2022

Ο Gabe Newell δήλωσε επίσης για το ότι θέλει οι κάτοχοι του Steam Deck να στέλνουν τα ειλικρινή σχόλιά τους, διαβεβαιώνοντας ότι διαβάζει κάθε email που λαμβάνει. "Λαμβάνω από πολλές εκατοντάδες έως πολλές χιλιάδες email την ημέρα. Τα διαβάζω όλα. Και αυτό σε κρατά πολύ προσγειωμένο. Ξέρεις τι σκέφτονται πραγματικά οι άνθρωποι, τι είναι πραγματικά σημαντικό για αυτούς" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τον Gabe Newell να παραδίδει Steam Decks προσωπικά σε fans.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2022 00:52 #261933 by Nikos Georgopoulos
Η Nintendo κατεβάζει από το YouTube βίντεο χρηστών που τρέχουν Nintendo emulators στο Steam Deck
Μπλοκάρονται μέσα σε λίγες ώρες.

Η Nintendo είναι η gaming εταιρεία με τις περισσότερες μηνύσεις παγκοσμίως και στο Steam Deck θα έχει απ' ότι φαίνεται πολύ δουλειά.

Όσοι κάτοχοι του Steam Deck ανεβάζουν στο YouTube βίντεο όπου παίζουν Nintendo games μέσω emulators, δέχονται takedowns για παραβίαση δικαιωμάτων από την Nintendo. Αυτό συνέβη για παράδειγμα με τον YouTuber The Phawx και αρκετούς ακόμη. Χρησιμοποιούσαν Yuzu και Dolphin emulators.

Πάντως, ο ίδιος YouTuber δείχνει PS3 και Xbox 360 emulators στο Steam Deck, αλλά η Sony και η Microsoft δεν στέλνουν παραβιάσεις για copyright μέσω του YouTube.Δείτε τα προβλήματα του Steam Deck με το joystick drifting.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2022 12:44 #262209 by Nikos Georgopoulos
Games τα οποία δεν μπορείτε να παίξετε στο Steam Deck
Halo Infinite, Gears 5 και...ban αν συνδεθείτε στο Destiny 2!

Το Steam Deck κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου και ενώ αρχικά είχαμε την εντύπωση ότι σχεδόν όλα τα games θα είναι συμβατά με την νέα κονσόλα της Valve, τελικά η πραγματικότητα έρχεται να μας διαψεύσει.

Το Halo Infinite και το Gears 5 δεν είναι συμβατά με το πρόγραμμα anti-cheat και δεν μπορείτε να τα παίξετε. Όσο για το τρίτο της παρέας...το Destiny 2 δεν είναι συμβατό με το Proton του Steam Play, εκτός φυσικά κι αν έχετε εγκαταστήσει...Windows. Όσοι όμως επιχειρήσουν να προσπεράσουν την ασυμβατότητα του Destiny 2 με το Proton, θα δεχτούν ένα ωραιότατο ban από την Bungie.


Destiny 2 is not supported for Steam Deck or any system utilizing Steam Play's Proton unless Windows is installed and running.
...
Players attempting to bypass Destiny 2 incompatibility will be met with a game ban t.co/3XKW4Kwfjl pic.twitter.com/wKRYtSsCx1

— Wario64 (@Wario64) March 1, 2022

Μένει να δούμε αν η λίστα με τα μη συμβατά games θα αυξηθεί στο μέλλον.

Το χειρότερο πρόβλημα πάντως είναι το joystick drift του Steam Deck.

Δείτε τον Gabe Newell να παραδίδει Steam Decks προσωπικά σε fans.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:10 #262347 by Nikos Georgopoulos
Κλέφτες αρπάζουν Steam Deck, οι αγοραστές ζητούν πιο διακριτική συσκευασία από την ValveStolen Deck.Ορισμένοι αγοραστές του Steam Deck έγραψαν στο Reddit ότι έπεσαν θύματα κλοπής, όταν η εταιρεία courier τους είπε ότι τα παρέδωσε, αλλά κάποιος...μεσολάβησε και τους τα άρπαξε πριν καν τα δουν.Σε διάφορα αιτήματα προς το support της Valve, ορισμένοι Αμερικανοί χρήστες παρατήρησαν ότι ενώ τους ήρθε μήνυμα ότι το Steam Deck τους παραδόθηκε, εντούτοις δεν το βρήκαν σπίτι τους. Έτσι, ζητούν η Valve να διασφαλίσει ότι δεν τα παρέδωσε σε λάθος διεύθυνση, διαφορετικά απαιτούν επιστροφή χρημάτων. Βέβαια όταν υποβάλουν τα παράπονά τους, ξαφνικά εταιρείες όπως η FedEx (σ.σ. τα ΕΛΤΑ Courier της Αμερικής ένα πράμα) εντοπίζουν "διά μαγείας" τα "χαμένα" Steam Deck και τα πηγαίνουν στους αγοραστές, για να μην δημιουργηθεί θέμα με την Valve. Σκεφτείτε πόσο μυαλό έχουν που δεν ζητούν καν ταυτότητα παραλήπτη και δεν τα παραδίδουν χέρι με χέρι.Η Valve σε κάποιες περιπτώσεις λέει στους αγοραστές ότι θα στείλει νέο Steam Deck. Ορισμένοι χρήστες κατηγορούν την συσκευασία του Steam Deck, που γράφει απ' έξω ότι υπάρχει μία εύθραυστη ηλεκτρονική συσκευή με μια μπαταρία λιθίου.Δείτε επίσης τα games τα οποία δεν μπορείτε να παίξετε στο Steam Deck.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification