Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tα 3 πρώτα σας games

24 Jan 2021 14:28 - 24 Jan 2021 14:34 #245056 by Blood Prince

FrazzleGR wrote:

Blood Prince wrote:

Blood Prince wrote: Για τα τρία πρώτα PC games δεν θυμάμαι καθόλου καθώς ήμουν αρκετά μικρός αλλά το Fifa 98 και το Outlaws είναι από τα πρώτα που έπαιξα.To Outlaws ήταν το πρώτο σίγουρα και το Fifa 98 το πρώτο ποδοσφαιράκι σε ηλικία 12 χρόνων.


Τι βλακεία έγραψα...το topic δεν αναφέρεται στα PC games μόνο αν και αυτά που ανέφερα ήταν από τα πρώτα στο PC...ακόμα θυμάμαι την έκπληξη που ένιωσα όταν έμαθα πως ο χαρακτήρας μπορεί να κινείται στο Outlaws και ήταν open world. Αρχικά νόμιζα πως καθόταν ακίνητος, όμως τα πρώτα games ανάμεσα στα οποία και ποδοσφαιράκι τα έπαιξα στο Sega και το πρώτο ήταν Sonic.Επαιξα και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.Ενα από αυτά ήταν και Στρουμφάκια.Ημουν 10-11 χρονών τότε.

Εκτός από Sega που την απέκτησα σε ηλικία 10 χρονών, όταν ήμουν παιδί για κάποιο διάστημα είχα και gameboy αν θυμάμαι καλά.Πρέπει να έπαιζα tetris και παιχνίδι με αγώνες μοτοσυκλέτας.Εκείνη την εποχή ήταν ασπρόμαυρα στο gameboy και όχι έγχρωμα.Στο Sega ήταν έγχρωμα. Την κονσόλα την έχω ακόμα αλλά δεν έχω καλώδιο να την συνδέσω στην TV.


Υπήρχε παιχνίδι για στρουμφάκια στο PS2? :ohmy:


Σε κονσόλα της Sega το είχα αγοράσει.

Το πρώτο playstation που απέκτησα είναι το PS4.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification