Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

16 Jun 2022 00:43 #265032 by Nikos Georgopoulos
Χριστιάνα Θάνου: 10 χρόνια στο GameWorld - Best of
Η διασημότερη ελληνίδα gamer έκλεισε μια δεκαετία στην καλύτερη gaming παρέα!

Στο GameWorld είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Χριστιάνα Θάνου έκλεισε 10 χρόνια στο site!

Η Χριστιάνα ξεκίνησε το 2012 ως συντάκτρια και έξι μήνες μετά στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube και την ραδιοφωνική τότε εκπομπή Users, ενώ σήμερα αποτελεί την πιο γνωστή ελληνίδα gamer. Όπως μας έχετε πει πολλές αναγνώστριες, σας ενέπνευσε να ασχοληθείτε και εσείς με τα video games. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και το μακροβιότερο μέλος του GameWorld, δηλαδή το δεύτερο που έκλεισε δεκαετία, μετά από τον Μάνο (που ίδρυσε το site το 2005).

Τα 10 αυτά χρόνια πέρασαν αρκετά γρήγορα και ευχάριστα. Μαζί δημιουργήσαμε καινοτόμες gaming σειρές που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο κανάλι παγκοσμίως, όπως η σειρά Game Maniacs, το Battle με τις θρυλικές κόντρες και το Gaming Bar. Όλες οι σειρές μας συνεχίζουν μέχρι σήμερα, όταν υπάρχει ο ανάλογος χρόνος.Η Χριστιάνα ξεκίνησε να ασχολείται με games από πάρα πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από το 1997, αρχικά με NES και Amiga, λίγο καιρό αργότερα με PlayStation και με την νέα χιλιετία με PS2 και PC games. Μπήκε σε έναν δύσκολο χώρο, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των gaming συντακτών και gaming YouTubers είναι άντρες και κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Δούλεψε, στην πορεία άκουσε πολλά σχόλια γιατί ήταν η πρώτη Gaming YouTuber στην Ελλάδα, αλλά τελικά τα κατάφερε και φυσικά έσπασε πολλά taboo που υπήρχαν μέχρι τότε. Συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία του GameWorld στο YouTube. Ειδικά το Game Maniacs, η σειρά με την οποία μπήκαμε στα σπίτια των αναγνωστών του GameWorld, αλλά και πολλών YouTubers, είναι πλέον συνώνυμο με το όνομά της.

10 χρόνια και συνεχίζουμε. Θα υπηρετούμε το gaming για πολλές δεκαετίες ακόμη. Πάντα με εσάς, την καλύτερη gaming παρέα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification