Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα CMS Computers για να συνενοηθείς για την παραλαβή του δώρου (το γράφει στην ειδηση, υπαρχει και banner στα δεξιά του site). Μιας και μας το ζητήσατε (στον 1ο διαγωνισμό που κάναμε), πλέον τα δώρα σας τα στέλνουμε σπίτι με δική μας χρέωση.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Να σας θυμίσω ότι είναι πάντοτε σε εξέλιξη ο διαγωνισμός μας με δώρο hardware & software για το Xbox 360.
Συγκεκριμένα κληρώνουμε:
2 Xbox 360 universal media remotes
1 wireless controller light blue
1 play & charge kit
2 Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Η διαδικασία για να συμμετάσχετε είναι απλή. Στείλτε PM στον χρήστη GameWorld γράφοντας στο κείμενο του μηνύματος τα εξής απαραίτητα:
1)Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας
2)Τα δώρα για τα οποία ενδιαφέρεστε
3)Το αγαπημένο σας παιχνίδι στο Xbox 360
Η κλήρωση και η ανακοίνωση των τυχερών νικητών θα γίνει στις 30 Ιουνίου.
Καλή τύχη σε όλους.
(George M. Cohan)
Αρχίστε τα posts σας στο forum και ποιος ξέρει...μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα μπορούν να ανατραπούν έως τις 31 Αυγούστου 2008. Â
(George M. Cohan)
Παίδες να ενημερώσω όσους κέρδισαν (για να μην κάνουν τζάμπα βόλτες όπως εγώ), οτι τα παιχνίδια στο κατάστημα δεν είναι ακόμα διάθεσιμα. Ο υπεύθυνος εκεί μου είπε μετά τις 25 Αυγούστου
SA7\ wrote: Παίδες να ενημερώσω όσους κέρδισαν (για να μην κάνουν τζάμπα βόλτες όπως εγώ), οτι τα παιχνίδια στο κατάστημα δεν είναι ακόμα διάθεσιμα. Ο υπεύθυνος εκεί μου είπε μετά τις 25 Αυγούστου
Τώρα μου το λες;... Μόλις γύρισα απο εκεί και μένω και μακριά, και έφαγα και πύξιμο στην κίνηση!...