Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Mάνο, εγώ έστειλα πριν, δεν είδα όμως το όνομά μου στη λίστα σου και ξαναέστειλα. Θα μπορούσες σε παρακαλώ σύντομα να κάνεις ένα edit στη λίστα και να προσθέσεις και τα ονόματα των υπολοίπων που έγιναν δεκτοί;
Μάνο, έχω ένα πρόβλημα, πώς θα πάρω το δώρο χωρίς ταυτότητα; Δεν είμαι ενήλικας για να έχω Αν και δεν νωμίζω να έρθω να το παραλάβω μόνος, αλλά λέμε τωρα, σε περίπτοση που έρθω, τι γίνετε; (Λέμε τωρα... ααααν κερδίσω τίποτα
Nikolis\ wrote: Mάνο, εγώ έστειλα πριν, δεν είδα όμως το όνομά μου στη λίστα σου και ξαναέστειλα. Θα μπορούσες σε παρακαλώ σύντομα να κάνεις ένα edit στη λίστα και να προσθέσεις και τα ονόματα των υπολοίπων που έγιναν δεκτοί;
Τρισάθλιε Νικολή... Â Δε σου φτάνει το βιβλίο που είχες κερδίσει απο την εκπομπή μου θες και παιχνιδι?
Biltrax\ wrote: Μάνο, έχω ένα πρόβλημα, πώς θα πάρω το δώρο χωρίς ταυτότητα; Δεν είμαι ενήλικας για να έχω Αν και δεν νωμίζω να έρθω να το παραλάβω μόνος, αλλά λέμε τωρα, σε περίπτοση που έρθω, τι γίνετε; (Λέμε τωρα... ααααν κερδίσω τίποτα