Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

MotoGP 18

31 Mar 2018 15:50 #213878 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Οι Milestone και Dorna Sports ανακοίνωσαν το MotoGP 18, το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς Racing σειράς.

Η σειρά MotoGP επιστρέφει και φέτος με το νέο video game να αναπτύσσεται Unreal Engine και να αποτελεί τον πιο προηγμένο τεχνολογικά τίτλο της μέχρι σήμερα. Με βελτιωμένα γραφικά, ρεαλιστικά οπτικά εφέ και ανανεωμένο gameplay, φέρνει την εμπειρία των αγωνιστικών μηχανών και πάλι κοντά στους fans.

Ο Managing Director της Dorna Sports, Pau Serracanta δήλωσε: “Είμαι υπερβολικά περήφανοι που ανακοινώνουμε το νέο MotoGP 18 της Milestone, όχι μόνο λόγω τον απίθανων χαρακτηριστικών του και των βελτιώσεων που προήλθαν από την Unreal Engine, αλλά και επειδή θα μεταφέρει τους gamers στην νέα φάση του eSport πρωταθλήματος”.
Το νέο MotoGP 18 περιλαμβάνει:
- Την επίσημη 2018 MotoGP season με όλους τους αθλητές, τα επίσημα ρόστερ των MotoGP, Moto 2, Moto 3 και Red Bull MotoGP και Rookies Cup και 19 πραγματικές πίστες.
- Πιστή μεταφορά των οδηγών, των πιστών, των οχημάτων χάρη στο Drone Scanning System και την τεχνολογία 3D Scanning με νέα interactive tutorials.
- Αποκλειστικά, βελτιωμένα χαρακτηριστικά για να κάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού πιο πραγματική, με νέα cutscenes, spectator mode και νέα interactive tutorials.
- Νέο scalable system και management system.
- Νέο career mode για να σκαρφαλώσετε από το Red Bull MotoGP μέχρι και το MotoGP, εμπεριέχοντας το λεγόμενο bike development setup που βελτιώνει την επίδοση της μηχανής σας.

Το MotoGP 18 θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Apr 2018 14:04 #214730 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι πίστες θα καταγράφονται με απόλυτη ακρίβεια

Η Milestone κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει την δουλειά που έχει γίνει στην καταγραφή των πιστών στο MotoGP 18.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκαν drones και μέσω της φωτογραμμετρίας, οι πίστες έχουν καταγραφεί με ακρίβεια ούτως ώστε να αποτυπωθούν αυτούσιες μέσα στο παιχνίδι. Όπως θα δείτε από το βίντεο, οι ομοιότητες είναι εκπληκτικές, τόσο στο οδόστρωμα, όσο και στα κτίρια.


Τα 3D scanners της Milestone μέτρησαν ακόμα και το φως του περιβάλλοντος με 360.000 laser points ανά δευτερόλεπτο και ακρίβεια 6 χιλιοστών ανά 10 μέτρα και εύρος 60 μέτρων. Κυριολεκτικά από τις πίστες δεν ξέφυγε...ούτε μέτρο. Παράλληλα, η Milestone συνεργάστηκε και με επαγγελματίες οδηγούς για το motion capturing των προσώπων τους.

Το MotoGP 18 θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jun 2018 18:09 - 17 Jun 2018 20:06 #215498 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το gameplay video μας για το MotoGP.



Απόλυτα ρεαλιστικό και απίστευτα δύσκολο. Ακόμα και σε τέρμα απλή δυσκολία θέλει προσοχή στις στροφές, όπως και αν ξεφεύγετε από το οδόστρωμα. Οι ταχύτητες και οι συγκρούσεις είναι απόλυτα ρεαλιστικές και οι πίστες ακριβέστατες χάρις στο drone scanning.

Αναρωτιέμαι αν ο Γιάννης κατάφερε να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα και με τι A.I.. Εγώ πάντως με 40% A.I. ζορίστηκα πολύ όπως θα δείτε και στο βίντεο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2018 20:39 #215512 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Διαβάστε το review του MotoGP 18.
Η νεότερη έκδοση της σειράς MotoGP παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη στον οπτικό της τομέα. Παρόλα αυτά, η πρόοδος που σημείωσε στους άλλους τομείς ήταν σαφέστατα μικρότερη από αυτόν των γραφικών. Μπορεί να διαθέτει ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό gameplay, ωστόσο στο σύνολό του αποτελεί ίσως την πληρέστερη εμπειρία Racing με μοτοσικλέτες.

Η Milestone κάνει πολύ μικρά βήματα στο δρόμο για την βελτίωσή του. Το MotoGP 18 διαθέτει μπόλικα modes για να ευχαριστηθείτε και ένα πολύ πλούσιο career που σας βοηθά να ζήσετε μία εξαιρετική εμπειρία ενός επαγγελματία μοτοσικλετιστή του MotoGP. Σίγουρα συνίσταται για τους fans του είδους, ωστόσο θα χρειαστείτε χρόνο για να εναρμονιστείτε και να εξοικειωθείτε με τον χειρισμό του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.