Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Donkey Kong (1981)

12 Apr 2023 10:25 #270625 by Nikos Georgopoulos
Μουσείο στην Αμερική θα φτιάξει ένα Donkey Kong Arcade 6 μέτρων, το μεγαλύτερο στον κόσμο




Με άδεια από την Nintendo.

Το The Strong Museum, ένα μουσείο με video games στην Αμερική, ετοιμάζεται να φτιάξει ένα τεράστιο μηχάνημα Arcade ύψους 6 μέτρων, το μεγαλύτερο στον κόσμο, στο οποίο οι επισκέπτες του μουσείου θα μπορούν να παίξουν Donkey Kong.

Το Arcade αυτό αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, αφού μέχρι τώρα γνωρίζουμε σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ότι το μεγαλύτερο Arcade έχει ύψος 4,8 μέτρα, αφορά το Tetris και έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Madlab. Αν όσοι το παίζουν τρομάζουν με τα τουβλάκια Tetris, φανταστείτε πόσο θα τρομάξουν με το παρακάτω Arcade όταν θα δουν έναν τεράστιο Donkey Kong να τους πετάει βαρέλια!


As part of our June 30 expansion, The Strong will create the world’s largest, playable Donkey Kong arcade game. The game will stand nearly 20-feet tall and will be available for guests to play! Thank you @NintendoAmerica for providing input on the project. #DonkeyKong #Arcade pic.twitter.com/xQhsRVvCib

— The Strong Museum (@museumofplay) April 10, 2023

Το μουσείο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ο Jon-Paul Dyson, εκπρόσωπος του μουσείου, δήλωσε: "Το Donkey Kong είναι ένας τεράστιος τίτλους στην gaming βιομηχανία, τόσο σε μέγεθος χαρακτήρα, όσο και όσον αφορά την εμβληματική ιστορία του παιχνιδιού. Έτσι, το Arcade αυτό προσφέρεται τέλεια σε αυτή την ιδιότροπη εγκατάσταση."

Το μουσείο θα επεκταθεί κατά 8.360 τετραγωνικά μέτρα και θα εστιάσει στην ιστορία των video games. To Arcade του Donkey Kong που θα μπει θα είναι κατά 370% μεγαλύτερο από το αρχικό που είχε κατασκευάσει η Nintendo το 1981 και θα φτιαχτεί από αλουμίνιο με ξύλο MDF. Για να το χειριστούν οι gamers θα πρέπει να ανέβθουν σε βάθρο, ενώ ο μοχλός και τα κουμπιά θα έχουν το κλασικό μέγεθος. Η motherboard του Arcade θα είναι αυτή του αρχικού Arcade που είχε φτιάξει η Nintendo, ώστε οι παίκτες στο μουσείο να ζήσουν την αυθεντική εμπειρία.

Το μουσείο έχει επίσης και το World Video Game Hall of Fame. Οι φετινοί φιναλίστ είναι τα Age of Empires, Angry Birds, Barbie Fashion Designer, Call of Duty 4: Modern Warfare, Computer Space, FIFA International Soccer, GoldenEye 007, The Last of Us, NBA 2K, Quake, Wii Sports και Wizardry. Ο φετινός νικητής θα ανακοινωθεί στις 4 Μαϊου.

Το Arcade θα είναι έτοιμο στις 30 Ιουνίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.