Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

SNES Classic Mini

10 Aug 2022 10:27 #265982 by Nikos Georgopoulos
Κρυφή επιλογή για 2 παίκτες αποκαλύφθηκε στο Super Punch-Out!! μετά από 28 χρόνια




Λειτουργεί και στα ports για Switch και SNES Mini.

Σπουδαία νέα για όσους αγαπούν τα μυστήρια που σχετίζονται με τα video games καθώς 28 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του στο SNES, το Super Punch-Out!! Υποστηρίζει πλέον 2 παίκτες.

Όπως εξηγεί στο Twitter ο χρήστης Unlisted Cheats, που εξειδικεύεται στο χώρο των μυστηρίων γύρω από τα video games: “Η αποκάλυψη έγινε όταν κάναμε κάποιες ενέργειες που μας ζητήθηκαν πάνω στο Super Punch-Out!!. Ανακαλύψαμε δύο επιπλέον cheat codes μαζί με το sound test και τα Ιαπωνικά cheats που γνωρίζαμε προηγουμένως.”


While doing some request work, casually found some new cheats in Super Punch-out for SNES. All secret codes in this game uses two-button combinations. Two of them are known: Sound test and Japanese name input. But there are two more. -> pic.twitter.com/ak9xh3fZsc

— Unlisted Cheats (@new_cheats_news) August 8, 2022

Το πρώτο cheat ξεκλειδώνει ένα stage select που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε μαχητή θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των Special Recruit Fighters. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτή την οθόνη από το title screen πατώντας πρώταY και R ταυτόχρονα στο controller 2 και μετά A ή Start στο controller 1.



Όταν επιλέξετε τον χαρακτήρα σας, πηγαίνετε στο details page τους και πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα B και Y στο controller 2 και A ή Start στο controller 1. Αυτό επιτρέπει σε έναν δεύτερο παίκτη να ελέγξει τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας το δεύτερο τηλεχειριστήριο. Το cheat λειτουργεί με τα port του Super Punch-Out στο Nintendo Switch Online και στο SNES Mini.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification