Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Publisher Layoffs

17 Jun 2024 20:14 #276280 by Αγγελίνα Σαγανά
Οι περικοπές θα επηρεάσουν πάνω από 205 εργαζόμενους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2024 10:13 #276285 by Nikos Georgopoulos
H Sumo Group απέλυσε πάνω από 200 εργαζόμενους
Το 15% του προσωπικού της.

Κατά τη διάρκεια του φετινού Summer Game Fest, η Sumo Group παρουσίασε διάφορα games, ανάμεσά τους τα Critter Cafe, Deathsprint 66, Still Wakes The Deep, A Little To The Left και Parcel Corps. Μία ημέρα αφ’ ότου τελείωσε το SGF, το studio ανακοίνωσε ότι θα απολύσει το 15% του προσωπικού.

Σύμφωνα με το Gamespot , το studio είπε ότι το να αναδιαμορφώσουν ‘’εργασίες στην επιχείρηση για να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις ανερχόμενες προκλήσεις που αναμένονται τους επόμενους μήνες είναι ένα μονοπάτι που πρέπει τώρα να ακολουθήσουμε για να βεβαιωθούμε πως η ασφάλεια της επιχείρησης προχωράει ανοδικά’’.Το post συνεχίζει εξηγώντας πως η αναδιαμόρφωση των εργασιών ‘’δυστυχώς θα περιλαμβάνει μείωση του αριθμού των εργαζομένων που μπορεί να στηρίξει η επιχείρηση. Κάθε εναλλακτική λύση για να μειωθεί ο αντίκτυπος αυτός στους ανθρώπους έχει ληφθεί υπ’ όψιν, αλλά δυστυχώς η διαδικασία της αναπροσαρμογής θα επηρεάσει το 15% του προσωπικού στα Group του Καναδά, Ηνωμένου Βασιλείου, Τσέχικης Δημοκρατίας και Ινδίας’’.

Η Sumo Group αυτή τη στιγμή απασχολεί 1790 εργαζόμενους άρα το 15% αντιστοιχεί σε πάνω από 250 άτομα. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως στη Tencent ανήκει επίσης η Sumo Group. Νωρίτερα αυτό το έτος, η Riot Games, που ανήκει στην ίδια εταιρεία, απέλυσε 530 άτομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification