• Ειδήσεις
  • FPS
  • Παίκτης του Call of Duty: Warzone κυνηγάει τους cheaters μέσα στα γραφικά

Παίκτης του Call of Duty: Warzone κυνηγάει τους cheaters μέσα στα γραφικά

NewHot
Παίκτης του Call of Duty: Warzone κυνηγάει τους cheaters μέσα στα γραφικά

Παίκτης του Call of Duty: Warzone κυνηγάει τους cheaters μέσα στα γραφικά

Το βίντεο του JuuliusCaesar69 έχει ήδη πάνω από 22 χιλιάδες upvotes.

Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε αναφορά στο glitch το οποίο εμφανίστηκε στον νέο χάρτη του Call of Duty: Warzone το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να μπουν κάτω από τα γραφικά. Ένας παίκτης του Call of Duty: Warzone, αποφάσισε να πάρει ρόλο τιμωρού και μπήκε κάτω από τα γραφικά για να κυνηγήσει τους κρυμμένους cheaters.

Η ύπαρξη του εν λόγω glitch, το οποίο είναι εύκολο να χρησιμοποιήσει κανείς, σημαίνει ότι σε μερικές περιπτώσεις οι παίκτες σκοτώνονται από cheaters τους οποίους δεν μπορούν ούτε να τους εντοπίσουν. Το glitch γίνεται με την χρήση ενός οχήματος, το οποίο οι παίκτες παρκάρουν σε συγκεκριμένα σημεία και με την είσοδο και έξοδό τους από το όχημα μεταφέρονται κάτω από τα γραφικά του χάρτη. Ένας Redditor εντόπισε ένα ύποπτα παρκαρισμένο όχημα και αποφάσισε να δράσει άμεσα. Ο JuuliusCaesar69 χρησιμοποίησε το όχημα για να μπει κάτω από τα γραφικά ώστε να κυνηγήσει δύο cheaters και να τους εξολοθρεύσει ενώ μετά χρησιμοποίησε το όχημα για να επιστρέψει στα όρια του χάρτη.

O JuuliusCaesar69 δήλωσε: "Χαχα δεν θα πω ψέματα, ένιωσα τέλεια. Όταν είδα το όχημα να πηγαίνει προς τα εκεί, ήξερα τι συμβαίνει. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω."

Το βίντεο του JuuliusCaesar69 έχει ήδη πάνω από 22 χιλιάδες likes στο Reddit και έχει εμπνεύσει ακόμα περισσότερους παίκτες να δράσουν. Ένας άλλος Redditor γράφει: "Μόλις έκανα το ίδιο, Ευχαριστώ!"

O JuuliusCaesar69 απάντησε: "Εγώ ευχαριστώ που βοηθάς να εξαφανίσουμε τους αρουραίους."

Αρκετοί ακόμα redditors μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους cheaters σε μάχη. Αν δείτε όχημα παρκαρισμένο ύποπτα, μπορείτε για παράδειγμα να το ανατινάξετε εγκλωβίζοντας τους cheaters κάτω από τον χάρτη.

Η Raven Software έχει πάρει θέση για το ζήτημα, δηλώνοντας ότι εξετάζει τα τρωτά σημεία του χάρτη ετοιμάζοντας ένα fix για το εν λόγω glitch.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το exploit το οποίο επιτρέπει στους cheaters να μπαίνουν μέσα στα γραφικά και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Ανταλλάξτε IDs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 16) 04/05/2021 01:41
Θα μπορούσαν βέβαια να κάτσουν και να φτιάξουν ένα σύστημα ασφαλείας της προκοπής.
Notification