Μόνιμες Στήλες eSports Η Square Enix θέλει να επενδύσει σε συνδρομητικές υπηρεσίες και στα eSports

Η Square Enix θέλει να επενδύσει σε συνδρομητικές υπηρεσίες και στα eSports

Monday, 29 Jun 2020  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/64/e9/ed/final-fantasy-square-enix-esports-95-1593456753.jpg
 

Η Square Enix θέλει να επενδύσει σε συνδρομητικές υπηρεσίες και στα eSports

Αναζητά Brand Manager μέσω αγγελίας.

Σύμφωνα με μια νέα αγγελία εργασίας, η Square Enix μπορεί να επενδύσει στο συνδρομητικό gaming και στα eSports.

Η αγγελία αυτή ζητάει Brand Manager για τα γραφεία της Square Enix στο Λονδίνο. Ο Brand Manager θα πρέπει να αναλάβει καθήκοντα ενός νέου τμήματος "Games as a Service" και να έχει "προϋπηρεσία τόσο στον συγκεκριμένο τομέα (σ.σ. δηλαδή των συνδρομητικών υπηρεσιών), όσο και στα eSports, έχοντας δουλέψει σε τμήματα development, marketing και επικοινωνίας, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει στρατηγικές απόκτησης νέων χρηστών, διατήρησης των χρηστών αυτών στην πλατφόρμα, αλλά και στρατηγικές δημιουργίας καμπάνιας για monetization", όπως αναφέρει η αγγελία χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το κομμάτι των eSports, ο υποψήφιος θα πρέπει "Να δημιουργήσει την καλύτερη πρακτική σχεδιασμού για την προρώθηση των φιλοδοξιών που έχει η εταιρεία για τα eSports για τα games της και να προσεγγίσει το community ώστε να προσελκύσει eSports gamers κάθε είδους κι έτσι να αναπτύξει το συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας. Τέλος, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή σε επιτυχίες στον τομέα των eSports και βαθιά κατανόηση αυτού του τομέα στο games industry". 

Επιπλέον, η Square Enix δημοσίευσε μια αγγελία εργασίας πριν από τρεις εβδομάδες, ζητώντας έναν Senior GaaS Manager. Η αγγελία αυτή συνδέεται με ένα παιχνίδι που διεξάγεται στην Άγρια Δύση.

Η Square Enix ετοιμάζει επίσης νέα games, ορισμένα εκ των οποίων σκοπεύει να τα αποκαλύψει μέσα στο καλοκαίρι. Συζητήστε για την Square Enix στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification