Μόνιμες Στήλες eSports Μάθημα eSports στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ

Μάθημα eSports στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ

Tuesday, 11 Jul 2017  | in eSports | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (3 σχόλια)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d7/03/aa/leicester-university-65-1499774973.jpg
 

Μάθημα eSports στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ

Διδασκαλια του επιχειρηματικού μοντέλου σε συνεργασια με το ESL.

Το Πανεπιστήμιο του Leicester στην Αγγλία διαθέτει μια σειρά μαθημάτων, σχεδιασμένα για να διδάξουν στους φοιτητές την επιχείρηση των eSports. Τα μαθήματα είναι σύμφωνα με το πανεπιστήμιο τα πρώτα του είδους τους και στοχεύουν στην ανάλυση δεδομένων και πληροφοριών από ειδικούς στα eSports. Στόχος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθειά τους για επαγγελματική αποκατάσταση στην ολοένα αυξανόμενη βιομηχανία των eSports.

Ο Jeremy Levesley, καθηγητής εφαρμοσμένων μαθηματικών στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Leicester, ο οποίος καθοδηγεί την ανάπτυξη των μαθημάτων, δήλωσε: "Οι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα παίζοντας, τώρα πιο πολύ από ποτέ. Η ανάπτυξη της χρήσης των games σαν ενδιάμεσο για την μάθηση είναι ζωτικής σημασίας. Τα eSports είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της διαδικασίας, καθώς γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στον κόσμο. Ελπίζω ότι οι φοιτητές θα αποκτήσουν εμπορική γνώση του επιχειρηματικού μοντέλου των eSports, το οποίο είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της gaming οικονομίας".

Το πανεπιστήμιο συνεργάζεται με την εταιρεία eSports ESL για την δημιουργία των μαθημάτων. Ο James Dean, διευθύνων σύμβουλος της ESL UK, δήλωσε: "Καθώς η βιομηχανία των eSports μεγαλώνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα το οποίο θα είναι βιώσιμο για το μέλλον. Βασική συνιστώσα είναι η εκπαίδευση και η προσέλκυση ταλέντων για τους διάφορους ρόλους που παρέχει η βιομηχανία των eSports. Τα μαθήματα που παραδίδονται στο πανεπιστήμιο του Leicester είναι συναρπαστικά για τους φοιτητές που θέλουν να μπουν στην βιομηχανία των eSports και χαιρόμαστε πολύ να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια".

Τα eSports μαθήματα είναι τμήμα του μεταπτυχιακού προγράμματος πάνω στην ανάλυση δεδομένων επιχειρηματικών πληροφοριών του Πανεπιστημίου του Leicester.

Διαβάστε επίσης για τα eSports στους Ασιατικούς Αγώνες. Εσάς πως σας φαίνεται η ιδέα μαθημάτων με βάση τα eSports; Πείτε μας τις απόψεις σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 22) 11/07/2017 15:29
I don't get it. Κάπου το έχασα με το τι ακριβώς προσπαθεί να διδάξει; Επιχειρηματικότ ητα των esports; Δηλαδή να βλέπεις ευκαιρίες για το πως να αναλαμβάνεις venues ώστε να διεξάγεις events; Οικονομικές δραστηριότητες; Να σε κάνουν pro gamer; Τι ακριβώς;
#2 Phobos (Level 22) 11/07/2017 16:08
Quoting TheReaper:
I don't get it. Κάπου το έχασα με το τι ακριβώς προσπαθεί να διδάξει; Επιχειρηματικότητα των esports; Δηλαδή να βλέπεις ευκαιρίες για το πως να αναλαμβάνεις venues ώστε να διεξάγεις events; Οικονομικές δραστηριότητες; Να σε κάνουν pro gamer; Τι ακριβώς;


Διδάσκουν το πως λειτουργεί η οικονομία και το επιχειρηματικό μοντέλο των eSports και πως μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα. Δεν έχουν μάθημα σε συγκεκριμένα games.
#3 ashbringer (Level 25) 12/07/2017 08:49
Μια πολύ σωστή κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.Τα e-sports αναπτύσσονται ραγδαία και η εμπορική γνώση του επιχειρηματικού μοντέλου των e-sports είναι πολύ σημαντική.
Notification