Μόνιμες Στήλες eSports Ο David Beckham έγινε ιδιοκτήτης στην ομάδα eSports Guild

Ο David Beckham έγινε ιδιοκτήτης στην ομάδα eSports Guild

Thursday, 25 Jun 2020  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/7c/90/david-beckham-paris-saint-germain-98-1593115706.jpg
 

Ο David Beckham έγινε ιδιοκτήτης στην ομάδα eSports Guild

Θα ασχοληθεί με Fortnite, FIFA και Rocket League.

Ο David Beckham είναι πλέον για πρώτη φορά συνιδιοκτήτης της ομάδας Guild Esports (ή σκέτο "Guild"), η οποία έχει ως έδρα της το Λονδίνο.

O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Αγγλίας και γνωστός για τις εκτελέσεις στημένων φάσεων όλων των εποχών, επένδυσε στην Guild, η οποία στοχεύει στο να προπονήσει παίκτες με το μοντέλο που ακολουθούν οι ακαδημίες ποδοσφαίρο, έχοντας ως στόχο να φτιάξει ταλέντα eSports. Ο Beckham έχει ως συνιδιοκτήτη τον Carleton Curtis, ο οποίος έχει επενδύσει και στα Overwatch League και Call of Duty League.

Η ομάδα θα ξεκινήσει το ντεμπούτο της φέτος το φθινόπωρο και θα συμμετάσχει στα τουρνουά eSports των Rocket League, FIFA και Fortnite. Ο Beckham έχει επίσης στην ιδιοκτησία του την Inter Miami CF στο MLS και γενικά έχει πάθος με το να βρίσκει νέα ταλέντα. Τώρα κάνει για πρώτη φορά την είσοδό του στα eSports.

Θυμίζουμε ότι ο Beckham έχει επενδύσει τα χρήματά του και σε εταιρείες εκτός αθλημάτων, όπως για παράδειγμα εταιρεία οπτικών, μάρκα ουίσκι και εταιρεία παραγωγής που βγάζει στον αέρα εκπομπή μαγειρικής.

Διαβάστε για τον επίσημο αγώνα FIFA σε τουρνουά eSports που κρίθηκε με πέτρα-ψαλίδι-χαρτί και συζητήστε για τα eSports στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification