Μόνιμες Στήλες eSports Ο Blitzchung υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα eSports Tempo Storm

Ο Blitzchung υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα eSports Tempo Storm

Tuesday, 05 Nov 2019  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f2/ec/3d/blitzchung-tempo-storm-83-1572983887.jpg
 

Ο Blitzchung υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα eSports Tempo Storm

Θα παίξει όταν θα λήξει το εξάμηνο ban.

 

Ο Blitzchung, ο οποίος δέχθηκε εξάμηνη ποινή αποκλεισμού από την Blizzard στα τουρνουά Hearthstone γιατί πανηγύρισε δημόσια υπέρ της ελευθερίας του Χονγκ Κονγκ, δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από την ομάδα Tempo Storm, την οποία και αποδέχτηκε.

Ωστόσο, θα μπορεί να παίξει στην ομάδα Tempo Storm όταν θα λήξει το εξάμηνο ban του από την Blizzard. Ο Andrey Yanyuk, διευθύνων σύμβουλος της Tempo Storm, δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι πάνω απ' όλα πρέπει να υποστηρίζουμε τους παίκτες και να τους ενθαρρύνουμε  για να μιλούν για τα πράγματα για τα οποία έχουν το μεγαλύτερο πάθος. Δίνουμε αξία στον χαρακτήρα και την ακεραιότητα τωνν παικτών, όσο και στις θέσεις που κατακτούν στα τουρνουά. Ο Blitzchung έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο και μια ισχυρή προσωπικότητα και πολύ ενθουσιασμό, για το Hearthstone αλλά και το community. Αντικατοπτρίζει ότι πρεσβεύει η Tempo και τον καλωσορίζουμε ως ambassador της ομάδας μας".

Ο Blitzchung δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε αγώνες Hearthstone για έξι μήνες, μέχρι δηλαδή να λήξε ιη ποινή του από την Blizzard. Θα συνεχίσει ωστόσο τα livestreams και θα προπονείται διαρκώς με την νέα του ομάδα. Ο ίδιος δήλωσε ότι ενώ σκεπτόταν αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στο Hearsthstone,  εφόσον δεν έχει φτάσει τους επαγγελματικούς στόχους του ακόμη, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και όταν θα γίνει ban πλέον και επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα για τις διαμαρτυρίες για τα Hearthstone bans και για το ban της Blizzard στον Blitzchung.

Συζητήστε για το περιστατικό σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification