Μόνιμες Στήλες eSports Overwatch League: Η πρώτη γυναίκα coach σε ομάδα eSports

Overwatch League: Η πρώτη γυναίκα coach σε ομάδα eSports

Monday, 24 Sep 2018  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/e0/ff/avalla-37-1537825074.jpg
 

Overwatch League: Η πρώτη γυναίκα coach σε ομάδα eSports

Στην Washington DC.

 

Η ομάδα Overwatch Washington DC προσέλαβε μία γυναίκα coach και έναν αναλυτή.

Η νέα προπονήτρια της ομάδας είναι η Molly Kim (Avalla), η οποία μέχρι πρότινος προπονούσε τους Meta Bellum. Ο αναλυτής είναι ο Mikael Skjønhaug. Η Avalla είναι η πρώτη γυναίκα coach στο Overwatch League. Είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες Overwatch (στους top 100 της Νοτίου Κορέας).

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Overwatch League δεν έχει σχεδόν καθόλου γυναίκες παίκτριες, παρά μόνο μία γυναίκα, την Kim Se-yeon (Geguri) των Shanghai Dragons.

Η μεταγραφική περίοδος του Overwatch League βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν κλείσει το ρόστερ των 8 παικτών τους μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμη την φιγούρα D. Va από το Overwatch αλλά και τις φιγούρες των Hanzo και Reaper. Συζητήστε για το Overwatch στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 25/09/2018 18:48
Καιρός ήτανε αν και το περίμενα να κάνει την εμφάνιση της στο LoL
Notification