Μόνιμες Στήλες eSports Οι οπαδοί της Young Boys έριξαν χειριστήρια στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για το τμήμα eSports

Οι οπαδοί της Young Boys έριξαν χειριστήρια στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για το τμήμα eSports

Monday, 24 Sep 2018  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/a0/fb/young-boys-e-sports-70-1537811056.jpg
 

Οι οπαδοί της Young Boys έριξαν χειριστήρια στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για το τμήμα eSports

Ο αγώνας διεκόπη.

Στην Ελβετία, οι οπαδοί "Ultras" της Young Boys, έριξαν μπάλες του τένις και χειριστήρια στο γήπεδο Stade de Suisse στο 15ο λεπτό του αγώνα της με την Βασιλεία την Κυριακή, κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το ματς.

Οι οπαδοί της ομάδας ανήρτησαν επίσης ένα μεγάλο πανό με το σήμα "Pause" για να διαμαρτυρηθούν για τα eSports. Ακόμα και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας συμμετείχαν στη δράση. Το μήνυμα ήταν σαφές: Ότι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των δύο ομάδων δεν θέλουν τα eSports.

Πολλοί ποδοσφαιρικές ομάδες ιδρύουν τμήματα eSports επενδύοντας σε pro αθλητές σε διάφορα games. Η Βασιλία έχει ομάδα eSports για το Fifa. Το πρόβλημα των συγκεκριμένων οπαδών είναι ότι δεν θέλουν οι ομάδες τους να επενδύουν στα eSports παρά μόνο στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Προφανώς θα τους ενόχλησαν τα...ελάχιστα χιλιάδες ευρώ επένδυσης, τα οποία ποσά είναι πραγματικά πενιχρά απέναντι σε αυτά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τελικά οι Young Boys δεν αποσυντονίστηκαν αφού νίκησαν την Βασιλεία με 7-1. Μάλλον περισσότερο τρομοκρατήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο και συζητήστε περισσότερα για τα eSports σε αυτό το forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 25/09/2018 00:08
Ναι μωρέ γιατι τα e-sports φταίνε για την κατάντια του ποδοσφαίρου, όχι οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια.
Notification