Μόνιμες Στήλες eSports Οι οπαδοί της Young Boys έριξαν χειριστήρια στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για το τμήμα eSports

Οι οπαδοί της Young Boys έριξαν χειριστήρια στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για το τμήμα eSports

Monday, 24 Sep 2018  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/a0/fb/young-boys-e-sports-70-1537811056.jpg
 

Οι οπαδοί της Young Boys έριξαν χειριστήρια στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν για το τμήμα eSports

Ο αγώνας διεκόπη.

Στην Ελβετία, οι οπαδοί "Ultras" της Young Boys, έριξαν μπάλες του τένις και χειριστήρια στο γήπεδο Stade de Suisse στο 15ο λεπτό του αγώνα της με την Βασιλεία την Κυριακή, κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το ματς.

Οι οπαδοί της ομάδας ανήρτησαν επίσης ένα μεγάλο πανό με το σήμα "Pause" για να διαμαρτυρηθούν για τα eSports. Ακόμα και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας συμμετείχαν στη δράση. Το μήνυμα ήταν σαφές: Ότι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των δύο ομάδων δεν θέλουν τα eSports.

Πολλοί ποδοσφαιρικές ομάδες ιδρύουν τμήματα eSports επενδύοντας σε pro αθλητές σε διάφορα games. Η Βασιλία έχει ομάδα eSports για το Fifa. Το πρόβλημα των συγκεκριμένων οπαδών είναι ότι δεν θέλουν οι ομάδες τους να επενδύουν στα eSports παρά μόνο στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Προφανώς θα τους ενόχλησαν τα...ελάχιστα χιλιάδες ευρώ επένδυσης, τα οποία ποσά είναι πραγματικά πενιχρά απέναντι σε αυτά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τελικά οι Young Boys δεν αποσυντονίστηκαν αφού νίκησαν την Βασιλεία με 7-1. Μάλλον περισσότερο τρομοκρατήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο και συζητήστε περισσότερα για τα eSports σε αυτό το forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 18) 25/09/2018 00:08
Ναι μωρέ γιατι τα e-sports φταίνε για την κατάντια του ποδοσφαίρου, όχι οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια.
Notification