Μόνιμες Στήλες eSports Ομάδα eSports από τον Fernando Alonso και την Logitech

Ομάδα eSports από τον Fernando Alonso και την Logitech

Saturday, 25 Nov 2017  | in eSports | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/4a/61/fernando-alonso-esports-team-logitech-f1-racing-g2-72-1511634148.jpg
 

Ομάδα eSports από τον Fernando Alonso και την Logitech

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 μπαίνει στο gaming δημιουργώντας την F1 Racing G2.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Fernando Alonso δημιουργεί την δική του ομάδα eSports.

Ο 36χρονος Ισπανός οδηγός αγώνων θα συνεργαστεί με την Logitech για την πρώτη ομάδα eSports που δημιουργείται από πιλότο της Formula 1. Η Logitech θα παρέχει το software και το hardware σε όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ συνεργασία θα υπάρχει και με τον οργανισμό eSports G2. Η F1 Racing G2 (όπως θα ονομάζεται η ομάδα) θα αγωνιστεί σε πρωταθλήματα που αφορούν την Formula 1.

Η Logitech και η G2 είχαν κάνει πρόταση στον Alonso τους προηγούμενους μήνες και όπως αναφέρει ο ίδιος, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να εισέλθει στα eSports. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δήλωσε σχετικά: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα ανακαλύψω τον κόσμο των eSports. Πιστεύω ότι τα eSports σε άλλα genres έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία, αλλά στα Racing βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Θεωρώ πως ο χώρος έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ έναν από τους πρώτους που επενδύουν επάνω στα Racing eSports και πιστεύω ότι θα ζήσουμε ωραίες στιγμές”.

Η ομάδα του Alonso θα λάβει μέρος σε πρωταθλήματα τόσο στο επίσημο Formula 1 game, όσο και στο rFactor και σε άλλα Racing simulators. Μάλιστα, οι fans του είδους θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τόσο ενάντια στην F1 Racing G2, όσο και μαζί με τον ίδιο τον Fernando Alonso. Με την σειρά του ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της F1 Sean Bratches ανέφερε ότι η δημιουργία ομάδας eSports από τον Alonso θα βελτιώσει το προφίλ του πρωταθλήματης της Φόρμουλα 1 και θα φέρει σε αυτή περισσότερους fans νεαρής ηλικίας.

Διαβάστε επίσης για το τουρνουά eSports Racing για γυναίκες και για τα τμήματα eSports του Παναθηναϊκού και του Άρη. Συζητήστε για την ομάδα του Fernando Alonso στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/11/2017 09:50
Καλή του επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα.Ένας απο τους πιο κορυφαίους οδηγούς της F1 που η ιστορία του συνδέεται άμεσα με παλιούς θρύλους μπαίνει στα e-sports .Ελπίζω να τα πάει παραπάνω απο καλά.
Notification