Ο σωστός o Gamer

Thursday, 20 Jul 2017  | in Αφιερώματα | Γράφτηκε από τον Χρήστος Λουκόπουλος    | (7 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/ec/76/real20gamers-86-1500541161.jpg
 

Ο σωστός o Gamer

15 κανόνες του σωστού gamer.

Από την προηγούμενη Πέμπτη και κάθε Πέμπτη ανεβάζουμε τα καλύτερα Blog posts σας που γράφετε οι αναγνώστες του GameWorld στο Community/Blogs. Σήμερα σας έχουμε ένα πιο χαλαρό δημοσίευμα από την ατάκα-φράση που χρησιμοποιούμε κατά καιρούς στο GameWorld με τίτλο "Ο σωστός ο gamer”. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι λόγω upgrade του site οι δημοσιεύσεις στα Blogs μας είναι προσωρινά ανενεργές (υπάρχει πρόβλημα στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής EasyBlog). Θα ενημερωθείτε σε ξεχωριστό άρθρο για την επαναφορά τους.

Ο σωστός ο gamer

1) Ο σωστός gamer δεν πάει στην τουαλέτα αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη. Εννοείται πως όταν φτάσει η στιγμή περιμένει πρώτα να αδειάσει η τουαλέτα και μετά περιμένει άλλα 5….10…οκ 15 λεπτά για να σιγουρευτεί πως δεν θέλει να μπει κανένας άλλος. Τότε το παίρνει απόφαση και μπαίνει.

2) Ο σωστός gamer ξέρει πως χρησιμοποιεί έξυπνα τα λεφτά του όταν αγοράζει κάτι που έχει σχέση με παιχνίδια πχ. ποντίκια, controllers κλπ.

3) Ο σωστός gamer ποτέ δεν παραδέχεται πως έχασε από κάποιον γιατί αυτός ήταν καλύτερος. Αντιθέτως τον αποκαλεί noob, camper, τυχερό κλπ. Μετά όταν παίρνει paybackτου “το ρίχνει” μέχρι να γίνει το αντίστοιχο από την αντίπαλη πλευρά.

4) Ο σωστός gamer δεν απαντάει στα μηνύματά του σε κανέναν όσο παίζει online. Περιμένει πρώτα να τελειώσει ο αγώνας και μετά άμα το θυμηθεί και δεν έχει να κάνει κάτι ενδιάμεσα (πχ. Να φτιάξει ένα class αν παίζει Call of Duty) ίσως κοιτάξει τα μηνύματα.

5) Ο σωστός gamer δεν σταματάει το παιχνίδι για να πάει για φαγητό εκτός βέβαια αν είναι μεγάλη ανάγκη ή ποιο συχνά αν τον πρήξει η μητέρα του ή η σύζυγός του.

6) Ο σωστός gamer δεν έχει ποτέ αρκετά παιχνίδια ωστέ να μην πρέπει να  αγοράσει ή να κατεβάσει άλλα. Πάντα κάτι του λείπει και πάντα το αναπληρώνει.

7) Για έναν σωστό gamer ποτέ δεν είναι αρκετά αργά ώστε να πάει για ύπνο. Περιμένει να έρθει να του το πει κάποιος άλλος, και αν δεν γίνει αυτό…….
 -Καλημέρα, νωρίς ξύπνησες σήμερα….
 -Μα δεν κοιμήθηκα ακόμα.

8) Ο σωστός gamer ποτέ δεν διαβάζει το βιβλιαράκι με τις οδηγίες του παιχνιδιού ( κι όμως υπάρχει κάτι τέτοιο ). Παίζει το παιχνίδι απευθείας και άμα κάνει κάτι λάθος το κάνει ξανά και ξανά μέχρι να πετύχει.

9) Ο σωστός gamer δεν λέει ΠΟΤΕ "Σιγά, ένα απλό παιχνίδι είναι". Ένα παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται για έναν πραγματικό gamer.

10) Ένας σωστός gamer πεθαίνει πάντα εξαιτίας του lag. Επίσης δεν παραδέχεται ποτέ πως δεν είναι καλός σε ένα παιχνίδι.

11) Ο σωστός gamer σέβεται τους άλλους όταν παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Δεν τους μιλάει, δεν τους αποσπάει την προσοχή, δεν μπαίνει μπροστά στην οθόνη και δεν τους πρήζει να έρθουν να φάνε!

12) Ο σωστός gamer ποτέ δεν είναι χαρούμενος άμα κάνει assist. Σε αυτή την περίπτωση νευριάζει με αυτόν που του έκλεψε το kill (ακόμα κι αν ο ίδιος έχει πεθάνει) και τον ακολουθεί για να του κλέψει και τα δικά του.

13) Ο σωστός gamer ξέρει να παίζει σε όλες τις κονσόλες. Επίσης δεν φοβάται να προκαλέσει τον φίλο του σε παιχνίδι στην κονσόλα που ξέρει καλύτερα αυτός...και μετά όπως πάντα…φταίει το lag!

14) Ο σωστός gamer μπορεί να παίξει κάτω από όλες τις συνθήκες: Σπασμένο χέρι, -10 βαθμούς κελσίου, 50 βαθμούς κελσίου, με μια σφαίρα στην κοιλιά, με το μικρό ξαδερφάκι του στο δωμάτιο να σκαρφαλώνει στον σβέρκο του σαν πίθηκος,  ακούγοντας Justin Bieber…οκ για το τελευταίο αστειεύομαι.

15) Ο σωστός gamer, όταν κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι της αγαπημένης του σειράς το εγκαινιάζει με ένα 8ωράκι παιχνιδιού την πρώτη μέρα. Αν δεν βρει χρόνο, νιώθει μέσα του ένα μεγάλο κενό και σκέφτεται πότε θα γυρίσει σπίτι του. Όταν καταφέρει να κλίσει το 8άωρο ηρεμεί και συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει.

Εσείς έχετε να προσθέσετε κάτι στον δεκαπεντάλογο του σωστού gamer;

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Serebrian (Level 20) 20/07/2017 12:12
''Παιδιά πάμε να φάμε;'', ''Γιατί, δεν έφαγες;'' ''Όχι''. '' Γιατί;''. ''Γιατί δεν πρόλαβα''. ''Πάλι έπαιζες;''.
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που έχει γίνει αυτή η συζήτηση με τους φίλους μου θα ήμουν εκατομμυριούχος :P
#2 Lithras (Level 21) 20/07/2017 12:16
16) Ο σωστός Έλληνας gamer ποτέ δε φτιάχνει χαρακτήρες με immersive ονόματα. Στα Medieval Fantasy games επιβάλλεται αριθμός θύρας ομάδας, πχ. ένα international RPG party θα έχει τους:
Althariel, Female Elf Ranger
Rurik_Rumnaheim, Male Dwarven Fighter
Skrog_Redhand, Male Orc Cleric
KataramEno$_Mpa0k_4Gr, Female Elf Mage
#3 Dovahkiin (Level 22) 20/07/2017 13:19
Σε καλό δρόμο είμαι, ορισμένα μόνο δεν κάνω απ' τη λίστα (3, 10, 12, 15) κι ευτυχώς κιόλας για τα συγκεκριμένα. :P
#4 Shikabane_Hime7 (Level 29) 20/07/2017 14:32
Τα 5,6,7,8,9,11,15 κάνω ή έχω κάνει :P

Ο σωστός ο gamer...φοράει μπλουζάκι GameWorld που γράφει "Ο σωστός ο gamer *random ατάκα*" xD
#5 +1 geololj (Level 28) 20/07/2017 15:24
Ο σωστός ο gamer έχει πεθάνει έστω μια φορά θαυμάζοντας τα κάλλη της πρωταγωνίστριας κατά την διάρκεια της μάχης 8)
#6 Lyricaldemon (Level 22) 21/07/2017 00:13
Εκτός ότι έχω κάνει τα πάντα απο τά 15,στο 10 υπάρχει και η δικαιολογία του ξύλινου υπολογιστή του νετ!
#7 ashbringer (Level 25) 21/07/2017 09:12
Οπότε διαβάζοντας όλα αυτά μπορώ να πω ότι είμαι σε καλό δρόμο. :P
Notification