Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Ποιο άλλο ζώο αξίζει ένα δικό του παιχνίδι

Press Start: Ποιο άλλο ζώο αξίζει ένα δικό του παιχνίδι

Sunday, 13 Oct 2019  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/af/a0/21/Untitled-Goose-Game-Animal-Games-Press-Start-GameWorld-69-1570999443.jpg
 

Press Start: Ποιο άλλο ζώο αξίζει ένα δικό του παιχνίδι

Η χήνα άνοιξε τον δρόμο για παρόμοια games.

Τι προηγούμενες δυο εβδομάδες οποιοδήποτε gaming site, blog ή page γέμισε από memes του Untitled Goose Game.

Στην αρχή δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς παρατηρώντας ελάχιστα gameplay videos και διαβάζοντας τα reviews του παιχνιδιού, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν ξέρω εάν στους περισσότερους ο χήνα αυτή θύμισε κινούμενα σχέδια όπως ο Ντάφι Ντακ ή κάτι παρόμοιο, ξυπνώντας τους έτσι μια νοσταλγία. Oλόκληρο το ίντερνετ γέμισε με HONK HONK, τον χαρακτηρισμό ήχο αυτού του φτερωτού νταή που κάνει μπούλινγκ σε ανθρώπους και άλλα ζώα. Ο ρόλος σας στο παιχνίδι είναι αν ελέγχετε μια χήνα σε ένα πολύ νεολαιίστικο περιβάλλον και μέτρια γραφικά, μέσα στο οποίο ενοχλείτε οποιονδήποτε θέλετε και ουσιαστικά εξερευνώντας το κόσμο του παιχνιδιού μπλέκεστε σε νέες περιπέτειες.

Ωστόσο αυτό που κατάφερε το παιχνίδι των εταιριών ανάπτυξης House House και Panic Inc., είναι να ξεκλειδώσει ένα νέο τύπο παιχνιδιών. Προφανώς και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν πολλά animal simulator games όπως το Goat και το Bee Simulator αντίστοιχα. Άλλα games όπως το Ape Out έχουν προσεγγίσει μια καλλιτεχνική οπτική της ζωής, στην προκειμένη περίπτωση ενός γορίλα, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον άνθρωπο. Όμως, κανένα δεν πλησιάζει τον τύπο παιχνιδιού του Untitled Goose. Ένας διασκεδαστικός και πρωτότυπος τρόπος να δούμε πως θα μπορούσαν όλα τα ζώα να σκάφτονται για εμάς και το περιβάλλον γύρω τους, προβάλλεται σε αυτό ο παιχνίδι που έκανε πάταγο.

Οπότε με την επιτυχημένη αυτή συνταγή προφανώς θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν και πολλά παρόμοιε παιχνίδι, με τουλάχιστον την ιδία φιλοσοφία, τα οποία θα αφορούν άλλα ζώα. Μπορεί να είναι φιλικά προς τον άνθρωπο ή να ζουν σε ζούγκλες και δάση και να μας θεωρούν εχθρούς. Μπορεί να κάνουν ένα παιχνίδι για λύκους, για καμηλοπαρδάλεις, για γάτες, σκύλους, παπαγάλους, δελφίνια και γενικά οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό. Η φύση είναι ένας τεράστιος καμβάς που μπορούμε να ζωγραφίζουμε με πολλούς τρόπους και το gaming είναι ένας από αυτούς. Σε αυτό λοιπόν θέλουμε και την δική σας άποψη. Θα είναι ένα αστείο και διασκεδαστικό παιχνίδι όπως το Goose ή θα πρέπει να κυνηγάτε θηράματα και δείτε στην άγρια φύση; Ποια ζώα πιστεύετε θα μπορούσαν να έχουν το δικό τους παιχνίδι που θα μπορούσε να τραβήξει ξανά τόσο ενδιαφέρον; Πείτε μας τις ιδέες σας και απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start : eFootball PES20 vs. FIFA20eFootball PES20 vs. FIFA20

Press Start:Τι πιστεύετε για τις αλλαγές του Steam το 2019;Τι πιστεύετε για τις αλλαγές του Steam το 2019;

 
Τελευταίο User Review

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 antrew (Level 7) 16/10/2019 23:38
πιστευω ελεφαντες και γουρουνια
Notification