Press Start: Ποια E3 press conference σας άρεσε περισσότερο;

Hot
Press Start: Ποια E3 press conference σας άρεσε περισσότερο;

Press Start: Ποια E3 press conference σας άρεσε περισσότερο;

E3 games...Assemble!

 

Παρόλο που η Sony τελικά δεν έκανε το μεγάλο μπαμ να εμφανιστεί και να ανακοίνωση κάποια κυκλοφορία, είδαμε αρκετά από τις υπόλοιπες εταιρίες με αρκετές ηχηρές guest εμφανίσεις.

Οι εταιρίες ανάπτυξης μας ανέπτυξαν λίγο τις σκέψεις για το μέλλον, όπως για παράδειγμα η Microsoft μας ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πρωτοκλασάτο studio στην Ιαπωνία, καθώς οι πρόσφατες συνεργασίες της με κολοσσούς της χώρας τους άφησαν αρκετά ικανοποιημένους. Επιπλέον τόσο η Microsoft όσο και η Ubisoft θέλησαν να εκμεταλλευτούν τα φετινά hits της μικρής και της μεγάλης οθόνης, καλώντας ηθοποιούς όπως ο εμβληματικός Keanu Reeves αλλά και ο σκληροτράχηλος Jon Bernthal. Φάνηκε ότι οι εταιρίες θέλησαν να κάνουν μια επίκληση στο συναίσθημα, επηρεάζοντας το κοινό με την βοήθεια της αύρας που εμπνέει σήμερα το Netflix και η μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο όλο και περισσότερα φαίνεται να είναι τα παιχνίδια που μεταφέρονται από την μεγάλη οθόνη στις κονσόλες και τους υπολογιστές μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ανακοίνωση του Avengers video game αλλά και το Blair Witch που αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη με την εμφάνιση του. Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες ανακοινώνεις εκτός του Cyberpunk 2077, το Blair Witch και το Ghost Reacon ( και λόγο Jon Bernthal ) ήταν λίγο πολύ χιλιοειπωμένες και αναμενόμενες. Επιπροσθέτως είχαμε και την ανακοίνωση νέας γενιάς κονσόλων όπως η Scarlett της Microsoft.

Εσείς ποια πιστεύετε τι ότι ήταν η μεγαλύτερη ανακοίνωση και κατ επέκταση η καλύτερη press conference στην Ε3 2019; Απαντήστε μας εντός του άρθρου και πείτε μας την άποψη σας.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση – αποκάλυψη στην φετινή E3;
Press Start: Πόσες ώρες είναι το όριο που πρέπει να δουλεύει ένας developer;

Τελευταίο User Blog
I’am not here

Τελευταίο User Review
Layers of Fear 2

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification