Press Start: Ποιο Battle Royale game προτιμάτε;

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Press Start: Ποιο Battle Royale game προτιμάτε;

Press Start: Ποιο Battle Royale game προτιμάτε;

PUBG, Apex ή Fortnite;

Η μάχη στα Battle Royale καλά κρατεί αφού το Apex Legends της Respawn Entertainment, δημιουργού της σειράς Titanfall, κατάφερε να εκθρονίσει το Fortnite όσον αφορά τους viewers στο Twitch.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds έκανε την αρχή, το Fortnite έβαλε Battle Royale mode και το προσπέρασε, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του πρώτου μεγάλου Battle Royale FPS, το οποίο και κατάφερε να πάρει την πρωτιά όσον αφορά τους viewers στο Twitch. Ωστόσο το Fortnite έχει ακόμη την μεγαλύτερη βάση χρηστών, παρά την ραγδαία άνοδο του ανταγωνιστή της που έφερε η EA...εν μία νυχτί και μάλιστα με τελική έκδοση. Επίσης το PUBG πέρασε μια περίοδο όπου έκανε "κοιλιά" όσον αφορά τις βελτιώσεις που είχε ωστόσο τώρα

Ποιο είναι το Battle Royale game που προτιμάτε να παίζετε; PUBG, Fortnite ή Apex Legends; Πείτε μας με σχόλιο στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου ώστε να καταγραφεί η άποψή σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε παίξει και τα τρία games.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας:
Press Start: Έχει θέση η E3 στη σύγχρονη gaming βιομηχανία;
Vlogs: Ελλαδίτες στην Κύπρο

Τελευταίο User Blog
Αξίζουν τα Battle Royale games;

Τελευταίο User Review
Red Dead Redemption 2

Καλή εβδομάδα σε όλους και Καλή Σαρακοστή!

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 The Creed (Level 11) 11/03/2019 12:54
Λοιπον εχοντας παιξει και τα τρια games αρκετες ωρες , μπορω με ανεση να πω οτι προτιμω περισσοτερο το Apex Legends . Το fortnite ειναι αντικειμενικα πολυ καλο παιχνιδι , απλα δεν ειναι για εμενα , το χτισιμο δεν το μπορω καθολου με αποτελεσμα οι αντιπαλοι που ξερουν να παιζουν να με χτιζουν και να σκοτωνουν , πριν καν εγω φτιαξω τον πρωτο τοιχο lol . Το pubg επισης ειναι πολυ καλο παιχνιδι , και η σοβαροτητα του παιχνιδιου , του δινει πολλα καλα points , αλλα δεν με τραβει πολυ . Τωρα οσων αφορα το Apex Legends το θεωρω top στο ειδος του γιατι κανει αρκετα πραγματα πολυ καλυτερα απο τα αλλα δυο BR games , και ειναι fps ( ειμαι ατομο που παιζει fps πανω απο 8 χρονια , οποτε ειναι φτιαγμενο για εμενα ) . Και το blackout του black ops 4 ειναι fps , αλλα το Apex το θεωρω κατα πολυ ανωτερο απο bo4 που ειναι και επι πληρωμη .
Notification