Press Start: Ποιο game σας έκανε να παρατήσετε στη μέση το διάβασμα ή μια δουλεία που κάνατε;

Hot
Press Start: Ποιο game σας έκανε να παρατήσετε στη μέση το διάβασμα ή μια δουλεία που κάνατε;

Press Start: Ποιο game σας έκανε να παρατήσετε στη μέση το διάβασμα ή μια δουλεία που κάνατε;

Ακόμα και το Tetris την δουλεία του την κάνει.

 

Οι περισσότεροι δεν πιστεύω ότι θέλουμε και πολλά πολλά ώστε να αφήσουμε κάτι στην μέση και να βυθιστούμε σε μια από τις αγαπημένες μας ασχολίες που είναι το gaming.

Προφανώς όταν τα χρόνια περνούν και οι ευθύνες σε περικυκλώνουν, τα πράγματα είναι όλο και πιο δύσκολα. Δεν μπορούμε να αφήνουμε πράγματα στην μέση και να ακυρώνουμε τις υποσχέσεις μας, κυρίως γιατί θα κάνουμε κακό στον ίδιο μας τον εαυτό. Όμως ποιος δεν θέλει να ξανανιώσει σαν μικρό παΐδι, να μπαίνει σε έναν διαφορετικό φανταστικό κόσμο για ώρες. Πιστεύω ότι αυτό που μας κάνει να αφήσουμε κάτι σοβαρό και να σκεφτούμε το οτιδήποτε άλλο είναι το ένστικτο μας να απομακρυνθούμε από όλα αυτά που αναγκαζόμαστε να κάνουμε. Έτσι είτε μικροί, είτε έφηβοι είτε φοιτητές, ακόμα και εάν είστε ώριμοι ενήλικες και εργαζόμενοι μπορεί να έχετε ξεφύγει από τις υποχρεώσεις σας, έστω για κάποιες ωρίτσες βρε αδελφέ. Παίζει ρόλο το περιβάλλον του παιχνιδιού ή η ιστορία του που μας τραβά να το συνεχίσουμε μέχρι τέλους χωρίς καμία παύση; Ότι και να είναι, τον στόχο του τον πετυχαίνει. 

Πιστεύω ότι όταν ένα παιχνίδι σε τραβά τόσο πολύ ώστε να τα παρατήσεις όλα στην μέση, αυτό που ουσιαστικά μας προκαλεί είναι να μας εξωτερικεύει κάποια συναισθήματα που πάντα ονειρευόμασταν να νιώσουμε. Οπότε είναι πολύ λογικό κάποια μαθηματάκια στην εξεταστική, ένα email που έπρεπε να στείλεις πριν μια εβδομάδα, να πάρουν μια ακόμη παράταση για το μέλλον. Μια από τις πολλές εξεταστικές στην σχολή που χάθηκε στα άδυτα του σκότους στην κόλαση του Doom, ήταν από το Batman Arkham Knight, το οποίο και ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει. Θα θέλαμε να μας γράψετε εάν σας προσελκύουν στο να αφήσετε τα πάντα έτσι όπως είναι, παιχνίδια που τις περισσότερες ώρες θα περάσετε online ή προτιμάτε μια νέα καλή ιστορία με αρκετή περιπέτεια.

Ωστόσο μπορεί να έχετε φάει ατέλειωτες ώρες για games μαζί με τους φίλους σας, όπως για παράδειγμα να ξενυχτάτε για ένα τουρνουά PES ή FIFA, να παίζεται online διάφορα FPS ή κάποιο fighting game στο οποίο κανείς δεν δέχεται να έχει τις περισσότερες ήττες στην παρέα και σας παίρνει το πρωί. Πολλές οι περιπτώσεις, αμέτρητα τα "περιστατικά", αλλά μισή ντροπή δική μας… και άλλη μισή ντροπή δική μας, δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την υπόλοιπη δυστυχώς. Πείτε μας λοιπόν, ποιο game σας τράβηξε από το διάβασμα ή την δουλεία σας και σας έβγαλε για τα καλά εκτός προγράμματος;

Απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start : Ποια συνέντευξη τύπου της Gamescom σας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση;

Press Start: Ποια games που είδατε στην Gamescom θέλετε οπωσδήποτε να παίξετε;

Καλημέρα  και καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 DimutriKs (Level 16) 09/09/2019 14:49
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και κάποια προσπάθεια να σε τραβήξει κάτι από το διάβασμα. Ακόμα και ο τοίχος μπορεί να το κάνει αυτό (ω ναι για 20-30 λεπτά απλά κοίταζα τοίχο και δεν διάβαζα, ήμουν σε κατάστασης αναστολής :P )
Με τα games την έχω πατήσει κυρίως σε θέμα ύπνου. Εκεί που λέω θα παίξω μαξ μια ωρίτσα και θα πάω για ύπνο καταλήγω να σταματάω βιαστικά μπας και κοιμηθώ μια ωρίτσα μαξ. Με το Shenmue II το είχα πάθει αυτό καθώς ήθελα να δω τι θα γίνει στο τέλος αλλά αυτό ήθελε περισσότερο από όσο νόμιζα. Ούτε μια ώρα δεν πρόλαβα να κοιμηθώ, ευτυχώς δεν χρειαζόταν να οδηγήσω :P Και με παιχνίδια όπως το RDR II, AC: Odyssey, GTA V, PES 20XX, Overwatch, FIFA 20XX, Uncharted 4 και άλλα τέτοια διαμάντια αλλά όχι στον ίδιο βαθμό και κάποιες φορές ας το πούμε πιο "συνειδητά" καθώς την επόμενη μέρα δεν είχα κάποια σημαντική υποχρέωση.
#2 +1 Lithras (Level 26) 09/09/2019 21:00
To World of Warcraft (τα πρώτα 4 expansions) μπορώ να πω με αποσπούσε αρκετά από άλλα πράγματα.
#3 +1 NeoCortX (Level 16) 09/09/2019 23:18
Η μεγαλύτερη παγίδα είναι όταν λες "ντάξει μωρέ, θα κάτσω 10 λεπτά και συνεχίζω". Νομίζω τα games που με "αποσπούσαν" περισσότερ (δεν ήθελα, το ορκίζομαι) ήταν το LoL, το Hearthstone, το Knights of the Old Republic και όλα τα Devil May Cry.
#4 +1 BigGreekGamer (Level 31) 10/09/2019 11:42
Άνετα στο PS2 Κάλντα παιχνίδια που με πορωναν. Silentl Hill 2 ένα παράδειγμα
#5 +1 BigGreekGamer (Level 31) 10/09/2019 11:48
Και βέβαια δεν εξαιρούνται σε καμία περίπτωση τα ποδοσφαιράκια (PES, FIFA).
#6 antrew (Level 7) 25/09/2019 18:30
resident evil 4 και στο ps3 dynasty warriors 7
Notification